Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רק יכול לציין , שהמחיר התחלתי ינוע לך מ400 שקל ומעלה , אני לפני איזה 3 שלושה חדשים ביררתי על שיכפול ויש לי פונטו 2003 וזה מה שגבו ממני , מסבתר מפתח לפנתגון !

פורסם

המפתח גלם , אינו הבעיה אלא הציפ' בתוכו מסתבר כמשהו מאוד מורכב וביררתי בהמון חנויות בצפון ,במרכז ובפאר

בכל אופן סיפור די יקר

פורסם

אכן, גולם עולה 100 שקל, יפתח את הדלתות ואת הבאגז', אפילו ידליק סוויץ, אך הרכב לא יניע. (אחלה פיתרון למפתח "ים")

שיכפול גולם+צ'יפ, יעלה כ400 ש"ח, ויש שדורשים יותר.

פורסם

מפתח גולם נראה אותו דבר, רק שעל אף שיבצעו שיכפול למפתח המקורי, הוא עדיין לא יהיה מסוגל לתקשר עם האימובילייזר המקורי של הרכב, זאת עד שיתאימו גם את העניין האלקטרוני.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

100 ש"ח לגולם? 400 ש"ח למפתח עם צ'יפ?

אני שיכפלתי לפונטו 98 שלי מפתח עם צ'יפ ב-100 ש"ח.

הבאתי את הגולם איתי (גולם של מפתח מתקפל), בית העסק שכפל לי את הצ'יפ וביצע את החריטה במפתח.

אותו בית עסק אמר לי שמפתח חדש עם צ'יפ יעלה 130 שקל לפונטו שלי.

מישהו שמשכפל מפתחות לבתים אמר לי שיגבה 20 ש"ח על שכפול של הגולם שברשותי.

ד"א, באותו בית עסק, חבר שיכפל מפתח לרכב אחר ללא צ'יפ ב-35 ש"ח.

נשגב מבינתי להבין מדוע צ'יפ של פונטו ספייס צריך לעלות 300 ש"ח יותר משל פונטו רגילה.

וכמו שהבנתי מדובר באותו סוג של צ'יפ, ייתכן ואני טועה.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

קודם כל מציע לך לשכפל מפתח בהקדם האפשרי.

באמת בפיאט פונטו ספייס עלות שכפול הציפ קצת יותר יקר בגלל טנולגית הקידוד וסוג הציפ.

צור עימנו קשר תקבל מחיר מיוחד לחברי הפורום.

פורסם

זה רחוק לי רצח עד פתח תקווה ,אתה יכול להגיד לי בסביבות כמה המחיר שאני ידע אם משתלם לי?

פורסם

אם אתה מאיזור הדרום אני מציע לך לבדוק את "סטופר" שבבאר שבע.

שם אני שיכפלתי את המפתח שלי.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

המחיר תלוי בפרטים שיש לך.

בכדי לשכפל את המפתח יש צורך בכרטיס עם הקוד אותו קיבלו כאשר רכשו את הרכב.

במידה והכרטיס איננו יש צורך להזמין אותו על פי מספר השלדה מפיאט באיטליה. (במוסך כמובן)

במידה והכרטיס קיים מדובר על 150 בערך.

• תוכן חדש...