Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המרת מטבעות לשטרות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי בערך 5000 שקלים במטבעות של 10 (אולי אפילו יותר)

אני מעוניין להמיר אותם לשטרות, מישהו מכיר בנק מסויים שעושה את זה בוודאות? או מקום שמתעסק עם זה? סניף דואר?

חיפוש באינטרנט לא הביא לי הרבה תוצאות חוץ מהדואר אבל כשהייתי שם אף אחד מהפקידים לא יכל לענות לי בוודאות.

בנקים יש חלק עושים את זה חלק לא, באינטרנט לא מצאתי ולהשיג בנקאי בטלפון צריך בכל הבנקים סיסמא אישית ואם אין אתה מופנה לפקיד לפתיחת חשבון.

וקיוסקים לא בא בחשבון כי כל קיוסק מוכן לקנות עד 500 שקל ואני לא רוצה לרוץ בין 20 קיוסקים.

תודה.

פורסם

לא צריך להתרוצץ. כנס לקניון גדול, כל חנות שם תשמח לעזור לך. בטיול אחד תהפוך את כל הסכום לשטרות.

יש איזה בחור שיש לו מכונות שתיה/משחק והוא מסדר שקיות ניילון שבכל אחת 100 שקל.ועובר בין חנויות ועושה החלפות בקלילות.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

סתם שאלה - מאיפה יש לך סכום כ"כ גבוה דווקא במטבעות של 10 שקל, אם זה לא סוד?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כל סניף סופר\סופרפארם ישמח לקבל את זה.

גם אם תצטרך לעבור יותר מסניף אחד, זה שווה את זה, כל פיתרון "רשמי" יהיה כרוך בעמלה.

פורסם

״ממזר שמן״ זה לא סוד אבל אתה תצחק, איך שנכנסתי לקבע (לפני שנה וחודשיים) דיברתי עם חבר שנממן טיסה לתאילנד עם מטבעות של 10 שקלים, מאותו הרגע כל מטבע של 10 שהגיע לידי שמרתי, גם אם זה אומר שיש לי בכיס מטבע של 10 ובא לי פחית קולה-אני מוציא שטר של 100 אם צריך.

אז תאילנד לא הגיע כי דחינו אבל סגרנו החודש טיסה לבורגאס, אז הגיע הזמן לממש את המטבעות :)

תודה לכולם, חשבתי על מוניות סופר פארם קניונים וכו, אבל מעדיף גורם רשמי שיסגור לי את זה בפעם 1, גם אם זה כרוך בעמלה.

פורסם

העמלה הממוצעת היא 2.35 שקלים ל100 מטבעות.

לא כזה נורא, הבעיה היא שאני לא יודע איזה גורם רשמי כן נותן את השירות הזה, ואין לי זמן ללכת לבנקים ולדואר לבדוק כי אני צריך לפרוט את זה כבר השבוע, בגלל זה פתחתי את הפוסט.

פורסם

כל סניף בנק. לא צריך לברר. פשוט לך לסניף הקרוב אליך עם השק.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
פשוט לך לסניף הקרוב אליך עם השק.

זה לא נשמע כל כך פשוט...

36096-Clipart-Illustration-Of-A-Man-Stuck-Under-A-Heavy-Bag-Of-Money.jpg

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מדוע להסתבך ולשבור את הראש?! הכסף מיועד לטיול ? שלם על הטיול עם הכסף הנ"ל! אבל אתה חייב לצלם את הפנים של סוכן הנסיעות שלך בעת קבלת ה"תשלום" :-P

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

אני שמעתי שבנק ישראל עושה את הפעולות הללו בלי שום תשלום עמלות כלשהן.

החיסרון צריך לנסוע לירושלים, לחפש חניה, ולברר באמת אם זה נכון בשיחת טלפון8)

פורסם

הייתה כתבה לא מזמן על זה שהבנקים לא ששים לקבל מטבעות רבים כדי להפוך אותם לכסף גדול.

אולי בגלל שהכתבה עסקה בעשרות אגורות.

כך או כך, לי היו 100 ש"ח בעשרות אגורות (1000 מטבעות סה"כ).

לדעתי כדאי לך לטייל קצת בין חנויות, אפשר גם לפרוש את זה על כמה ימים. זה מה שאני הייתי עושה

בהצלחה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...