Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פתח את המארז ובדוק וויזואלית את הכרטיס עבור קבלים נפוחים.

פתח את ספק הכוח כשהוא מנותק מהחשמל ובדוק שהמאורר שלו עובד ושאין גם עליו קבלים נפוחים.

נתקלתי עד עכשיו במאות מקרים כאלו, בגדול, ב-60% מהמקרים התברר שזה כרטיס תקול, עוד 20% ספק תקול, ורק 20% בעיות תוכנה.

פורסם

סטיג, יש את הדרייבר העדכני ביותר.

SAAY, שוב, זה קורה רק כשהכרום פתוח וקרה איזה פעמיים בהתעוררות ולדעתי כשהכרום היה פתוח ברקע, זה לא קורה בעת הרצת וידאו או משחק עם גרפיקה כבדה.

המחשב עוד לא בן שנתיים ויש לו ספק יקר וחזק (אני לא זוכר של איזה חברה, אבל אחת מומלצת). המאווררים תקינים והוא נקי.

את הכרטיס פירקתי לא מזמן וכל המגעים שלו מבריקים ולא נצפה אף קבל נפוח. כאמור גם הטמפ' תקינה.

אני אתן לו כמה ימים למעקב ואז נדע אם זו בעיית כרום או לא.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

דבר ראשון בדוק איזה גרסת דרייבר של הכרטיס מסך מותקנת.

אחרי זה כנס http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us

ותבדוק מה יש אצלם. שים לב שלכרטיס שלך יש כמה גרסאות.

מעבר לזה כמו שהצעתי http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3995816#post3995816

http://www.nirsoft.net/utils/blue_screen_view.html

http://msdn.microsoft.com/en-us/libr...(v=vs.85).aspx

כרום מגיע עם נגן פלאש מובנה

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

עוד עדכון.

גם האינטרנט אקספלורר חווה את אותה הקריסה.

כאן כבר התעצבנתי ודאגתי לבצע נקיון יסודי של הדרייבר של NVIDIA.

מאז דממה, המחשב מתפקד באופן מופתי ואני תוהה איזה דרייבר מותקן כרגע (אולי משהו דיפולטי?) ולמה בכלל צריך להתקין דרייבר אם המחשב מתפקד מושלם? :conf:

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הייתה לי בעיה זהה (ואף חמורה יותר שכללה ריסטים), עם כרטיס זהה.

מסיבה כלשהי הדרייברים החדשים לא עובדים איתו טוב.

הסרתי את כל הדרייברים והתקנתי 301.42 (תמצא אותו בעזרת החיפוש המורחב באתר של Nvidia).

מאז הכל עובד פיקס, ללא קריסות ובעיות.

פורסם

אתה יכול לבדוק במנהל ההתקנים איזה דייבר מותקן.

הדרייבר המותאם לכרטיס מפעיל כמה סוגים של האצה בחומרה ופיזיקה ולמעשה עושה את הכרטיס יותר יעיל וכך יותר מהיר.

אין דרייבר - אין קריסה מניסיוני לא אומר שמדובר בהכרח בבעיית דרייברים , אתה מפעיל את הכרטיס ב-50% מהיכולות שלו, הגיוני שהוא לא יקרוס.

פורסם

כמו שאמרתי, במשחק חדש עם גרפיקה גבוהה או בזמן ניגון סרטי HD הבעייה לא מתרחשת, היא מתרחשת רק בזמן גלישה ושאין על הכרטיס שום מאמץ מיוחד, לפחות לא כזה הנראה לעין.

ממנהל ההתקנים לא הצלחתי להבין איזו גרסה מותקנת.

פורסם

מה ההבחנה, דוקטור?

איך זה דרייבר של NVIDIA אם העפתי אותו לכל הרוחות?

rrrr.jpg

פורסם

לחלונות 7/8 יש נטיה להוריד את הדרייברים באופן יזום ולהתקין (אפשר לבטל את זה). אם במנהל ההתקנים לא רשום ליד כרטיס המסך WDDM, אז מותקן דרייבר רשמי כלשהו של NVIDIA (גירסה 320.18, לפי הסיומת). אתה יכול להשאיר את זה כך ולהתפנן.

פורסם

איזה גרסה היה לפני שהסרת?

סומן V לפני שלחצת על אישור?

באתר של היצרן יש לך גרסאות חדשות יותר ממה שיש לך עכשיו, נסה אולי לעדכן למה שיש אצל היצרן

Capture.JPG

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אלפא, הוא לא הוריד אוטומטית, זה בטוח.

תומר הייתה לי את גרסת ה WHQL האחרונה, היא הייתה 320.49.

בינתיים אני ממשיך לתת למחשב עוד כמה ימי חסד כדי לראות שזה נעלם, עכשיו התקנתי מחדש את הכרום.

• תוכן חדש...