Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סמארטפון חדש- NEXUS 4?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע מה כולם מקטרים על הבטריה של הנקסוס - היא טובה בדיוק כמו כל בטריה של סמארטפון אחר שהיה לי: מחזיקה בשימוש ממוצע (טלפונים וסמסים/מיילים/וויז וכו') מהבוקר ועד שעות אחה"צ המאוחרות/ערב, ולפעמים אם השימוש היה קל במיוחד על הבוקר שלמחרת.

אני עוד פחות מבין את ההיסטריה כיון שלכולנו יש מטען בבית, מטען בעבודה, ומטען ברכב...

פורסם

לא יודע עד כמה זה משמעותי, אבל פעם היה דיון(בפורום אחר) לגבי הזמן סוללה של הנקסוס 4.

ע"פ מה שאמרו שם, היו 3 גלים של יצור הנקסוס 4, שההבדל בין כול גל זה אך ורק בזמן הסוללה שלהם. כשהגל הראשון סבל מזמן סוללה ירוד מאוד, לעומת הגל השני והשלישי. אפשר להבדיל בניהם על פי המספר הסידורי על גבי האריזה.

אני כבר לא זוכר מה בדיוק קובע שם את ההבדל בין גרסאות היצור השונות, אבל אני זוכר שבזמנו בדקתי והנקסוס שלי הוא מהגל היצור הראשון. יכול להיות שזאת הסיבה שאצלי זמן הסוללה הוא בינוני מינוס לעומת בעלי נקסוס4 אחרים.

פורסם
על מה אתה מדבר? הוא חלש בהרבה מהנקסוס 4, בעל מסך בינוני להחריד עם זויות צפיה גרועות, ממשק מעצבן למדי ורצוץ באגים, ומצלמה די טובה לסטילס- אבל גרועה בוידאו.

בנוסף, זמן הסוללה שלו גם כן לא מזהיר.

דווקא בבנאצ'ים הוא חזק יותר במיוחד בquadrant וזה עוד על סטוק, ברום מקוסתם ההבדלים רק גדלים לטובת הT, לא יודע איך אבל אלו העובדות.

בנוסף המסך חד והמצלמה בסטילס ווידאו טובים כמעט כמו מצלמה ייעודית P&S.

לדעתי הפלאפון הכי טוב במסגרת התקציב שלו.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

קוואדראנט הוא בנץ' עתיק ולא רלוונטי. היום משתמשים ב antutu, ושם ה T אוכל קש. תוצאה של בין 7000 ל 8000, לעומת הנקסוס 4 ומכשירים דומים שמרקדים על 17-18 אלף.

המסך חד בדיוק כמו כל מסך 720P 4.55", כמו, נגיד, ה atrix HD, רק שהוא סובל מזויות צפיה מזוויעות.

המצלמה בסטילס די טובה, חוץ מ exposure metering לקוי מעט, המכשיר נוטה לחשיפת יתר. למעט זה, אכן אחלה מצלמה.

בפועל ובשורה התחתונה, אין מה להתקרב למכשיר הזה, החסרונות שלו עולים בהרבה על היתרונות.

• תוכן חדש...