Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סמארטפון חדש- NEXUS 4?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

אני משתמש ב galaxy s advance כבר כמעט שנה ורוצה להשתדרג.

שמתי עין על הנקסוס 4, דובר עליו הרבה בפורום בעבר ורציתי לשאול האם המכשיר מומלץ?

הבנתי שהרבה חברי פורום קנו את המכשיר הנ"ל.

לפי מה שהצלחתי להבין מהאינטרנט, הסוללה לא מחזיקה הרבה זמן- כמה זמן בפועל היא מחזיקה?

יש עוד דברים שכדאי לדעת לפני שקונים?

יש מכשירים עדיפים על הנקסוס בטווח המחירים הזה? (בסביבות 2000 ש"ח לנקסוס 4 16 GB חדש בארץ)

תודה לעוזרים.

פורסם

למה כן-

חזק, לא יקר, מסך טוב, עדכוני מערכת הפעלה מגוגל.

למה לא-

סוללה לא משהו בכלל, אין הרחבת זיכרון, הזכוכית על הגב עדינה.

בנוגע לסוללה, זה עניין שהשבב במכשיר (SOC, שבב המכיל את כל הרכיבים כגון מעבד/זיכרון/בקרים למיניהם/רדיו) פוצל ומשתמשים ברדיו/מודם חיצוני, מה שטוחן לא מעט סוללה ומתחמם.

אני לא יודע למה הם עשו את זה, אבל התוצאה לא מזהירה.

פורסם

יש לי את הנקסוס כבר די הרבה זמן.

הוא מומלץ והכל אבל הנקודת תורפה שלו זאת הסוללה. נגמרת מאוד מהר.

אבל הבנתי שיש רומים שמשפרים את חיי הסוללה.

פורסם
יש לי את הנקסוס כבר די הרבה זמן.

הוא מומלץ והכל אבל הנקודת תורפה שלו זאת הסוללה. נגמרת מאוד מהר.

אבל הבנתי שיש רומים שמשפרים את חיי הסוללה.

או ששלי מיוחד או שלי אין דרישות גבוהות מהסוללה אבל עם שימוש סביר של וויז, סאונדקלאוד, וואטסאפ, פייסבוק, מאקו ושאר האפליקציות הטריביאליות לא מנצלים את הסוללה כ"כ מהר.

לשם השוואה לגלקסי 1 או האייפון 4 שהיו בבעלותי קודם לכן המכשיר הזה חוד החנית הטכנולגית מבחינתי.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

מכשיר מעולה מלבד הסוללה.

בימים רגילים שמתחילים מ 8 בבוקר ועד 6 בערב וכוללים זמן מצטבר של שעתיים וחצי גלישה באינטרנט+מוזיקה ואולי 20 דקות של שיחה, הבוללה מתרוקנת כבר ב 6 בערב. זה די גרוע בהתחשב בעובדה שבגלקסי 3 טותו סדר יום מספיק עד 8 בערב, ובנוט 2 זה הספיק עד 1 בצהריים של יום למחרת.

אני עדיין חושב שהוא המכשיר הכי טוב בטווח המחיר הזה, אבל יש לו את המינוסים שלו, ויכול להיות שהגלקסי אס 3 יהיה עדיף עליו.

פורסם

יש לי אותו ואני מרוצה עד השמים. לפני יומיים הוא עודכן עצמאית לגרסה 4.3.דבר שבסמסונג הייתי מחכה לו שנים!

מבחינת סוללה אני הפסקתי להתלהב משטויות,לכן היא מספיקה לי ליום רגיל. לפעמים אני הולך לישון עם 10% מתעורר והמכשיר עדיין עובד. ככה שהסוללה די סבבה. אגב יש לי חברים עם S4 שלוקחים את הנקסוס ליד ומתלהבים מהמהירות ומהתגובה. בקיצור מאוד מומלץ.

פורסם

מבחינת זריזות תגובה הוא וה-s4 דומים עד כדי זהות,

שזה נחמד מאוד בהתחשב בהפרש המחיר ביניהם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

Sony xperia T ב1100 ש"ח מחו"ל, כפול ליבה שחזק יותר מNEXUS 4 מרובה הליבות. שלא לדבר על המצלמה המדהימה שלו. :-D

דיל השנה. 8)

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אשמח לדעת על מה אתה מדבר.

אני אישית השוואתי ראש בראש בידיים בין הנקסוס 4 לאקפיריה Z ולא רק שלא מצאתי שום דבר שהאקספיריה יותר טוב מהנקסוס, אלא גם שהנקסוס ברוב הפעמים הרגיש נמרץ יותר ופחות איטי מהאקספיריה

ועל פי ביקורות האקספיריה Z מכשיר יותר טוב מהאקספיריה T. אז איך זה מסתדר?

פורסם

באונדרואיד- לא משווים מהירות הOS רק ע"פ הבדל החומרה, הדבר הכי חשוב זה הרום- לרוב רום של יצרנים שונים מפוצץ בכל מיני תוספות שרק הורסות את חווית השימוש והרום ניהיה מלא לאגים(ראה S3 S4 המפלצת).

הנקסוס מהיר יותר כי הוא מגיעה עם רום נקי של גוגל ללא שטויות.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
Sony xperia T ב1100 ש"ח מחו"ל, כפול ליבה שחזק יותר מNEXUS 4 מרובה הליבות. שלא לדבר על המצלמה המדהימה שלו. :-D

דיל השנה. 8)

על מה אתה מדבר? הוא חלש בהרבה מהנקסוס 4, בעל מסך בינוני להחריד עם זויות צפיה גרועות, ממשק מעצבן למדי ורצוץ באגים, ומצלמה די טובה לסטילס- אבל גרועה בוידאו.

בנוסף, זמן הסוללה שלו גם כן לא מזהיר.

פורסם

מסיבה לא ידוע סוני מצליחים להוציא ציונים יותר גבוהים בבנצ'מארק משאר המכשירים.

גם הT וגם הZ מקבלים ציון יותר גבוהה מהנקסוס.

הT במיוחד הפתעה, סביבות 5500 בquadrant לאומת 4800 בנקסוס אף על פי שהוא חלש יותר בכול אספקט.

זה באמת משהו לא הגיוני, יש מצב סוני מזייפים בבנצ'מארקים? בפועל הT מרגיש הרבה יותר חלש מהנקסוס 4 בזמן שימוש, לא הגיוני לי שמכשיר מהמידל ראנג' עוקף מכשירים כמו S3/HOX/NEXUS4

אודי A4

דימה.

פורסם

תודה רבה לכולם על התגובות.

אז אני מבין שהסוללה זה המינוס העיקרי של המכשיר.

רק אחד התייחס למשך הזמן שהסוללה מחזיקה לו- יש עוד בעלי נקסוס 4 שיוכלו לומר כמה זמן בממוצע הסוללה מחזיקה לו ובאיזה שימוש?

ועוד דבר, איפה אתם קונים אביזרים מקוריים לנקסוס? (מטענים,סוללות...)

פורסם

הסוללה בנקסוס מובנת, אומנם זה רק 4 ברגים להחליף אותה אבל זה לא משהו שמומלץ לעשות בצורה יום יומית.

מטען סטנדרתי של LG או כול חברה אחרת שמכבדת את עצמה יתאים.

אודי A4

דימה.

פורסם

יש לי בדיוק כזה :p

הסוללה מחזיקה לי יותר מיום שלם (אני יוצא לעבודה בשבע וחוזר בשמונה בערב), אבל מצד שני אני לא צופה בוידאו, ולא משחק כמעט - כי אני בעבודה.

כאשר משחקים איתו הרבה, אז אכן הסוללה שלו נגמרת מהר.

חסרון אחר זה הזכוכית בגב המכשיר שבאמת קל לשבור אותה, אז צריך איזשהו כיסוי.

לגבי מטען, המטען של סמסונג גלקסי S עובד לי יופי איתו, וגם של LG אופטימוס, וגם של סמסונג טאב 10, ועוד כמה.

סה"כ מכשיר מעולה, והרבה יותר נעים ונחמד מגלקסי 3. (וכן, גם אותו יש לי)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...