Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר יקר,

אני גם לא כאן כדי להתווכח, אני כאן כדי ללמוד. וכשמישהו מנסה ללמד אותי אני יושב בשקט ולומד, ולא ממשיך הסברים חסרי בסיס למה אני בכל זאת צודק.

למען הסר ספק, אני כן עברתי קורס נהיגה מתקדמת, ואין לזה שום רלוונטיות למקרה הנדון.

קור רוח? פחות לחוץ? זה מאפיינים של אדם, גם מי שעבר 10 קורסי נהיגה מתקדמת יהיה לחוץ בסיטואציה כזו. אף אחד לא מכין אותך להתהפכות באוויר, וגם אם כן בקרות המצב אתה תהיה לחוץ וזה לא משנה מה לימדו אותך.

התחמקות מקונוסים? ידוע לי טוב מאוד למה אני לומד את זה, נראה לי שלך אין מושג. לעצמים מתעופפים אין לזה קשר.

הנהג בסרטון היה לו מזל/פוקס/איך שלא תקרא לזה, נטו.

ויתקנו אותי מומחי הפורום אם אני טועה, לדעתי במקרה הנדון עצירת חירום או מצערת פתוחה לרווחה לא הייתה משנה את התוצאה הסופית כל עוד כיון ההגה למקום הנכון.

פורסם
למען הסר ספק - לא עברתי קורס נהיגה מתקדמת

לא היה לי ספק שלא עברת, בגלל זה הטיעונים שלך כל כך תלושים.

תוותר, תתקפל, תעבור הלאה. אין לך בסיס לוויכוח.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הסברים חסרי בסיס? הצחקתם אותי. כנראה שהבנת הנקרא שלכם וגם השקפת עולמכם לוקה בחסר לצערי הרב.

אף אחד גם לא מכין טייס קרב לקרבות אויר בזמן אמת. ואדם לחוץ תמיד יהיה לחוץ - בדיוק בשביל זה יש תרגול.

מה הנקודה המטומטמת שלכם? אני לא מצליח להבין! כנראה שכל זאת אתה זה שלא מצליח להבין.

אך לא אחד מכם עדיין סתר/היא טיעון נגדי משכנע שתרגול של מצבי חירום יכול לעזור גם במקרים כאלו.

אם את הדבר הפשוט הזה אתם לא מצליחים להבין כנראה שאפסו סיכויי.

אני לא מכיר אתכם אבל יש לי הרגשה שאתם כנראה מאלו שבטוחים שקורס נהיגה מתקדמת זה לכאלו

שרוצים לנהוג כמו במהיר ועצבני 6 ובטוחים שלאחר קורס כזה הם יקרעו את הכביש.

תאמינו לי שכשאני טועה - אני יודע טוב מאוד להודות בטעותי. אתם כנראה לא!

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

פורסם

בוא ניישר קודם כל קו.

יש ניהול בפורום, בין הייתר כדי למנוע מזבי חוטם לכתוב שטויות. אז כשמנהל אומר לך להפסיק לכתוב שטויות, תקבל את זה שמה שאתה כותב זה שטויות (או לא תקבל), ותפסיק. לאלתר. אני בטוח שיש פורומים אחרים בהם כל אחד יכול לכתוב מה שהוא רוצה, גם בנושאים שאין לו שום ניסיון איתם.

דבר שני, דבר יפה. הסגנון שלך, מקומו לא פה.

לעניין, אני עברתי 8 קורסים של נהיגה מתקדמת ונהיגת מסלול, הראשון שבהם אולי לפני שנולדת. מכאן אתה יכול לגזור מה שווה דעתי ומה שווה דעתך, להוציא מהר מהר את האוויר ולחזור, בזריזות, לגודלך הטבעי. אחרי שתתרגל פעם אחת איזשהו מצב חירום בסיסי, אולי תוכל לחזור עם שאלות רלוונטיות (לא תשובות, שאלות).

לסיכום העניין, אין שומדבר בסרטון שקשור איכשהו, לא למיומנות שליטה ברכב ולא לשומדבר שמכינים אותך אליו בקורס נהיגה מתקדמת או נהיגת מסלול. במילים אחרות, לא מתרגלים התחמקות מעצמים גדולים מעופפים, ולסובב את ההגה, זה משהו שרב האנשים עושים. מה שמלמדים בקורסים זה לעשות זאת תוך כדי בלימה (שזה יותר מסובך). כל מה שאנחנו רואים בסרטון (בהנחה שלא מדובר באפקטים), זה חתיכה גדולה מאוד של מזל. סה-טו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

למען הוויכוח (ואתה זה שהופך את זה לוויכוח) אסכים איתך שתרגול מצבי חירום יכול לעזור לשלוותו של הנהג בכ 5% (למרות שקונוסים לא מהווים מצב חירום!). מעבר לכך באמת אפסו סיכוייך (או יותר נכון להגיד שהם היו אפס מההתחלה כי אתה מדבר שטויות).

אדם שהולך ללמוד נהיגה מתקדמת הוא אדם שאוהב נהיגה וזה מעניין אותו. אדם כזה האינסטיקטים שלו על הכביש יהיו בדר"כ יותר חדים. אז אפשר לטעון בעקיפין שמי שלמד נהיגה מתקדמת יהיה יותר חד בנהיגה. אבל זה שטויות במיץ, כי גם אדם שמרגיש שהוא חלק מהאספלט אבל לא למד נהיגה מתקדמת יהיה חד במקרה כזה.

איך להתחמק מצלחת מעופפת, אבן שמשאית העיפה או רכב מעופף, אף אחד לא יכול ללמד אותך כי אין לזה חוקיות. זה תלוי באיזה זוית הרכב פגע בגלגל ולאיזה כיון הוא מתעופף באוויר ועוד המון גורמים סביבתיים.

מעבר לכך אתה מתווכח על נושאים שאין לך מושג בהם והכי גרוע אתה יורד לפסים אישיים? מי אתה שתקבע לי איזה נהג אני?

אני סיימתי, תהנה לך עם האשליות שלך, רק מאחל לך שתלך ללמוד נהיגה מתקדמת כבר מחר כדי להבין כמה שטויות דיברת.

פורסם

איכות האספלט לא מפתיעה, אני מניח שוא סבל מאוד ממזג האויר והכביש לא נראה ראשי במיוחד שזוכה לתחזוקה.

הדבר המדהים הוא אים הגברת שהתהפכה פגעה בטרקטור - האם היא סתם נרדמה על ההגה או ניסתה לעקוף על קו לבן והתחרטה כשראתה רכב מולה. בכל מקרה, כישורי הנהיגה שלה, איך לומר, לקויים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הנהג שהעלה את הסרטון לא הזכיר במילה איזשהו קורס שעבר.

לא ברור איך מינפו את התקרית הזו לפרסומת לקורסים לנהיגה מתקדמת :-D

בדיוק מה שעבר לי בראש...

אין ספור סרטונים כאלה ברשת. רצו פירסומת וחיברו אותה לסירטון.

אבל גם אם זאת פרסומת מקורי שמוומנה ע"י בית ספר כלשהו, אני עדיין לא מצליח לראות את הקשר בין הסרטון לקורסים...:?

נ.ב

איזה כבישים, ראבבאק. איך מכוניות שורדות שם?

פורסם

וואו :shock:

זה היה קרוב, כמה מזל היה לו. שנייה אחת של בלימה, או האצה וזה יכל להסתיים אחרת.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...