Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

KAFFE TORO, מולטי מכונת קפה סודית.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מרזוקו נשמע כאילו יוצר במחרטת קסאמים בעזה.

מרקוזו לעומת זאת, ניחוח איטלקי של חרש אומן שמייצר את המכונה בעבודת יד בסדנה הביתית בה אנזו פרארי החל את דרכו.

זה כי אתה מורגל בשמות המסתיימים ב"שטיין" או "ברג".

לי זה הזכיר את ד"ר משה מרזוק, עולה הגרדום מ"עסק הביש" שהוצא להורג במצרים בגלל הטיפשות של שמעון פרס.

כל אחד והקונטציות שלו.

אבל אם נשאר באיטליה, מרקוזו מזכיר את הקוזה נוסטרה, ומרזוקו דומה למרזוקי חברה איטלקית ותיקה המייצרת בולמי זעזועים לאופנועים.

פורסם
אין כמו רנצ'יליו ולה מרזוקו מכונות מדהימות.

אגב פנג'יו מה הטווח מחירים למכונה כמו שיש אצלך בבית?

אני מקווה שאתה שותה את הקפוצ'ינו שלך עם מאורו דה לוקס הכתום

הרנצ'יליו סילביה אכן מוציאה קפה משובח כמעט כמו "הגדולות", לא ידידותית לתפעול וקמצנית בחיווי. עולה סביב ה3.5K.

אני אכן משתמש במאורו דה לוקס (זו התערובת שאני עובד איתה במסעדה אז זה גם טעים וגם נגיש), בכל מקרה לא שותה קפוצ'ינו למרות שאין לי כלום נגד גייז:roll:

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

פנג'יו אני מתחיל לחסוך למכונה כזאת :) זה באמת מדהים, אני לא צריך משהו ידידותי לתפעול יש לי נסיון של כמה שנים בעבודה על מכונות קפה מכל הסוגים, כולל כאלה עם שש ראשים.

הדה לוקס היא התערובת הכי טובה ששתיתי עד היום, אבל חשוב מטחנה טובה, וגם מכונה שעובדת מדוייקת ומורידה מים בכמות הנכונה וחולטת בזמן טוב.

התענוג שמוביל אותך

פורסם
זה כי אתה מורגל בשמות המסתיימים ב"שטיין" או "ברג".

לי זה הזכיר את ד"ר משה מרזוק, עולה הגרדום מ"עסק הביש" שהוצא להורג במצרים בגלל הטיפשות של שמעון פרס.

כל אחד והקונטציות שלו.

דווקא לא, פשוט הזכיר לי את מוסא אבו מרזוק שכיכב חזק אצלנו בצי"ח בתקופת הצבא.

דווקא במשפחה שלי השמות הספרדיים הם אלו שמככבים.

בכל אופן, הדיון הזה עושה לי חשק לזרוק את הנספרסו ולהשתחרר חזרה למכונה נורמלית, אחרי מעבר לדירה עם מטבח גדול וראוי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

גם המשה מרזוק שלי הוא ד"ר אגב :-D

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...