Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שישי האחרוון נסעתי עם הרכב הנ"ל בכביש כורכר, הדרך בכביש כורכר מלווה בד"כ בדפיקות של האבנים על תחתית הרכב, יצאתי לכביש רגיל ושמתי לב שהמנוע דופק גם בלי נסיעה בכלל, כשאני עובר את ה2K טורים יש רעש של דפיקות בפח, הרעש לא ממש בא מקדימה אלה ממתחת לדוושות, העלתי השערה שאולי האגזוז קיבל מכה או אולי נתקעה אבן באיזה מקום, חשבתי גם שהסעפת השתחררה קצת אבל לא יוצא שום עשן מתא המנוע...

מישהו מוכן אולי לתת לי נקודת אור לפני שאני רץ למוסך.... תודה.

haters will hate

פורסם
ביום שישי האחרוון נסעתי עם הרכב הנ"ל בכביש כורכר, הדרך בכביש כורכר מלווה בד"כ בדפיקות של האבנים על תחתית הרכב, יצאתי לכביש רגיל ושמתי לב שהמנוע דופק גם בלי נסיעה בכלל, כשאני עובר את ה2K טורים יש רעש של דפיקות בפח, הרעש לא ממש בא מקדימה אלה ממתחת לדוושות, העלתי השערה שאולי האגזוז קיבל מכה או אולי נתקעה אבן באיזה מקום, חשבתי גם שהסעפת השתחררה קצת אבל לא יוצא שום עשן מתא המנוע...

מישהו מוכן אולי לתת לי נקודת אור לפני שאני רץ למוסך.... תודה.

גם אם תשחרר הסעפת ממקומה, לא אמור לצאת עשן פתאום...

ייתכן ופגעת באגזוז עצמו או באחד החיבורים שלו - גש למוסך לקבלת אבחנה מקצועית, ייתכן ומדובר במשהו אחר לגמרי...התיאור שלך מעט מעורפל (האם יש קשר או לא לשביל הכורכר ? האם הרעש היה קיים גם קודם לכן ? למה הגעת למצב בו האבנים דופקות את תחתית הרכב ?)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

גם לי קרה מקרה זהה, זה היה חור באגזוז , בטח קפצה לך אבן, ולי לא היה שום עשן, רק רעש שמסתדר אחרי שנוסעים במהירות נורמאלית, בדוק את העניין אצל אגזוזן

פורסם

איציק הרעש לא היה קיים לפני כמו כן הביצועים לא נפגעו בכלל והכל עובד טוב חוץ מהרעשים המעצבנים.

אופלGT (שכחתי את שמך הפרטי), אצלי זה שונה במהירות גבוהה הרעש נהיה יותר חזק, זה תלוי יותר בטורים שהמנוע עובד בהם, בכל מקרה תודה לשניכם היום אחה"צ אני במוסך.

haters will hate

פורסם

בקיצר הנורא מכל קרה, המנוע הלך, התברר שאחת הבוכנות נשברה ועשתה חור בבלוק , הדפיקות נהיו חזקות מאוד והמנוע נכבה עם לא משחקים בגז - הוא יכול לחיות עוד איזה 20 דקות לפני שהוא מתפרק לגמרי, בינתיים הא במוסך וכבר הצלחנו בערך להשיג מנוע - 2500 ש"ח מפירוק ובדיקה מקיפה, וההרכבה 1000 ש"ח ב3 תש' .

כמו כן צריך להחליף מיכל עיבוי ובטוח עוד כמה דברים קטנים.

קלאטש' חדש כבר יש, ברקסים חדשים גם כן, ריפודים חדשים, אגזוז חדש ולא מזמן גם טיפלתי בנזילה המבאסת מהאנטנה.... בקיצור הרכב יהיה חדש.......

ההשקעה הבאה תהיה ככל הנראה צבע ואחריה אולי ג'אנטים חדשים....

פיג'ו פיג'ו - בסוויפט זה לא היה קורה.

haters will hate

פורסם

תגיד בנצי איזה מנוע הרכבת?

מאיפה הבאת אותו?

ובאיזה מוסך אתה מרכיב אותו?

:roflmao: People drive big cars cause to make up for their small c0cks :roflmao:
  • תוכן חדש...