Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקורבנות (לפי שנתון) :

1995- 106 ראלי.

2000 - גולף 1600.

2002 - אאודי A3T SLINE.

0q1did72oi2fkdjy7z1y.jpg

5niuqdval9604utlv15p.jpg

u71b74pp5bg352i7mdw5.jpg

5ndp2x0cw7nl9upax9uy.jpg

8534jab3dyj8q5f7zd3l.jpg

54kganigo9iuo8suy3ek.jpg

5nn6v9opab0coeum12zn.jpg

סרטון קצר , סלחו לי על הצילום הכושל , העדפתי להתרכז בשטיפה.

FNtYahLZvZc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

הסבון שהשתמשתי בו הוא honeydew.

לבעלי יכולת - תשקיעו בגרניק ומקציף, זה עושה את החיים ממש קלים.

תגובות יתקבלו בברכה. שבת שלום .

פורסם
דיון מעניין.

שבת שלום לכולם.

איפה אתה רואה פה דיון??

אגב, אני מתקשה להבין מה הפואנטה בשרשור הזה...איך נראה קצף?

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

"תגובות יתקבלו בברכה. שבת שלום"

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
"תגובות יתקבלו בברכה. שבת שלום"

כמובן אם למישהו יש משהו לומר , או המלצה כלשהי בנוגע לאיכות השטיפה , ראבק תפסיקו להיות שטחיים מעצבנים .

מי שלא נראה לו, שיתמודד , בצד , לבד , בשקט .

המטרה היתה לענות על השאלות של החברים ששאלו אותי בפרטי - איך האוטו נראה באמצע הקצפה כולל סרטון.

שורה תחתונה - מומלץ ביותר .

פורסם
ראבק תפסיקו להיות שטחיים מעצבנים. מי שלא נראה לו, שיתמודד , בצד , לבד , בשקט .

אני רואה רק דבר אחד שטחי ואף מעצבן וזה הפוסט העקר הזה שמכיל מסרים סמויים ותשובות סמויות עבור השאלות שנשאלת בפרטי.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
כמובן אם למישהו יש משהו לומר , או המלצה כלשהי בנוגע לאיכות השטיפה , ראבק תפסיקו להיות שטחיים מעצבנים .

מי שלא נראה לו, שיתמודד , בצד , לבד , בשקט .

המטרה היתה לענות על השאלות של החברים ששאלו אותי בפרטי - איך האוטו נראה באמצע הקצפה כולל סרטון.

שורה תחתונה - מומלץ ביותר .

אף אחד לא שטחי, להיפך, אנחנו מנסים להבין מה אנחנו רואים פה ומה המטרה של זה.

שאלות ששאלו אותך בפרטי רצוי להשיב בפרטי, אחרת קורה מה שקורה עכשיו, אף אחד לא מבין מה אתה רוצה להראות בשרשור הזה.

שבת שלום (:

עריכה: ניסית לשטוף גם ללא קצף? אם כן, ראית הבדל לטובת הקצף?

פורסם

הבהרה - אני כותב פה ומפנה את השואלים לת'ארד.

לשאלתך - שטיפה ללא קצף מסורבלת כמו לשטוף בשיטת שני הדליים.

בשטיפה הזאת אני שוטף את הרכב בהתחלה עם לחץ מים בלבד , לאחר מכן מחבר את המקציף ועובר על כל האוטו, נותן לזה לחומרים הפעילים 2-3 דקות כדי לעבוד , ואז אני עובר עם כפפה על מנת לוודא שלא נשאר לכלוך דבוק לפח. לאחר מכן שוב עובר עם לחץ מים ומנגב עם מיקרופייבר. כל התהליך לוקח 20 דקות בערך.

פורסם

בשטיפה הזאת אני שוטף את הרכב בהתחלה עם לחץ מים בלבד , לאחר מכן מחבר את המקציף ועובר על כל האוטו, נותן לזה לחומרים הפעילים 2-3 דקות כדי לעבוד , ואז אני עובר עם כפפה על מנת לוודא שלא נשאר לכלוך דבוק לפח. לאחר מכן שוב עובר עם לחץ מים ומנגב עם מיקרופייבר. כל התהליך לוקח 20 דקות בערך.

אני ואתה צריכים לפתוח מכון שטיפה שבו הלקוח בוחר איך לשטוף, אני אשטוף עם צינור ושיטת 2 הדליים ואתה תשטוף עם קצף (: אנחנו נהיה מיליונים!!

פורסם

חבר אתה מפספס את כל הקטע של הPRE-WASH עם הSNOWFOAM

הקצף לא בא להחליף את שיטת שני הדליים, הוא בסה"כ הכנה לשלב הזה. באמצעות הקצף אתה משחרר את האבק והלכלוך שצמוד לרכב על מנת להמנע מסווירלס בשלב הוא שיטת שני הדליים.

בשלב של הקצף יש להשאיר את הקצף לפחות בין 5 ל10 דקות (DWELL) ואז יש לשטוף עם מים נקיים ורק אז עוברים לשיטת שני הדליים.

בעצם בקיצור דרך שאתה עושה כרגע אתה מרים את הלכלוך מהרכב ואז באמצעות הכפפה משפשף אותו לתוך הצבע.

בשיטה שלך באמת ניתן לקרוא לרכבים ה"קורבנות" כמו שקראת להם בתחילת השירשור.

אני גם משתמש בHONEYDEW

(רמז: הצבע של הרכב שלי באווטר בצד ימין לא לבן)

פורסם
איזה מכשיר זה? כמה מההונידיו צריך להשתמש לשטיפה?

לא הרבה. כמה מילילטרים בודדים , סדר גודל של 5-6 פקקים.

firebirdrc,

הארת את עיניי. מעכשיו העניין יתוקן כבר בשטיפה הבאה.

בתור אחד ששטף שנים בשיטת שני הדליים , החלטתי להפסיק עם זה למען האמת , אבל מי אני שאתווכח עם מנוסים ממני.

ROEI-A,

K2.02 של קרצ'ר. המקציף לא מגיע איתו(נקנה בeBay) , מה שכן מגיע איתו זה שתי פיות מיוחדות (אחד לזרם מים רגיל , ואחד לזרם מים כפול [שטיפת בוץ לדוגמא]).

• תוכן חדש...