Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה הרכב מיועד לאמא שלי, אישה בת 60+ שב15 השנים האחרונות נסעה באיזור ה90,000 אלף ק"מ במצטבר.

הרצוי זה רכב עם נפח עד 1400 אבל אם מדובר ברכב חסכוני יחסית מבחינת דלק גם 1600 יהיה בסדר.

הדרישות קצת בעייתיות, לא יותר מיד 2, לא יותר מ80,000 בקילומטרז ורכב מ2007 ומעלה לפחות.

לא ידני.

ראיתי כמה דייהטסו סיריון 2008, קיה ריו 09/08 ופורד פוקוס 07/08/09 בטווח המחירים הללו.

הבנתי שיש גם יונדאי אקסנט 1400 מהשנים האלו באיזור המחירים הזה, אבל אומרים שהרכב הזה חלש מאוד עם צריכת דלק מביכה.

מה מבין הרכבים המדוברים עדיף?

יש רכבים אחרים שעשויים להתאים?

ובלי קשר, עד 40,000 יש סיכוי למצוא משהו?

פורסם

קיה ריו ואקסנט זה כמעט אותו הרכב, שתיהן חלשות למדי עם ה-1.4, ליונדאי יש 1.6 שנמכר בכמויות קטנות בהרבה אבל הוא עדיף.

סיריון אפשרות לא רעה, במיוחד באיזור המחירים הזה.

הפוקוס גדולה מדי והיא לא חסכונית.

אני מציע לחפש סוזוקי ספלאש, קטנה זולה וחסכונית, חביבה יותר למראה מהסיריון המשעממת, גם בתא הנוסעים.

עד 40 אלף שקלים זה בעיקר גטס, שהיא לא רעה, במיוחד אם אימא שלך נוסעת מעט, אבל קשה למצוא דגמים שמאובזרים בצורה סבירה מבחינת איבזור בטיחותי (ABS, כריות אויר).

לפי מה שהבנתי היא נוסעת מעט מאוד כך שאולי לא כדאי לתת משקל כל כך גדול לחיסכון בדלק וניתן לרכוש רכב שנסע קצת יותר כי הקילומטראז' יתאזן במהלך השנים.

פורסם

למרות שהאקסנט באמת מרגישה חלשה, לפחות כשאני נהגתי עליה, אני די בטוח שלאישה בת 60+ שבקושי נוסעת זה לא יהיה מורגש.

קקטוסולר ידנית

פורסם

אני רק שאלה:

אם מדובר ב500 ק״מ בחודש בערך, למה לא לפנק את אמא באיזה רכב מנהלים מפנק עם סלון וכל מיני אלמנטים מפנקים?

בו בטח ליבי ונעזרתי

• תוכן חדש...