Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

רציתי לדעת אם צביעה של שריטות בצבע ומכות בעזרת מכחול וצבע קוד הדגם המדוייק של הרכב (שחור מטאלי) בצורה עצמאית יראו טוב או יבלטו ויכערו יותר את האזורים הנגועים?

תודה,

ניר.

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

לדעתי בצבע שחור מטאלי זה לא יהיה כל כך נורא,העיקר תמרח בעדינות כדי שזה לא יהיה מאוד בולט מבחינת עובי הצבע.

ממליץ לנסות קודם במקום שלא כל כך בולט לעין.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אם יש לך ידיים טובות/יציבות אפשר להגיע לתוצאות טובות. (אבל לעולם זה לא יהיה כמו צביעת האזור כולו)

חשוב ליישם לפני פוליש נקודתי כדי לשטח את המקום משבבים -ולסיים גם בפוליש ליישור האזור.

פורסם

יוגב (תסלח לי שאני קורא לך יוגב) מה אתה ממליץ יותר, תיקון של מכה עם מכחול או צביעה של כל הפגוש בתנור בכפר קאסם ב350 ש"ח (אני לא מכיר את המקום או האיכות שלו, הרכב בצבע שחור).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

תלוי מה הדרישות שלך ולאיזה רמה אתה רוצה להגיע. מעבר לזה מהיא רמת הנזק שיש לפגוש?

אם זה נזק שאפשר רק להעביר מכחול/קיסם שיניים כדי להעלים את הנזק? (שריטות ללא מעיכות) עדיך לעשות לבד.

דבר נוסף -פגוש ממש שרוט/חבוט, עדיך לצבוע אותו בשלמות. כדי לעשות ממש עבודה טובה/יסודית (בלי מריחות בפינות)

צריך להסיר את הפגוש מהרכב ולצבוע אותו בנפרד.

חשוב לדעת שצביעת טמבון אינה זהה מבחינת ערך הרכב לצבעית הפח.

פורסם

תודה יוגב, אנסה להשיג תמונות ואפתח שרשור חדש (נשאיר לבחור את השרשור נקי).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...