Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW 530i ?

NuXeR
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש מזה זמן-מה רכב ספורטיבי, אך עם זאת חשוב לי שיהיה פרקטי, איכותי ומפנק גם בנסיעה יום-יומית לעבודה ובפקקים.

הרכב הראשון שהתחלתי איתו היה לאון FR, אך אני ממש לא מתחבר לעיצוב ומשם הגעתי לחפש שירוקו 2.0. ואפילו הייתי עם שתיים בבדיקה...

הרכב חזק מאוד אבל הנעה קדמית... פלוס האבזור שלו לא משהו.

בנקודת הזמן הזו, לאחר שהבנתי שאני מחפש הנעה אחורית, עם כוח, ורמת גימור גבוהה ליום-יום.... השאיפה שלי היא סדרה 3, משנת 2009 בערך.

מהדגמים היותר חזקים 325\328\330, לצערי ממש אין למצוא כאלו, אני עוקב אחר הלוחות כבר חודשים וקרוב לייאוש.

מצאתי 530i מיד ראשונה, שנתון 2008, עם 80 אלף קילומטר.

המחיר שמבקשים עליה הוא 150 אלף ש"ח והיא במצב טוב יחסית בבדיקה ויזואלית מהירה + נסיעה של 5 דקות.

הרכב מתהדר ב-272 סוסים, נסעתי עליו כמה דקות והוא לא מרגיש חלש בכלל, אך יחד עם זאת האיכות מצויינת והוא שקט מאוד.

הייתי שמח לשמוע קצת דעות, הצעות ובכלל.

אם למישהו יש כזו ומכיר מחלות ידועות, תקלות, צריכת דלק, עלויות כאלה ואחרות... כל מידע יוכל לסייע לי.

(רק בבקשה בלי הערות של "אם זה מדאיג אותך אל תקנה BMW"...)

תודה רבה!

פורסם

באופן אישי,הרכב נהדר אבל מזה מכוער טילים :? .

ב2008 נעלמו רוב מחלות הילדות של הדגם מהשנים הראשונות,אך עם זאת עדיין לא מדובר בהונדה. אני לא מכיר את הדגם ספיציפי אבל את המנוע קצת יותר,מנועים אלו זקוקים לתשומת לב רבה,כנ"ל מערכת הקירור.

אגב היכן עשית את הבדיקה,במכון טסטסים או במוסך ב.מ.וו?

Porsche 944 turbo

פורסם

רשמתי בדיקה ויזואלית מהירה, לא בדיקה במכון.

אני מעדיף להתקדם למכון רק כשאהיה סגור על הרכב ב-100%.

חיצונית - העיצוב סביר, אבל ה-3 יותר יפה לדעתי.

פנימית - סלון בצבע קרם + אני הולך להחליף את כל העץ באלומיניום מוברש...

פורסם
רשמתי בדיקה ויזואלית מהירה, לא בדיקה במכון.

אני מעדיף להתקדם למכון רק כשאהיה סגור על הרכב ב-100%.

חיצונית - העיצוב סביר, אבל ה-3 יותר יפה לדעתי.

פנימית - סלון בצבע קרם + אני הולך להחליף את כל העץ באלומיניום מוברש...

מצחיק דווקא אצלי יש דמוי אלומניום מוברש,אני רוצה להחליף לעץ.

במחיר הזה הייתי עושה בדיקה במכון של שלדה את השאר במוסך מומחה(כמו תל אביב סנטר).

Porsche 944 turbo

• תוכן חדש...