Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בתקופה האחרונה קורה לי כמה פעמים ביום שלפתע המסך קופא (לפעמים זה מיידי ולפעמים מורגש קודם קרטוע קל), ולאחר כמה שניות מתאושש תוך צירוף ההתראה הנ"ל.

זה לא קרה לי אף פעם במהלך משחק או צפייה בוידאו, לרוב זה מתרחש רק כשהכרום פתוח ובעת גלישה בפורום :shock:

נתונים:

• כרטיס מסך NVIDIA GTX460, נקי, טמפ' תקינה ומאוורר עובד
  • WIN 7 64 BIT מקורי
  • מחשב שעבר פירמוט ממש לא מזמן, דרייברים מעודכנים

רעיונות?

תודה,

איתמר

crash.jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

עריכה:

זו בעיה שיכולה להיגרם מנגן פלאש או מכרום.

נסה להסיר את הנגן של אדובי לחלוטין ותתקין את הגרסא הכי עדכנית. אם לא, נסה להסיר את כרום.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

חשבתי על זה, אבל בגלל שההתראה מגיעה מהכרטיס מסך אני לא בטוח שהבעייה בכרום.

זה קורה גם כשאני מעיר את המחשב ממצב SLEEP (מחשב נייח, לא נייד) והכרום לא פתוח.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

רוב הסיכויים שהפלאש בדפדפן מקריס את הדרייבר. אע"פי שהפלאש מטבעו מחורבן, לדרייברים מסויימים של אנוידיה יש נטיה משונה לקרוס איתו מדי פעם. בנוגע לבעיה עם ה SLEEP, וודא במקביל שהדרייברים לצ'יפסט שבלוח אם עדכניים וכנ"ל גם לגבי הביוס של הלוח.

בנוסף, נסה ללכת דרייבר WHQL אחד אחורנית ( 320.18 ) ותראה מה קורה.

פורסם

יתכן שבטעות עודכן דרך הWINDWS UPDATE דרייבר לכרטיס מסך בנוסף לההתקנה שהייתה ובגלל זה יש הצלבה של הדרייברים ומשם התקלות.

נסה למחוק לגמרי את הדרייבר הקיים, למחוק את התיקיית האם שלו פיזית, ולהתקין את הדרייבר העדכני מאתר החברה.

פורסם

תהיה לו בכלל אופציה לעשות רולבאק אם הוא לאחרונה פרמט?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

יש פרגמנטציה? או שסתם המחשב לוקח אוויר לנשימה.

תנסה גם להתקין דריוור מחדש, אפשר גם לנסות גרסה ישנה יותר.

אודי A4

דימה.

פורסם

היי,

נסה דרייבר גירסה קודמת ( לא בטא),

והאם בדקת שהכרטיס לא מתחמם מעבר לסביר? (60-70 ולא יותר)

והשאלה האם זה תופעה חדשה, מה היה מקודם,כרטיס אחר, דרייבר אחר? נסה לחשב מתי היה יציב,

ואפשר להריץ טסטים מתקדמים ובדיקת עומסים לראות איפה ולמה קורס.

= !It's Not just a 0~1-Signal, It's the Sound-Quality =

--HU-Alpine.W650~DSP-BIT1*[AMP: JL_Audio-E.4/300 @SP_JL_C5-650 &Hertz-165XL]

[(2X AMPS: JL-MONO_XD-600.1@ 2X SUBS: JL_10W3v3-(4]

פורסם

לא בטוח.

תוציא את הכ.מסך ותנקה את הסלוט PCIE ,ואת החיבור של הכ.מסך עם מחק(על החיבורים הזהובים).

לאחר מכן תסיר לחלוטין את הדריברים + מחיקה כוללת בdriver cleaner pro ותתקין מחדש את הדריברים העדכניים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

תישמע בחודש האחרון אני סובל הרבה ממסכים כחולים (BDOS) שקוראים בצפייה ביוטיוב (בכללי בפלאש שדי קורס למרבה החרפה) וסקייפ וWMP.

אני יש לי מחשב D.C של AMD וכרטיס מסך מאוד nVidia 8500GT והיום עדכנתי ל320.49.

אגב אני על על חלונות 7 X64.

חשוב לציין כי ההודעה של הקריסה של הדריבר קרתה לי פעם ראשונה אתמול אבל המסכים כחולים (עם שגיאות כמו 0x00007e/3b וכל מיני קודים) קראו.

עוד דבר שחשוב לי לציין זה שבדקתי את המחשב שלי עם כרטיס מסך מובנה בלוח וגם קרה שהיה מסך כחול אחד אז אני מבולבל כבר מאיפה זה מגיעה (במקרה זה גם שבב של nVidia)

מסרב לחתום:evil:

פורסם

תישמע בחודש האחרון אני סובל הרבה ממסכים כחולים (BDOS) שקוראים בצפייה ביוטיוב (בכללי בפלאש שדי קורס למרבה החרפה) וסקייפ וWMP.

אני יש לי מחשב D.C של AMD וכרטיס מסך מאוד nVidia 8500GT והיום עדכנתי ל320.49.

הטמפרטורה בסדר (53 מעלות צלסיוס במנוחה) על אף שאני עושה לכרטיס המסכן הזה OC כדי לנצל את הגרוטאה אבל אני מפעיל אותו רק במשחקים.

אגב אני על על חלונות 7 X64.

חשוב לציין כי ההודעה של הקריסה של הדריבר קרתה לי פעם ראשונה אתמול אבל המסכים כחולים (עם שגיאות כמו 0x00007e/3b וכל מיני קודים) קראו.

עוד דבר שחשוב לי לציין זה שבדקתי את המחשב שלי עם כרטיס מסך מובנה בלוח וגם קרה שהיה מסך כחול אחד אז אני מבולבל כבר מאיפה זה מגיעה (במקרה זה גם שבב של nVidia)

תעדכן מה המצב וגם אני יעדכן בהמשך..

מסרב לחתום:evil:

פורסם
יש פרגמנטציה? או שסתם המחשב לוקח אוויר לנשימה.

כמו שאמרתי, המחשב עבר פירמוט לא מזמן, על ה C יש 413 ג'יגה פנויים מתוך 465 והוא עובר פרגמטציה על בסיס שבועי. למעט איזה משחק ותוכנות בסיסיות (WINRAR, VLC וכאלה) אין שום דבר חריג מותקן.

והאם בדקת שהכרטיס לא מתחמם מעבר לסביר? (60-70 ולא יותר)

והשאלה האם זה תופעה חדשה, מה היה מקודם,כרטיס אחר, דרייבר אחר? נסה לחשב מתי היה יציב,

ואפשר להריץ טסטים מתקדמים ובדיקת עומסים לראות איפה ולמה קורס.

המחשב לא מתחמם, הוא נקי וכל המאווררים עובדים.

אני לא זוכר מתי הוא היה יציב בפעם האחרונה, יש מצב שהתופעה התחילה מיד לאחר הפירמוט.

ברוב הפעמים שנתקלתי בבעיה שכזאת התברר שזה כ.מסך תקול.

אם זה היה המצב זה היה קורה כל הזמן, ואני משער שאף מחמיר בזמן עבודה כבדה כמו משחק חדש.

עדכון מהיום: לראשונה הצטרף לחגיגה גם מסך כחול.

בינתיים לא נגעתי בדרייבר של הכרטיס מסך אבל העפתי את הכרום ועברתי לאקספלורר 10. נראה מה קורה עכשיו.

איתמר

פורסם

איתמר:

מה שאני מציע לך לעשות קודם כל, זה להכנס לגוגל לחפש דרייבר יותר מעודכן לכרטיס מסך (במידה ויש - הם מתעדכנים כל עוד הכטריס לא ענתיקה) ואז למחוק (remove program) את הדרייבר הנוכחי ולהתקין את החדש (פחות ממליץ לנסות עדכון מנסיון)

ואז תבדוק את הביצעים שוב ואם הבעיה נמשכת (יש סיכוי טוב שלא) אז לפרמט (אם יש לך כוח) ואם עדיין לא עוזר כבר צריך להחליף ברזל פיזית.

Light travels faster then sound. This is why some people appear bright until you hear them speak.

• תוכן חדש...