Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

RK

חס וחלילה שלא תחשוב לרגע שאני מצדיק את המעשים האלה.

ההיפך הוא הנכון.

פורסם

כלא, תליה, עבדות - תבחרו.

אדם כזה מזמן איבד את זכותו בחברה הוגנת שאנו מאחלים לעצמנו ולילדנו ויש להקיאו החוצה.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

מכיר את הנבלה הסרוחה,כל פעם הוא נותן דוחות מתחת לגשר פז או

מתחבא מאחורי פחי האשפה איפה השוארמות בעיר התחתית.

שאלוהים יתן לו מכה שלא יוכל לקום ממנה אמן.

שתבינו אני נגד השתוללות בכבישים אבל אחד כזה שמעליל עלילות על נהגים תמימים צריך להיכנס בו בכל הכוח.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

ואחר כך לא מבינים מה יש לאזרחים נורמטיבים ( אמיתיים, לא כאלה שהופכים נורמטיביים בכניסה לבית המשפט) נגד משטרת התנועה.

בתור רשות הם נותנים גיבוי למעשי נבלה כאלה ולא מקיאים אותו מתוכם.

לדעתי זה אומר הרבה יותר על משטרת התנועה מאשר על השוטר הספציפי. וזה אומר המון על השוטר הספציפי

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני לא מבין , מה אין איזה חוקים כתובים נגד הדברים האלו , המעשים האלו , ועוד בתפקיד משרת המדינה או הציבור , מה שזה לא יהיה , זה בכלל חמור , מיד לשים לו אזיקים , חקירה ולבית משפט , ולתת לו עונש כמה שיותר כבד .

ולאיפה המשטרה מסתכלת , מה , כל כך מתאים לה שחלאות כאלו משחירים את שמה , או שזאת כבר לא משטרה אלא מאפיה בפני עצמה שמגבה כאלו שוטרים כאילו כולם אחים שם , פשוט גועל נפש , ביזיון !.

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם

טיוח מקרים כאלו במשטרה זאת בדיוק הסיבה שרוב עם ישראל הוא "שונא משטרה"

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
בתור רשות הם נותנים גיבוי למעשי נבלה כאלה ולא מקיאים אותו מתוכם.

לדעתי זה אומר הרבה יותר על משטרת התנועה מאשר על השוטר הספציפי. וזה אומר המון על השוטר הספציפי

ולאיפה המשטרה מסתכלת , מה , כל כך מתאים לה שחלאות כאלו משחירים את שמה

זהו בדיוק הנושא.

עובד הייטק למשל שהיה עושה משהו כדי לפגוע בשמה הטוב של החברה כולה - היו מעיפים אותו לכל הרוחות, ושלא נדבר

על כל התביעות שהיו נופלות עליו מכל הכיוונים.

האם כך המשטרע מתכוונת לשנות את תדמיתה ?

פורסם

גועל נפש !

במקום אחר - מסכים שהיו מפטרים אותו מייד. רק פה, במשטרע - דברים זזים לאט.

קודם כל, במידה והדברים נכונים (וכך זה נראה) - שיפוטר לאלתר + הוקעה + ביטול כל הדו"חות שנרשמו על ידו + החזר כל התשלומים בגינם + הצמדה (וזה עוד לפני משפט של הנ"ל).

alfa 156 2.5.

פורסם

לא נראה לי שאתם בכיוון. מה שהוא עושה לא ראוי לפיטורים, אלא לכלא. טפילת אשמה על חפים מפשע זה הניצול הכי ברברי וגס שאפשרי של מעמד השוטר, וגורם לערעור משטר החוק כולו. זה הרבה, הרבה יותר חמור מכך שהשוטר יבטל דו"ח תמורת שוחד, למשל.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

עכשיו קראתי שוב וזה הכה בי - מאוד "מוזר" שהמהירות שנמדדה לאחר ההפחתה היא בדיוק 31 קמ"ש מעל המותר

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

דו"ח "איכותי". אחלה מדד סטטיסטי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932