Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים עשיתי ניקוי תא מנוע ללא גרניק רק עם APC של CG והורדה של החומר עם שפריצר מים,יצא נחמד אבל לא מספיק עבורי(פדנט מה לעשות),לכן חשבתי שראוי שאתחיל ליצור ארסנל מברשות שיקלו על העבודה ויחסכו לי זמן בניקוי,דישדוש קטן בגוגל ומצאתי חנות מטורפת ברחוב הרצל 24 בתל אביב שניקראת "אריה מברשות" EBAY פראייארים לידו,יש לו 500 סוגי מברשות,ראו הוזהרתם !!!!

http://www.arie-brushes.co.il/

*אין לי שום קשר לאדם הזה לא מכיר ולא הכרתי,אין לי אחוזים והאינטרס הוא לשתף בלבד!

m7kj.jpg
פורסם

עושה רושם שאצל אריה אפשר למצוא מגוון מברשות נחמדות.

מעניין מה המחירים שלהן.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

אני מניח שלא זול כמו איביי,אבל המבחר שם ענק,אין מברשת שאין אצלו,אני כנראה אקפוץ אליו ב10 לחודש :)

צריך מברשות לתא מנוע..

m7kj.jpg
פורסם

חשוב

אריה מברשות כבר לא קיים, במקום החנות ברחוב הרצל יש פיצוציה, את מברשות אריה רכשה חברה אחרת שאין לה חנות.

את המוצרים שלה ניתן למצוא רק ברשתות גדולות.

פורסם

^

המברשות נקנו כאן:http://www.namer-brushes.com/

המברשת השחורה עגולה עלתה 7 ש"ח, הלבנה שטוחה 10 ש"ח,כל מברשת אפשר לרכוש עם סוג שיער אחר לדוגמא: שיער סוס, ניילון עדין / קשה, או כותנה.

מוכר/ בעלים אדיב מאוד, אוהב להרדם על הכסא להעיר אותו בעדינות:-) .

מברשות.jpg

• תוכן חדש...