Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי את הרכב 3 חודשים, מתוכם כבר פעמיים הוא פרק מצבר אחרי שלא נסעתי שבוע, אתמול, אחרי שלא נסעתי 3 ימים התנעתי, הוא רעד בהתנעה ובכיבוי האוטו. היום האוטו לא מתניע בכלל, עדיין יש חשמל (חיישניי רוורס ואזעקה שעובדים).

אני מחכה שחבר שלי יחזור מהעבודה שיעזור לי לנסות להתניע עם כבלים לראות אולי המצבר שוב פעם עושה בעיות.

מישהו נתקל בבעיה הזאת פעם?

פורסם

רשמת בעבר משהו חכם ואני מצטט אותך

"לפי מה שהבנתי עדיף לי להמנע מצרפתיות כי חלקי החילוף שלהם יקרים (אחרת גם סיטרואן 3 הייתה בוויש-ליסט שלי),

אין לי ילדים, גם לא צריכה תא מטען גדול במיוחד...

אני צריכה אוטו קטן, אוטומטי ואמין"

אז כן הרכב הכי פחות שרצית לבסוף קנית נכון הוא אחד הרכבים הכי מפנקים בקטגוריה שהוא נימצא בא אבל גדול סובל כניראה מטיפול או הזנחה כל שהיא במערכת החשמל שגורמת לך לתקלה לכי למוסך המכיר את הרכב ואין לך ברירה לפחות לתקלה הזו ללכת לפחות למוסך חברה או מוסך שמישהו מהאתר יוכל לתת לך המלצה על היותו מקצועי והגון .... בהצלחה ....

יש לי את הרכב 3 חודשים, מתוכם כבר פעמיים הוא פרק מצבר אחרי שלא נסעתי שבוע, אתמול, אחרי שלא נסעתי 3 ימים התנעתי, הוא רעד בהתנעה ובכיבוי האוטו. היום האוטו לא מתניע בכלל, עדיין יש חשמל (חיישניי רוורס ואזעקה שעובדים).

אני מחכה שחבר שלי יחזור מהעבודה שיעזור לי לנסות להתניע עם כבלים לראות אולי המצבר שוב פעם עושה בעיות.

מישהו נתקל בבעיה הזאת פעם?

הרכב נמכר ועכשיו יש חלקים למכירה

פורסם

צריך להתחיל בשורש הבעיה , מצבר שפרק אחרי שבוע ללא עבודה כנראה מצבר לא תקין או לחילופין צריך לבדוק את שורש הבעיה. אם זה טעינה לא טוב וכו' וכו'.

ודבר שני החלקים בצרפתיות הם אומנם לא במחיר של פיאט פונטו וכו' אבל הם בין הזולים (מניסיון של 6 שנים בצרפתיות ואין ספור טיפולים ובלאי טבעי וגם לא...) אם המוסכניק שלכם משחיל אתכם זה כבר משהו אחר.

• תוכן חדש...