Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בלי מלצמה ובלי נעליים יששש לא מכירים אותי פה אבל לא אכפת לי בכל מקום אני מודיע :-D :-D :-D

טוב ננצל את השרשור לעזרה: מה לדעתכם תהיה מתנה נאה למורה נהיגה? הבן אדם תותח ולדעתי חוץ מהכסף ששילמתי לו אני מעוניין לפנק אותו באיזה שי, יש רעיונות? לא יקר מדי (לא נשאר לי כמעט כסף בגלל כל התהליך של הרישיון) אבל גם לא משהו קמצני

תודה!

חופשי להתגלגל כמה שארצה :D

10$ הנחה (לכם ולי) להזמנה מ-vitacost.com - אם תרשמו דרך הלינק הזה. :arrow:

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

משעמם לך בחופש?

שילמת לו בסביבות ה3 אלף,

מספיק.

זה מלא כסף!!!

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
משעמם לך בחופש?

שילמת לו בסביבות ה3 אלף,

מספיק.

זה מלא כסף!!!

3953 כולל פנימי, חיצוני, שיעורים, תאוריה, בדיקת עיניים

ובכל זאת החלטתי לתת לו מתנה, מורה מיוחד שבא לי לפנק אותו באיזה שי חמוד כהוקרת תודה

פורסם

עידן צודק. תרשום הקדשה על עץ ריח, שיתלה את ברכב ויראה לכולם כמה הוא מורה טוב.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תקנה לו כיסא מסאג' לאוטו.

אם אין תקציב אז תקנה לו שלט צהוב שיתלה מאחורה "נהג חרמן". ככה זה מורי נהיגה אין מה לעשות.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

תשמע מניסיון כולם קונים למורה משהו וכבר נמאס לו מהמתנות,אז או שתחשוב על משהו מקורי כמו מה שהציעו לך (עץ ריח זה מצויין) או שתקנה לו איזה חבילה זולה של שוקולדים כדי להראות לו שאתה אחד מכולם וכדי שתוכל להשתמש בו אם תצטרך אותו בעתיד.

המורים רגילים לזה ואתה לא היחיד שנפרד מהם ועובר טסט וקונה להם מתנה,תשקיע את הכסף במשהו אחר,עדיף.

אני קניתי למורה שוקולדים איכותיים חבילה קטנה מחיר זול ונפרדנו לשלום,כמובן שתמיד אני שמח לראותו בכבישים והוא שמח לראותי.

Miata ND2

פורסם

תודה לאלו שעוזרים אבל אני מחפש משהו קצת יותר מקורי

חשבתי לקנות לו איזה גיפט קארד באיזה גלידריה שהוא אוהב אצלנו בעיר, לא מעט שיעורים הייתי מקפיץ אותו לשם והוא היה קונה לעצמו גלידה :lol:

אם לא אמצא רעיון אחר כנראה זה מה שיהיה

פורסם

חבר, תכתוב לפי החוקים, חרם על הדמעות.

מורי נהיגה באמת עם חרמן:wink:

4K שח זה מעל ומעבר!

תעשה לו משלוח של קילו גלידה לבית שלו ביום שבת או משהו שהוא לא עובד.

לא יותר מידי כסף, הוא יעריך את זה.

פורסם
תודה לאלו שעוזרים אבל אני מחפש משהו קצת יותר מקורי

חשבתי לקנות לו איזה גיפט קארד באיזה גלידריה שהוא אוהב אצלנו בעיר, לא מעט שיעורים הייתי מקפיץ אותו לשם והוא היה קונה לעצמו גלידה :lol:

אם לא אמצא רעיון אחר כנראה זה מה שיהיה

בדיוק, תעלה על משהו שהוא אוהב ותיתן לו מתנה שקשורה לכך.

למשל המורה שלי רצה להוציא ספר שהוא רושם בו את כל השטויות שילדים בשיעורי נהיגה אומרים, אז עשיתי לו ספר עם דפים רקים שהוא ימלא... מורי נהיגה מדברים הרבה אז הנה כמו שמצאת - תן לו מתנה שקשורה.

אם זאת גלידרייה פרטית תראה אולי יש אפשרות לקבל כרטיסייה של 10 גלידות בגביע לדוגמא, ככה הוא גם יחסוך לעצמו כסף וגם אתה תביא לו מתנה נחמדה עד 100 ש''ח.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
בלי מלצמה ובלי נעליים (לא נשאר לי כמעט כסף בגלל כל התהליך של הרישיון) אבל גם לא משהו קמצני

תודה!

מזל טוב,קבל את איחוליי הכנים!

כמה שיעורים עשית שנוצר כזה קשר? תגיד לו תודה רבה ושאתה תמליץ עליו בחוצות העיר ואיזו גלידה.

עשית לי חשק לגלידה.

Gn'f'R

• תוכן חדש...