Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחר שרכשתי בתערוכת אוטומוטור 2013 מספר חומרים חדשים, הגיע הזמן לנסות אותם.

מה שנרכש הוא:

פלסטלינה של מגווריס MIRROR GLAZE הכחולה (MILD).

ג'ל הברקת צמיגים של מגווריס ENDURANCE.

ספרי לחידוש חלקי פלסטיק של מגווירס NATURAL SHINE.

אלה חומרים שאני מנסה פעם ראשונה, התוצאה שהם נותנים פשוט מעולה :-D .

בטיפול הניקיון בוצע שטיפה,פלסטלינה,פוליש,אוטם,ווקס.

http://www.siz.co.il/gal.php?i=28135

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

האמת שקשה לראות את התוצאות על הרכב, התמונות לא ממש ברורות.

בכל מקרה תתחדש, אחלה המוצרים!

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

למה התמונות לא טובות? רואים מעולה.

הכי חשוב שרואים את הברק של הרכב.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

התמונות לא טובות זה ניסוח לא מדויק :) אנחנו אוהבים בשרשורים כאלה פירוט ארוך יותר של תהליך העבודה, פירוט חומרים, חוות דעת אישית פה ושם ותמונות תוך כדי בעמוד השרשור ולא הפניה לאתר עם כמה תמונות.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

לא הצלחתי לעלות את התמונות לדף משום מה רשם לי שיש בעיה בדף.

פורסם

שים את התמונות בצורת קישור - כדי שנראה אותן בגדול ולא עם פרסומות של שרשראות גולדפילד מתחת:

(תעמוד עם העכבר על התמונה באתר SIZ, תעשה קליק ימני ותבחר "העתק כתובת תמונה" (או משהו כזה). בעורך ההודעות של האתר כאן תלחץ על הכפתור של הוספת תמונה ותדביק את הכתובת שהעתקת)

dikjwzzzvmmm.jpg

פורסם
השתמשת בפלסטלינה גם על החלונות? הם נראים טוב

כן בהחלט אני תמיד מנקה גם את החלונות עם פלסטלינה זה מוריד את כול שאריות הדראק שנדבק אליהם.

בתמונה האחרונה לא כל השפריצרים לאותו כיוון.

צודק, זה כי הוא לא מגווירס.

• תוכן חדש...