Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנועי הTSI אוכלים שמן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם; שאלה לכל בעלי הרכבים עם מנועי הTSI היום נדלקה נורת הזהרה של שמן מנוע בסקודה TSI ומסתבר שהיא שרפה 1.2-1.3 ליטר שמן מנוע בכ12,000 אלף קילומטרים.

רציתי לדעת עם גם לשאר הדגמים של הTSI (לא בהכרח סקודה)יש תופעה כזו.

אציין שבעל הרכב לא נוהג באופן אגרסיבי במיוחד, הרכב בן שנתיים עם כ55 אלף. ֹ

פורסם

אני עם 1.2, 3 שנים ו-45K ק"מ. בתקופת ההרצה המנוע צרך כמעט ליטר ב-10K ק"מ. מאז לא "אוכל" שמן, המפלס נשאר קרוב למקסימום בין טיפול לטיפול ללא צורך בתוספת.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

גם אצלי 1.2,כמעט שנה וחצי,37K ק"מ,ומעולם לא אכל שמן (כמעט תמיד על המקסימום,לפעמים קצת מתחת)

גם לא בהרצה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
אני עם 1.2, 3 שנים ו-45K ק"מ. בתקופת ההרצה המנוע צרך כמעט ליטר ב-10K ק"מ. מאז לא "אוכל" שמן, המפלס נשאר קרוב למקסימום בין טיפול לטיפול ללא צורך בתוספת.

10K ק"מ ?

מה זאת ההרצה הזו ?

פורסם

אחרי שנה+ עם פאביה 1.2TSI (ו-20K), לא היתה אכילת שמן. כנ"ל לגבי יטי 1.2TSI (עם 21K).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
עוד יום יומים נראה שפע משתמשים חדשים עם הודעות מסוג "גולף דור 7 צורכת שמן בצורה מטורפת" וצ'מפיון לא לוקחת אחריות.

מישהו מכין את הקרקע...

חחח , אז זהו שלא ..... אני עם גולף דור 7 1.4 ואחרי 9200 ק״מ הוספתי 300 גרם וגם זה רק ב1000 הקילומטר הראשונים , מאז לא חסרה טיפה .

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

• תוכן חדש...