Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחלה מוצרים! :-D

פינוק של פרוייקט לפני שינה. רואים שאתה אוהב את הרכב שלך.

איך היה ליישם ווקס באופן ידני ?

קצת מפריע לי שמיישמים חומרים מעל אוטם צבע ובמקרה שלך יש לך אוטם מאוד איכותי.

לא תמיד אתה יכול לצפות כיצד יגיבו מוצרים שונים ולפעמים אנשים מתאכזבים למרות שרכשו מוצרים יקרים.

מקווה שזה אכן יחזיק מעמד.

האוטו נראה ממש טוב.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

יישום הואקס היה קל ביותר ומה שמגניב בו זה שהניגוב הוא מיידי.. הוא לא אמור לשבת העל האוטן במשך כמה דקות. מאסטר אלטר ציין מפורשות שאין בעייה ביישום שכזה.. בעיקרון יש טעם בדבריך אבל לא פחדתי כי החומרים שיישמתי לא מכילים חומרים שוחקים( אותם לא הייתי מעז ליישם). מבחינתי אוטם הצבע הוא כמו base coat.. ברגע שהוא טוב ואיכותי אתה יכול ליישם עליו ואקס טוב אחת ל.. ד"א.. מה צרם לך יותר? הגלייז או הואקס? תודה על המחמאות.

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם
יישום הואקס היה קל ביותר ומה שמגניב בו זה שהניגוב הוא מיידי.. הוא לא אמור לשבת העל האוטן במשך כמה דקות. מאסטר אלטר ציין מפורשות שאין בעייה ביישום שכזה.. בעיקרון יש טעם בדבריך אבל לא פחדתי כי החומרים שיישמתי לא מכילים חומרים שוחקים( אותם לא הייתי מעז ליישם). מבחינתי אוטם הצבע הוא כמו base coat.. ברגע שהוא טוב ואיכותי אתה יכול ליישם עליו ואקס טוב אחת ל.. ד"א.. מה צרם לך יותר? הגלייז או הואקס? תודה על המחמאות.

למרות שאין במוצר כזה או אחר חומרי שחיקה זה לא מבטיח שהוא יתחבר טוב מעל המוצר הראשון.

בעיקר הגלייז צרם לי :roll:

אבל זו בהחלט סוגיה מעניינת.

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם

תאכלס כמו שאמרת בעבר.. אנחנו לא כימאים ואפילו בחברות עצמן לא מוכנים להתחייב על כלום.. לפחות לא כשמדובר במוצרים מיצרנים שונים. אם לא ננסה לא נדע.. אבל אם אלטר אמר אני סומך עליו.. בגלל חשש לפגיעה לא יישמתי פלסטלינה.. מקסימום אפילו שאני לא מאמין שיהיה צורך.. איישם אוטם( jetseal 109 על הכוונת) מחדש.. לא מאיימים על יונה עם יין ;-)

[email protected]

פורסם

אז אתה אומר ליתר בטחון ליישם ווקס על גלייז ואז אוטם ? או ליישם אוטם ואז ווקס ואז שוב אוטם ?

אני מבולבל רצח !:roll:

פורסם

באופן עקרוני מיישמים גלייז, אוטם ואחר כך ואקס אם רוצים. המקרה שלי הוא שונה. יש לי שכבת אוטם קיים שקיבלה חיזוק אחרי תקופה של גלייז לטשטוש סריטות( פוליש היה מיותר ) וואקס.

[email protected]

פורסם
אז אתה אומר ליתר בטחון ליישם ווקס על גלייז ואז אוטם ? או ליישם אוטם ואז ווקס ואז שוב אוטם ?

אני מבולבל רצח !:roll:

מה שaderet אמר בדיוק. למקרה שאתה עדיין מבולבל :roll:

מצרף לך מסמך עזר מועיל שמתאר את התהליך (ישנם שלבים שניתן לדלג עליהם)

אם הסרטון מרגיש לך מסחרי קצת ישנו לינק ישיר לטבלה מתחת לסרטון היכן שישנו תיאור.

פורסם

אני חושב שהבנתי את הפאונטה חחח

אז אתם אומרים שאם יש לי כבר גלייז + אוטם שישמתי שבוע שעבר בשישי אפשרי לשים את הווקס ששמת וזה ירד תוך כמה זמן ?

ומה ווקס נותן ?:lol:

פורסם

אחרי חפירה דיי רצינית ברשת על ה blacklight גיליתי שהוא מכיל כמות מיזערית( לא מתקרב לרמת פוליש אפילו עדין) של מה שנקרא abrasives-חומרים שתפקידם לנקות מזהמים בצבע ולפיכך יכול להיות שמעא החטאתי את המטרה שלי שהייתה תחזוקה בלבד ולא מריחה של סילנט מחדש. מכיוון שיישמתי בעדינות את הגליז וצורה ידנית אני מאמין שלא הייתה פגיעה באוטם. גם אם הייתה פגיעה מזערית... ה blacklight הוא אוטם.. הואקס משובח ותחזוקה של v7 תמיד תעזור ככה שאני דיי מכוסה.. חוץ מזה.. יש לי תחושה שהפרויקט הבא כבר בדרך. למדתי משהו חדש היום.. אני כבר מרוצה.

[email protected]

• תוכן חדש...