Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מזל טוב,קבל את איחוליי הכנים!

כמה שיעורים עשית שנוצר כזה קשר? תגיד לו תודה רבה ושאתה תמליץ עליו בחוצות העיר ואיזו גלידה.

עשית לי חשק לגלידה.

תודה רבה! עשיתי 30 שיעורים של 40 דקות

קנה לו משהו שמופיעות עליו האותיות V.S.O.P ויהיה בסדר.

כשמדובר בפורום הזה ישר חשבתי שזה איזה ראשי תיבות לאיזה ז'אנר פורנו אהוב במיוחד אצל הסינים, מזל שיש גוגל :lol:

חופשי להתגלגל כמה שארצה :D

10$ הנחה (לכם ולי) להזמנה מ-vitacost.com - אם תרשמו דרך הלינק הזה. :arrow:

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קח אותו לתחנת דלק, שים לו full tank של סולר, אחרי זה תקנחו במים כחולים ואם הדייט כל כך מוצלח סיים בשטיפה :lol:

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

אני אישית אחרי הטסט הראשון שעברתי הייתי חייב לו 1000 שקל אז הבאתי לו 1000 שקל והוצאתי עוד 50 שקל אמרתי לו זה בשבילך אתה אחלה מורה וזהו זה מספיק!

בסופו של יום כולם זורקים ז#ן על כולם בכביש. רק שהז#ן של האוטובוס גדול יותר.
פורסם

ברכותיי.

סחתיין על הכוונה הטובה, אבל תרשה לי לומר לך משהו מנסיון של חמישה רשיונות ומספר קצת יותר גבוה של מורים לנהיגה.

סביר להניח שאתה לא התלמיד הראשון ולא היחיד של המורה שלך. עם כולם יש לו "רומן" קצר מועד, ולמרות שאתה בטח מרגיש שיש ביניכם קשר מיוחד ועברתם כברת דרך, רוב הסיכויים שבשבילו אתה פשוט עוד תלמיד. זה מצב טבעי וסביר להניח שבעוד חודש-חודשיים גם אתה כבר בקושי תזכור איך קוראים לו.

לי באופן אישי כל המתנות המצועצעות מבני נוער עם הקדשה "למורה הכי תותח בארץ" נראות פתטיות. זה לא מוסיף כבוד ולא פאר, ואם אתה רוצה להביע הערכה אתה יכול פשוט להגיד לו תודה וזהו.

בקיצור, הייתי נמנע.

פורסם

קודם כל מזל טוב,מברוק.

אני רואה כאן שרוב התגובות נגד, אבל יש בזה משהו..מתנה זה קצת מוגזם.

אני אגיד לך מה,אני אישית הבאתי עוגה וקולה למשרד שלו ואמרתי לו תודה רבה והוא שמח נורא.

שבת שלום,סע בזהירות :)

פורסם

כמו שציין קודמי, רוב המורים לא זוכרים את התלמידים אחרי הטסט. המורה נהיגה שלי תמיד היה אומר ''אצלנו, לפני שאתה מכיר את שם התלמיד הוא כבר עובר טסט'' ובזמנו זה היה נכון. אז חבל להוציא כספים מיותרים. אמור תודה בלבביות, המלץ על המורה הזה לחבריך שבעניין וחלאס.

הרוב טוב.

פורסם

מורה לנהיגה אני לא, אבל בשירות הסדיר שלי עסקתי בהדרכה ואני ממשיך לעסוק בזה גם במילואים.

מעולם לא העברתי קורס כשהמטרה שעומדת לנגד עיניי היא הפרס שהחניכים יתנו או לא יתנו לי בסופו. מבחינתי, עצם ההצלחה שלהם זה הפרס, כל השאר זה בונוס.

אתה אדם צעיר מאוד ואני מרשה לעצמי להניח שאינך משופע באמצעים. אם אתה נורא רוצה להביע את תודתך למורה שלך על העבודה הטובה שעשה, משהו סמלי גם יהיה בסדר גמור.

מהניסיון שלי, פעם אחת חניכים כתבו לי איזו ברכה על דף מעוצב, פעם אחרת העניקו לי קופסה של פררו רושה עם ברכה קטנה (שפתחתי אותה במקום וכיבדתי אותם) וזה ממש לא משנה - העיקר הכוונה.

הרעיון של ברכה קטנה עם כרטיסיה לגלידריה החביבה עליו נשמע לי צנוע מספיק, ויחד עם זאת ראוי ומדליק לגמרי.

מזל טוב לרגל קבלת הרישיון.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
שמדובר בפורום הזה ישר חשבתי שזה איזה ראשי תיבות לאיזה ז'אנר פורנו אהוב במיוחד אצל הסינים, מזל שיש גוגל :lol:

רק 10 הודעות בפורום, ילד בן 17-18, וכבר מכיר את הפורום כל כך טוב. יפה.

מתנה? הרעיון עם הגלידה הכי טוב.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
ברכותיי.

סחתיין על הכוונה הטובה, אבל תרשה לי לומר לך משהו מנסיון של חמישה רשיונות ומספר קצת יותר גבוה של מורים לנהיגה.

סביר להניח שאתה לא התלמיד הראשון ולא היחיד של המורה שלך. עם כולם יש לו "רומן" קצר מועד, ולמרות שאתה בטח מרגיש שיש ביניכם קשר מיוחד ועברתם כברת דרך, רוב הסיכויים שבשבילו אתה פשוט עוד תלמיד. זה מצב טבעי וסביר להניח שבעוד חודש-חודשיים גם אתה כבר בקושי תזכור איך קוראים לו.

לי באופן אישי כל המתנות המצועצעות מבני נוער עם הקדשה "למורה הכי תותח בארץ" נראות פתטיות. זה לא מוסיף כבוד ולא פאר, ואם אתה רוצה להביע הערכה אתה יכול פשוט להגיד לו תודה וזהו.

בקיצור, הייתי נמנע.

ואדים, תכנס אלי למשרד בסוף היום!!

פורסם

אל תקנה כלום.

פרסם אותו בין החברים שלך, יבוא אליו תלמידים ויביאו לו פרנסה. זו המתנה הכי טובה.

וסביר להניח שבעוד חודש-חודשיים גם אתה כבר בקושי תזכור איך קוראים לו.

אני זוכר עד היום איך קוראים למורה נהיגה שלי, ועברו קצת יותר מחודש-חודשיים.

פורסם
אני זוכר עד היום איך קוראים למורה נהיגה שלי, ועברו קצת יותר מחודש-חודשיים.

גם אני זוכר את השמות והפרטים של כולם.

חלקם מקבלים ממני המלצות בשלל פורומים (כולל זה שהגיב ^) וחלקם זוכים ליח"צ שלילי.

מסכים איתך שזה הדבר הכי ראוי שאני יכול לעשות בתמורה למה שלימדו אותי, לטוב ולרע.

• תוכן חדש...