Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השכרה /החכר= ליסינג. השכרה= הרכב היה בהשכרה.

מכוני הבדיקה בנתניה פרט למכון האחים לא ממש אמינים,די מיודדים ועושים יד אחת עם הסוחרים.

בקיצור אם עד עכשיו לא הבנת-לא מומלץ וחלילה אם תהיה בעיה עם הרכב אתה עלול לפגוש כמה דמויות לא נעימות בדרך... :evil:

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תשמע זה נראה שאתה ממש בכח רוצה להיכנס למיטה חולה.

26000 על מה רכב רכב עם סיפורים דלת שלא נפתחת ברגע שיש שקר גם קטן פשוט תעזוב מכון בדיקה לא אמין בודק כמה יחידות בשבוע מאותו מגרש הוא מתפרנס בזכות המגרש ואתה מצפה שיגיד לך את האמת?

תמצא רכב מפרטי בלי סיפורים תיקח למכון בדיקה שאתה מעדיף ולא המוכר וזהו זה לא כזה סיפור זה לא שחסר פיאט.

אני לפני כעשר שנים הלכתי למגרש רק בגלל שלא יכולתי למכור את הדהייו סופר רייסר :lol: מצאתי איזו טויוטה לקחתי לבדיקה בבדיקת מנוע הבודק אמר שהמנוע גמור בעל המגרש ביקש לבדוק עוד פעם וכך איזה שלוש פעמים ולבסוף הבודק אמר הכל בסדר.

אני באותה תקופה הייתי די צעיר אחרי צבע שמעתי שהבוחן אמר האמנתי וקניתי את הרכב לאחר שבועים מכרתי את הרכב בגלל אין סוף תקלות שקשורות למנוע..

קיה קארנס 2008 בנזין ופונטו ספייס 2005

פורסם
השכרה /החכר= ליסינג. השכרה= הרכב היה בהשכרה.

מכוני הבדיקה בנתניה פרט למכון האחים לא ממש אמינים,די מיודדים ועושים יד אחת עם הסוחרים.

בקיצור אם עד עכשיו לא הבנת-לא מומלץ וחלילה אם תהיה בעיה עם הרכב אתה עלול לפגוש כמה דמויות לא נעימות בדרך... :evil:

אז אני מבין ממה שאתה אומר שיד ראשנה זה מהשכרה

ואני יד שני פרטי.

קראתי לא מעט בפורום שיש מקרים שהרכב ליסינג וברשיון כתוב "השכרה" למה זה כך?

והאם אני יכול לבקש היסטוריית טיפולים של רכב מגרש? האם קיים אצלהם כזה דבר?

פורסם

תוצאות לאחר בדיקה במכון .

---------------------

1.מנוע 2.מערכת קירור 3.מערכת דלק 4.מערכת הצתה = לבדוק רעש אביזרים וגלגלות,ניקוי מערכת קירור.

8.שילדת מרכב - ליקויים בעלי משמעות נמוכה = הרכב עבר תיקוני פח וצבע מסביב,שריטות ולחיצות פח מסביב,הוחלף כנף קידמית שמאלית,חסר בורג בפגוש קידמי,דלת אחורית שמאלית לא נפתחת (קשה),חסר מגב אחורי.

9.מערכת הבלמים = לפרק גלגלים לבדיקה כללית.

12.העברת כח = כיסוי ידית הילוכים קרועה.

כל הסעיפים מסומנים ב"תקין"

חוץ ממה שרשמתי.

מה דעתכם חברים?

פורסם

כתבו לך כבר הרבה אם אתה מחכה למישהו שאכתוב לך ״אחלה בדיקה לך על זה ״ ?

לדעתי זה רכב שלא טופל באהבה מי נוסע בלי מגב ???

בטוח שלא היה מטופל בפיאט. בדקתה אם יש בכלל קבלות של טיפולים שהרכב עבר???

רכב שעשה רק 110000 ק״מ נקרע הידית של ההילוכים?? מוזר שלי 2005 עשה 163000 והכל שלם.

אני כבר כתבתי בעבר פיאט עדיף לקנות מבן אדם פרטי שאהב את הרכב.

פורסם

שהבדיקה הזאת שווה לתחת, אלא אם כן הרכב באמת מלוקק.

ודלת אחורית שמאלית לא נפתחת? מסריח ביותר.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

רכב שעשה רק 110000 ק״מ נקרע הידית של ההילוכים?? מוזר שלי 2005 עשה 163000 והכל שלם.

יש בזה משהו,רכב מטופל ע"י בעלים לא יסע בלי מגב,לא מדובר על הוצאה של מאות שקלים,שאולי באמת כבד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא מחכה לתגובה מהסוג שציינת .

כתבתם לא מעט,אך לא שללתם. לכן אני עושה את כל מה שאני יכול לעשות בכדי להיות בטוח

אם זה בדיקה במכון והתיעצות כאן בפורום הנפלא הזה.

פורסם
לא הייתי קונה רכב כזה ,במיוחד לא ממגרש .

אוקי הבנתי, ל מ ה ?

מה לא נראה לך בבדיקה?למה אתה שולל את הרכב יורי?

מעניין אותי מאיזה סיבה אתה אומר את הדבר.

פורסם
שהבדיקה הזאת שווה לתחת, אלא אם כן הרכב באמת מלוקק.

ודלת אחורית שמאלית לא נפתחת? מסריח ביותר.

מה זה "מלוקק" לא מבין מה הפירוש .

דלת אחורית נפתחת קשה.

איך לדעת אם הרכב "מלוקק" ?

תודה.

פורסם

באיזה מכון בדקת את הרכב ?כך פחות או יותר אפשר יהיה לדעת אם מקומבן עם הסוחר או אמיתי.

כבר כתבתי לך-מכון/מוסך האחים הוא היחיד שאמין שם וכל השאר-חברים של הסוחרים הלא ממש סימפטיים בעיר הזו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
באיזה מכון בדקת את הרכב ?כך פחות או יותר אפשר יהיה לדעת אם מקומבן עם הסוחר או אמיתי.

כבר כתבתי לך-מכון/מוסך האחים הוא היחיד שאמין שם וכל השאר-חברים של הסוחרים הלא ממש סימפטיים בעיר הזו.

מכון "קומפיוקאר" חייב לציין שהבחור ממש היה נחמד שם.

אני בחרתי את המכון הבדיקה..נסעתי עם עובד מהסוכנות (שהוא בעצם אבא של ידידה שלי)

הוא מאוד אדיש לכן היה לי קשה להוציא ממנו מידע (הוא לא מבין הרבה)

נניח ומכון הבדיקה עבד עלי ,יש אפשרות לתבוע.

למה לו לשקר לי?

(שואל מסקרנות-תודה)

סהכ הרכב נוסע חלק ללא רעשים 'נראה" חיצונית ופנימית בסדר.

תודה.

פורסם

כמה רכבים בדקתה עד היום??

אם זה הרכב הראשון מציע לך לבדוק לפחות עוד רכב אחת או שתיים וכדאי להשוות בין הרכבים.

דבר נוסף תבדוק באופן עצמאי גם נזילות שמן חזקות או סימני מים חלודים אפשר לראות גם ללא מכון בדיקה.

אם תחליט שאתה רוצה את הרכב הזה ספציפי ממגרש תנסה להוריד במחיר תבדוק כמה הוא באמת שווה לפי מחירון של לוי יצחק. אתה לא צריך לקנות מחירון פשוט בודקים באינטרנט ומחירן יד 2 תעשה ממוצע כך ישאר לך עוד קצת עודף ובמקרה שעבדו אליך יהיה לך כסף ליישור קו.

לדעתי 26k זה מחיר מוגזם.

פורסם
מכון "קומפיוקאר" חייב לציין שהבחור ממש היה נחמד שם.

נחמד לא אומר כלום בדרך כלל בודקים לא מדברים בככל בזמן הבדיקה וזה נראה לא נחמד ורק בסוף אומרים במשרד את מה שיש להגיד

אני בחרתי את המכון הבדיקה..נסעתי עם עובד מהסוכנות (שהוא בעצם אבא של ידידה שלי)

הוא מאוד אדיש לכן היה לי קשה להוציא ממנו מידע (הוא לא מבין הרבה)

הוא בטח תמים מאוד :roll: עובד בסוכנות ולא יודע כלום תנסה לקחת אותו לפוליגרף :lol: הוא יתחיל לדבר.

נניח ומכון הבדיקה עבד עלי ,יש אפשרות לתבוע.

לתבוע אפשר תמיד אם תיקח את הרכב לבדיקה אחרת שזה מכון מאוחד שאת הבדיקה שלו אפשר להגיש לבית משפט במידה והבדיקה של המכון תראה ליקוים גדולים יותר ורציניים יותר אתה יכול לתבוע אני לא הייתי עושה את זה לא שווה את הזמן.

למה לו לשקר לי?

כי ממך הוא קיבל רק 500 ש״ח ומהסוחרים הוא מקבל הרבה יותר.

(שואל מסקרנות-תודה)

סהכ הרכב נוסע חלק ללא רעשים 'נראה" חיצונית ופנימית בסדר.

תודה.

אנשים לא ממליצים לקנות ממגרש כי אתה לא באמת יודע מה אתה קונה זה יכול להיות רכב מוזנך ובמגרש עושים לו ניקוי יסודי טיפול קוסמטי כך שזה ניראה שהרכב לא נסע כלל.

• תוכן חדש...