Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בעיצומו (כן עדיין, אני עובד מאוד, מאוד לאט) של פרוייקט דיטיילינג (האמת אני לא יודע אם זה נחשב דיטיילינג), ולפוליש (בעצם להכול) אני משתמש במסקנטייפ הכחול, אחד השימושים שלי בו זה לתחום אוזרים של הפוליש (אני יוצר קוביה ובתוכה עושה פוליש) אבל שאני מוריד את המסקנטייפ האזורים שעליהם הוא היה מודבק לא עברו פוליש למשל עשיתי את המכסה מנוע, מראש כבר יצרתי לי קוביות ועשיתי בתוכן פוליש, כשהורדתי את הפוליש היו לי כמה פסים שלא עברו פוליש בעצם, מה שעשיתי זה מסביב מסקנטייפ ואז פוליש רק לקווים האלה, האם זה תקין ככה אני רואה שעושים בפרוייקטים גדולים יותר, איך הם עובדים בעצם.

* תסלחו לי על הבלאגן, עבדתי כל היום (יותר נכון ניסיתי ללמוד איך לעבוד, זה קשה לעשות ניקיון פנימי) ואני עוד שניה נרדם על המקלדת.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

גם חשבתי על זה לקראת התהליך בשישי, מה שכן אחרי שמורידים את המדבקה נשאר סימן שלה, פשוט שתסיים לעבוד על חתיכה אל תמשיך לבאה תזיז את האיזוליברנד לקצה הדבק של האיזו שהיה לפני.

פורסם

בשביל שלא יהיה פוליש במקום שאתה לא רוצה שהוא יגיע לשם (למשל אני עשיתי כבר מכסה מנוע ושאני יעשה את הכנף אני יכסה את המכסה מנוע)

ובשביל לראות טוב יותר איפה אתה עובד, אתה תוחם לך איזור מסויים ושם עובד.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

מיותר לחלוטין, בטח ובטח לתחום בצורת "קובייה" כדבריך.

זה טוב לצורך הדגמת 'לפני ואחרי' ותו לא.

פורסם

מה שאתה מתאר זה דוגמא מצויינת לכמה בולשיט שטיפות המוח ועומס המידע מובילים את הצרכנים.

מסקנטייפ טוב ל 2 דברים - להראות בסרט לפני/אחרי ולהגן על גומיות/פלסטיקים/מרווחים שלא רוצים שחומר יגע בהם.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לדעתי זה נכון לעבוד עם מסקנטייפ.

1. הגנה על אזורים שלשם הפוליש לא צריך להגיע.

2. לבדוק 50/50, זה חשוב לא רק בשביל התמונה אלא גם בשביל באמת לראות מה השתנה.

3. עבודה ידנית היא לא קלה ועל מנת להקל עדיף לדעתי לעבוד בחלקים קטנים יותר מאשר מכסה מנוע שלם או גג שלם.

4. אם עובדים על משטח גדול כמו גג לא מגיעים למצב שאתה חוזר על אותם מקומות כמה פעמים על חשבון מקומות אחרים.

5. יש חומרים שרצוי להוריד מהר יחסית ואם תעשה גג שלם ידנית אז חלק מהחומר עלול להתייבש בזמן שאתה בצד השני

6. מסקנטייפ עולה 20 ש"ח. הייתי מעודד שאנשים יקנו יותר מסקנטייפ מאשר אקדחי קצף שבהם אני רואה בולשיט.

גם אם נניח שסתם הוספתי המון סעיפים מיותרים, אז רק הסעיף הראשון מצדיק את השימוש במסקנטייפ.

rupni כבר הכרת גלייז שלא ירד לך מהפלסטיקים בשום צורה נכון? נראה לי שהספיק לך לכל החיים.

המון אנשים מתבלבלים ולא זוכרים מה הם כבר עשו וכמה פעמים הם עברו על אותו אזור, המסקנטייפ מבטל את בעיות הזיכרון הללו.

מה שכן rupni אולי אתה עובד על משטחים ממש קטנים ורצוי להגדילם.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

לדעתי, לעשות דיטיילינג בשלבים זה בסדר, אבל יש גבול לכמה החלק המיושם יהיה קטן. לעשות שליש מכסה מנוע או חצי גג, עד הפעם הבאה? אל תעשה בכלל...

בשביל לראות אם היישום מצליח, מספיק החלק הראשון, אח"כ אתה כבר אמור לדעת אם זה עובד או לא.

לגבי שיכחה - האם כשאתם עובדים אתם סופרים את מספר התנועות שעשיתם או זמן היישום עם ה DA? נו, באמת, לא צריך להגזים. אז תהיה חפיפה קצרה. יש בזה אפילו הגיון, הרי בגלל שאתם לא עושים את המדידות האלה, בסוף המשטחים יראו כמו דשא על מגרש כדורגל...גזום מצויין אבל כל חלק שיושם בולט...

כמובן שאין חוקים - וזה לא מזיק. אבל לא ממש הגיוני. זו דעתי הפרטית.

פורסם
לדעתי זה נכון לעבוד עם מסקנטייפ.

1. הגנה על אזורים שלשם הפוליש לא צריך להגיע.

:mm_yeah:

על זה אין ויכוח.

פורסם
לדעתי, לעשות דיטיילינג בשלבים זה בסדר, אבל יש גבול לכמה החלק המיושם יהיה קטן. לעשות שליש מכסה מנוע או חצי גג, עד הפעם הבאה? אל תעשה בכלל...

בשביל לראות אם היישום מצליח, מספיק החלק הראשון, אח"כ אתה כבר אמור לדעת אם זה עובד או לא.

לגבי שיכחה - האם כשאתם עובדים אתם סופרים את מספר התנועות שעשיתם או זמן היישום עם ה DA? נו, באמת, לא צריך להגזים. אז תהיה חפיפה קצרה. יש בזה אפילו הגיון, הרי בגלל שאתם לא עושים את המדידות האלה, בסוף המשטחים יראו כמו דשא על מגרש כדורגל...גזום מצויין אבל כל חלק שיושם בולט...

כמובן שאין חוקים - וזה לא מזיק. אבל לא ממש הגיוני. זו דעתי הפרטית.

למה תמיד מההודעות שלך עולה ניחוח שלילי? אתה תמיד חייב לציין עד כמה הפעולות שלך יותר טובות.

ואם אין לו זיכרון על כמו שיש לך? או ראיית נץ,מה אז? מותר לו להשתמש במסקנטייפ?

אני עובד עם מכונת DA וכן אני סופר מעברים! שלוש לאורך ושלוש לרוחב,ורק אחר כך אני בודק את המשטח וחוזר אם יש צורך.

אורי-לא צריך לתחום ממש קוביות על הרכב,צור איקס על המשטח עם המסקנטייפ ותתחיל לעבוד. סיימת חלק מסויים? יופי, תוריד מסקנטייפ שחוצץ בינו לבין החלק שלידו ותמשיך לעבוד על החלק החדש. ככה לאט לאט תסיים את כל המשטח. בהצלחה.

פורסם

אתה יכול להתעלם מההודעות שלי ולקרוא רק את אלו שאתה אוהב.

זה פורום פתוח ולצערך תתקל בדעות שונות משלך.

אם מבחינתך פורום זה תגובה אחת שכולם אומרים אח"כ אמן או מלקקים את הישבן אחד לשני, צר לי שקילקלתי לך את גן עדן.

אני דווקא מאוד אוהב ללמוד מאנשים שמעלים דעות שונות וגם ללמוד מטעויות שלי.

מבחינתי, שיתוף בידע ונסיון שלי תמורת ידע וניסיון של אחרים - זה פייר פליי.

פורסם

מעולם לא יישמתי פוליש עם מסקנטייפ. (זה טוב לסרטונים ביוטיוב)

מעבר לזה לא עושים פוליש/ווקס בתשלומים- מתחילים חלק?(מכסה/כנף,דלת וכד') מסיימים עד הסוף

כמובן שעדיף ליישם את כל הרכב בשלמותו. אבל במידה ואין למישהו מספיק זמן? לסיים חלק אחד בשלמותו (3/4 ידיים אם צריך)

ותמיד להתחיל מחלקים קשים -גג או מכסה מנוע.

פורסם

כנראה לא הבנתם אותי, אני עושה את כל החלק בפעם אחת אבל מחלק אותו שיהיה יותר קל לראות את המקום.

בהמשך השבוע (שיהיה לי כוח בעצם) אפרסם פוסט מסודר על מה שתכננתי לעשות, מה שעשיתי בפועל וכמה אני מרוצה (רמז, אני לא מרוצה).

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
כנראה לא הבנתם אותי, אני עושה את כל החלק בפעם אחת אבל מחלק אותו שיהיה יותר קל לראות את המקום.

בהמשך השבוע (שיהיה לי כוח בעצם) אפרסם פוסט מסודר על מה שתכננתי לעשות, מה שעשיתי בפועל וכמה אני מרוצה (רמז, אני לא מרוצה).

באיזה פד ופוליש השתמשת? אני מחר עושה עם אקס לוגיק כתום ואולטיימט את הפוליש הידני

• תוכן חדש...