Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי S8. הכותרת נערכה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום נוהג על רכב ספורט חזק מה S8, ומאוד נהנה מהרגעים הקטנים ביום שבאמת אפשר לנצל את היכולות של הרכב, אבל בכל שאר הרגעים, הוא פשוט לא נוח!

אני נוסע המון, ולכן חשבתי להחליף לרכב שיהווה פשרה בין ספורטיביות, לנוחות ויוקרה, אך יחד עם זאת לא להוסיף שקל מעל שווי הרכב שלי כיום.

לכן התקציב הוא 300k , כשהאופציה שהכי מצאה חן בעיניי עד כה היא ה S8 משנים 07-09, גם בגלל מנוע מיוחס ומצוין של למבורגיני, ביקורות מצוינות, נוחות ופאר של A8, ומחיר מאוד נוח כמשומשת בת 4-5.

כל אלו גורמים לי לתהות אם יש אופציה אחרת עדיפה, ואם לא, מהם הדברים שעליי לדעת לפני שארכוש אחת?

את עניין האחזקה היקרה אני מבין ומכיר, אך האם יש מחלות ידועות? גיר בעייתי כמו בדגמי אאודי אחרים באותן שנים?

תודה מראש על העזרה, פורום מצוין ומועיל יש כאן :wink:

פורסם

חוץ מזה שקיבלתי פעם בראש מאחת אין לי יותר מידי ידע על S8 אבל!

אתה יכול למצוא המון מידע כאן:

http://www.audizine.com/forum/forumdisplay.php/6-A8-S8?

זה פורום מעולה שנעזרתי בו כמה פעמים בעבר.

כדי לעשות חיפוש אתה צריך להרשם שם ותאמין לי שתמצא תשובות לכל השאלות שלך.

מה דעתך על C63 AMG, אחד הגיע למפגש עם כזו ואמר ששילם פחות מ-300K דרך יבוא אישי. זה אומר שהיא גג 2011 או יותר חדשה.

נ.ב.

על מה אתה נוהג היום? מודה שסיקרנת אותי... :wink:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

גם אני מסוקרן על מה כבודו נוהג היום,

עוד אופציה לא רעה,זאת הS6 סולידית אבל לא פראיירית אם אני לא טועה בעלת מנוע זהה לזה שב8.

5.2 V10.

Porsche 944 turbo

פורסם
חוץ מזה שקיבלתי פעם בראש מאחת אין לי יותר מידי ידע על S8 אבל!

זה פורום מעולה שנעזרתי בו כמה פעמים בעבר.

כדי לעשות חיפוש אתה צריך להרשם שם ותאמין לי שתמצא תשובות לכל השאלות שלך.

מה דעתך על C63 AMG, אחד הגיע למפגש עם כזו ואמר ששילם פחות מ-300K דרך יבוא אישי. זה אומר שהיא גג 2011 או יותר חדשה.

נ.ב.

על מה אתה נוהג היום? מודה שסיקרנת אותי... :wink:

מעולה תודה על הקישור, ארשם ואבדוק :)

לגבי ה C63, רכב כיפי מאוד, אבל לא נוח בכלל, מאוד קשה ואגרסיבי.

לגבי יתר ההצעות, המרצדס S מאוד יקרות כמשומשות, ולא נכנסות לתקציב.

הריינג' רובר לא לטעמי, והוא רחוק מלהיות ספורטיבי, כן חיפשתי קאיין GTS אבל יש רק אחת למכירה כרגע, והיא כסופה, איזה בזבוז :-(

ה S6 פרווה, לא קטנה וזריזה, ולא ענקית ומרשימה, ומלבד זאת היא דיי נדירה בארץ לא נתקלתי בפרסום של אחת מהן למכירה.

בכל מקרה המון תודה על ההצעות והעזרה, חשוב לי רק להבין האם יש ל S8 תקלות ידועות רציניות שעליי לדעת עליהן לפני הקנייה, אבדוק את זה באתר שshmelov הציע, ואעדכן כאן בממצאים.

לשאלתכם, הרכב שאני נוהג עליו עכשיו הוא קורבט zo6

פורסם

C6? אני מקווה שהצעת את זה בבדיחות דעת.

לגבי הS8, רכב מרשים מאוד וחזק בטירוף.

קח בחשבון הוצאות דלק גדולות מאוד, תקלות אלקטרוניות באודי עולות אלפי שקלים והמוסך בארץ פשוט כושל ולא יודע לטפל בחלק גדול מהתקלות (ואז תמצא את עצמך משלם על חלקים שלמים חדשים במקום החלפה של חיישן או 2).

כמו כן, לא ידוע לי אם זו מחלה, אבל שמעתי על כמה רכבים כאלו שהמנוע החזיר נשמתו לבורא.

מדובר היה על רכבים שעדיין היו במסגרת האחריות ולכן המנוע הוחלף ללא תשלום.

לא הייתי רוצה להצטרך לשלם על מנוע כזה מכיסי.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...