Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי עוד יום עבודה (ביום שישי..)יצאתי לכיוון " מפגש שטיפה" במקום בכפר סבא שמאפשר שטיפה עצמית לרכב,מפגש שאורגן ע"י מועדון PSI בו אני חבר . התחלתי בשאיבת אבק וכאשר טמפרטורת הגוף שלי הגיע למצב רתיחה החלטתי שאני לא עושה שום דבר בשעה 14:30 ופשוט חתכתי אחרי 15 דקות..אי אפשר ממש לעבוד על הרכב ללא צל בשעות האלו-לא הכרתי את המקום וזאת הייתה הפעם הראשונה שלי שם. בשלב מאוחר יותר הצטערתי שברחתי ולא השתמשתי בגרניק שלהם כי ממש הייתי צריך אותו.

החלטתי שאני מטפל מתחת לבית כרגיל בימי שישי אחר הצהריים.

התחלתי עם ONR במיכל ריסוס כדי להוריד קצת אבק (דמיוני יש יגידו-הרכב נקי ביותר..) ולאחר שטיפה בשיטת 2 הדליים(תאכל"ס סתם פרפקציוניזם-היה מספיק נקי גם בשביל דלי אחד..).

אחרי ייבוש עם מגבת ה water magnet האהובה שלי המשכתי לשלב הגלייז. החלטתי עקרונית שעד שאני לא ממש ממש צריך אני לא עושה פוליש יותר..עובי הלכה חשוב לי.

על שלב הפלסטלינה דילגתי כדי לא לפגוע בשכבת אוטם הצבע המשובח שיישמתי לפני חודש בפרוייקט שעשיתי אצל אלטר (POLISH ANGEL).

כחובב chemical guys ובמיוחד הגלייזים המשובחים שלהם( יש לי נסיון מעולה עם ה glossworkz שלהם) החלטתי לנסות את ה BLACK LIGHT והייתי מרוצה מאד.

הגלייז קל ליישום וממלא סווירלים (מהכיסוי המחורבן שלי..) ביעילות רבה . העובדה שיש לו תוספת של אוטם צבע הכריעה על ההעדפה שלו על פני ה glossworkz האהוב. הריח לא פחות ממדהים לדעתי.

אחרי באפינג סופי עם המגבת הכחולה של CG עברתי ליישום הדובדבן האמיתי.

שמתי את היד על "Pete's '53 Black Pearl Crystal Polymer White Carnuba Paste Wax" .ואקס(מהסוג הקשה) פשוט מעולה עם אחוזי קארנובה גבוהים,קל ליישום ונותן ברק ועומק. הואקס מיועד בעיקר לצבעים כהים אבל עושה עבודה נהדרת על צבעים בהירים..בתור אחד שאוהב יותר ואקסים רכים הצלחתי להתאהב בואקס הזה. שאפו CG!

אחרי זה התפנתי ליישום ה Chemical Guys Bare Bones על הפלסטיקה והגומיות החיצוניות..הגומי השחור מעולם לא נראה טוב יותר..המוצר נותן המון ברק ועוד לא החלטתי אם אני אוהב אותו יותר מ "optimum opti bond" למטרה הזאת-תחרות קשה.

זה הזמן שהצטערתי שלא נשארתי במפגש השטיפה כדי לשטוף את בתי הגלגלים עם גרניק כדי ליישם גם שם את ה Bare bones.

הגיע הזמן לקצת פינוק בפנים הרכב.

יישום מהיר של opti bond על הדאש וחלקי הפלסטיק והתפנתי לטפל בעור היחיד שיש לי באוטו שזה ההגה. השתמשתי ב "Chemical Guys Leather Conditioner" שפשוט עושה עבודה נהדרת.ציפוי העור שעל ההגה פשוט נראה חדש לחלוטין והמוצר משחזר ריח של עור חדש.

את החלונות ניקיתי עם ה "GLASSWORKZ ". זאת הפעם הראשונה שאני מנקה חלונות עם מוצר יחודי שכזה. הוא מנקה מעולה ולא משאיר סימנים ואני לא מפחד שהחומר יפגע במרכב. ריח דובדבן מדהים. הסקפטיות שלי לגבי מוצרים יחודים לחלונות הרכב(סנו קליר תמיד הספיק לי) הופסקה .

את הצמיגים פינקתי ב optimum opti bond שלי שלדעתי הוא מוצר הצמיגים הטוב ביותר.אני מאד אוהב את מראה ה "מאט" שלו ולג'אנטים הספיק ה ONR

ניקיתי בקלות כתם דיו על המושב עם מסיר הכתמים של CG-ה "Stain Extractor" מוצר יעיל ומעולה לדעתי.מנקה ממש בקלות.

לפינאלה(צריך קצת QD בסוף לא ?) סיימתי עם ה V7 ואני חושב שאני מתמכר למוצר הזה.קל ליישום ונותן הגנה שתשלים את הואקס.

קצת צילומים וביום שישי ברבע לתשע בערב סוף סוף סיימתי "להעביר סמרטוט" על האוטו...

2013-06-21 16.42.44.jpg

2013-06-21 17.22.13.jpg

2013-06-21 19.01.44.jpg

2013-06-21 19.10.13.jpg

2013-06-21 19.12.06.jpg

2013-06-21 19.37.39.jpg

2013-06-21 19.37.29.jpg

cg.jpg

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם

שלומי לא הבנתי משהו ממה שהסברת,יש לך אוטם על הרכב ומעליו יישמת גלייז?ומעל הגלייז ווקס?

שאר החומרים פשוט עשו עבודה נפלאה. מת לנסות את הבר בונס.

פורסם

יש לי אוטם בן חודש וחצי. כשיישמתי אותו אלטר אמר מפורשות שאין בעייה ליישם מעליו חומרים (גלייזים וואקסים ללא חומרים שוחקים כמובן). הגלייז בהחלט תרם למראה כי היו סווירלים מעטים שהוא טיפל בהם.מעל הגלייז יישמתי ואקס.

אם אתה באזור המרכז אתה מוזמן לבוא ולנסות את ה BARE BONES.

[email protected]

פורסם

תודה על התמונות ועל ההסברים, למה לא צילמת את כל הרכב? היה נחמד לראות את המראה הכללי.

הפאנלים נראים ממש נקיים והחלונות...נו GLASSWORKZ, כל מילה מיותרת!

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

יפה מאוד!

איך החומר למושבים? עבדת פעם עם ה APC של מגס? מה טוב יותר? אני מחפש חומר לניקוי פנים הרכב ומתלבט.

תודה.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

יפה, איזה חומרים משובחים, אני מת לנסות את הpete's נשמע כמו ווקס ממש טוב.

הדבר היחיד שהורג אותי זה שאף פעם לא רואים את הרכב, רק את מה שמשתקף עליו, תעשה טובה קח כמה צעדים אחורה, תהיה מרוצה מהתוצאה ותעשה תמונה אחת של כל הרכב.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
יש לי אוטם בן חודש וחצי. כשיישמתי אותו אלטר אמר מפורשות שאין בעייה ליישם מעליו חומרים (גלייזים וואקסים ללא חומרים שוחקים כמובן). הגלייז בהחלט תרם למראה כי היו סווירלים מעטים שהוא טיפל בהם.מעל הגלייז יישמתי ואקס.

אם אתה באזור המרכז אתה מוזמן לבוא ולנסות את ה BARE BONES.

יש לי הרגשה שבקרוב נפגש ונבדוק את המוצר:wink:

פורסם

בהחלט אפשר ליישם את הואקס(כל ואקס שלא מכיל חומרים שוחקים) מעל ה 109.

יש לי גם את ה APC של מגס..שניהם טובים אבל CG ממוקד יותר לעניין הכתמים. אני חושב שספציפית לכתמים קשים היה לי קל יותר עם ה CG.

ה GLASSWORKS מדהים...תודה על המחמאות..הנה התמונות האחרונות..צולם בלילה.

2013-06-21 20.32.42.jpg

2013-06-21 20.33.10.jpg

[email protected]

פורסם

אני אוהב את הגריל החתולי של הסיטרואן.

לי אין כתמים בפנים הרכב,אני מחפש חומר לחידוש וריענון רצפת הרכב (שיש אבק עם מעט שומניות של הרכב) וגם לתת למושבים קצת ניקוי.

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

תודה rupni!

מי מעוניין לרכוש יחד איתי גלון APC?

• תוכן חדש...