Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאז ומתמיד אני יודע שכשרוצים להתעסק עם חשמל ברכב או לדאוג שהמצבר לא התרוקן עקב מנוחה ארוכה ללא התנעה אז פשוט מנתקים את הקוטב השלילי שבמצבר וזה כבר מבטל את כל החשמל/מתח ברכב,אם במקום המינוס אני אנתק רק את הפלוס שבמצבר אני אקבל למעשה את אותה התוצאה בדיוק כאילו ניתקתי את המינוס?

פורסם

יוסי ,שבת שלום

תן לי לנחש ,הראש של הבורג של המינוס אצלך ברכב ישתפשף/נטחן עקב ניתוקים רבים(לכן גם הזמנת את המנתק המהיר מאיביי) ולכן לא הצלחת לנתק אותו עם המפתח 8 מ"מ ולכן החלטת לנתק את כבל הפלוס,אני בכיוון?

בכל אופן ,לדעתי ניתוק הפלוס ייתן את אותה תוצאה כאילו ניתקת את המינוס כי למעשה אין סגירת מעגל ולכן גם לא יהיה חשמל בכלל ברכב.אבל שוב זו רק דעתי האישית, בו ניתן למומחים בחשמל של הפורום (אביב,דני,מרק,דניאל..)לתת הסבר יותר מעמיק ומפורט בעניין.

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם
התוצאה היא אותה תוצאה אבל מבחינה בטיחותית עדיף לנתק את המינוס .

אם תנתק את הפלוס ובטעות המפתח יגע בגוף עלול להיות קצר .

לא מצליח להבין איזה מפתח ,איזה גוף?

אותה תוצאה!

פורסם

אסביר לאט כדי שתבין מהר .

כדי לפתוח את הבורג משתמשים בבוקסה או במפתח רינג .

עלול להיות מצב שהמפתח יגע בגוף הרכב ואז יווצר קצר בין הפלוס למינוס .

יש הוראות בטיחות לפרוק מצבר ומי שכתב אותן חשב טוב טוב .

קודם כל את המינוס ולאחריו את הפלוס .

בהרכבה סדר הפוך .

פורסם

נתק מצבר איפה שאתה רוצה וזה יהיה אותה דבר כי אתה פותח מעגל חשמלי\\מנתקים את המינוס רק בגלל העניין הבטיחותי שלא יהיה קצר בין הפלוס לגוף הרכב כאשר המצבר עדיין מחובר

פורסם
יוסי ,שבת שלום

תן לי לנחש ,הראש של הבורג של המינוס אצלך ברכב ישתפשף/נטחן עקב ניתוקים רבים(לכן גם הזמנת את המנתק המהיר מאיביי) ולכן לא הצלחת לנתק אותו עם המפתח 8 מ"מ ולכן החלטת לנתק את כבל הפלוס,אני בכיוון?

בכל אופן ,לדעתי ניתוק הפלוס ייתן את אותה תוצאה כאילו ניתקת את המינוס כי למעשה אין סגירת מעגל ולכן גם לא יהיה חשמל בכלל ברכב.אבל שוב זו רק דעתי האישית, בו ניתן למומחים בחשמל של הפורום (אביב,דני,מרק,דניאל..)לתת הסבר יותר מעמיק ומפורט בעניין.

וואלה משה קלעת בול,לכן כרגע ניתקתי רק את הפלוס עד שההזמנה מאיביי של המנתק המהיר תגיע.

• תוכן חדש...