Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסך חדש לנייד של zte

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום. הזכוכית ניסדקה. המכשיר עדיין עובד היטב אבל הנזק הקוסמטי מפריע לי. האם לרכוש זכוכית ב- איביי וזהו, או שמדובר בפעולה סבוכה יותר? מה עושים במיקרה כזה? כיצד זכוכית כזו מחוברת בכלל?

פורסם

תקנה באיביי.

אני ביצעתי פעולה דומה (גם על טלפון של ZTE), הזכוכית מחוברת בהדבקה, אתה ממיס את הדבק ע"י חימום המסך עם פן והמסך משתחרר.

במקומו אתה מדביק את המסך החדש (אפשר על אותו דבק אם מצבו סביר).

המסך מחובר ללוח של המכשיר בעזרת כבל אלקטרוני בודד (סוג של כבל FLAT, בטח יש לו שם יותר מקצועי), איך צורך להלחים, אלא הוא מתחבר מכנית.

בהצלחה.

פורסם

שים לב שאתה עובד בעדינות,

אל תנסה לקלף את המסך בכוח אלא לחמם(וגם זה לא קרוב מידי כדי לא לפגוע במסך).

אל תעשה את זה בלחץ של זמן.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

הדבק המקצועי לעניין נקרא

Uv LOCA

דבק שמגיב לאור UV

גוגל ויוטיוב ישלימו את כל המידע החסר.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

לא יודע לגבי דבק מקצועי, הסינים שמים דבק דו צדדי רגיל.

תבדוק מול המוכר אם יש על הדיגיטיזר דבק כבר, הם אוהבים לחסוך בזה.

אודי A4

דימה.

פורסם

גם הסינים משתמשים ב LOCA .

זה על גבול הבלתי אפשרי להשתמש בדבק סוג ז׳ ולא להשאיר בועות בהדבקה ( גם עם LOCA זה לא כזה טריוויאלי ).

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

ממה שאני מכיר, רוב הסינים לא מספקים דבק עם המסך.

אבל אני בטוח שהם ישמחו למכור לך אחד כזה.

• תוכן חדש...