Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברצוני לרכוש רכב חדש מיבואן , האם יש לי אפשרות לדעת את תאריך היצור של הרכב לפני הקנייה ,

האם היבואנים מוסרים את המידע הזה , האם הם מחוייבים?

לאחרונה ניסיתי לקנות רכב 0 קילומטר מחברת ליסינג , והם סירבו בתוקף להתחייב על שנת הייצור.

פורסם

שנת הדגם, שבדרך כלל אינה חופפת לשנה הקלנדרית אלא מקדימה אותה במספר חודשים, מתבטאת בספרה (דומני העשירית) של מספר השלדה. אותו תקבל רק לאחר ביצוע הרכישה ולאחר שהוקצה לך רכב מסויים. חפש ברשת VIN (או Vehicle Identification Number). לדוגמא - כאן. יש ברשת גם "מחשבונים" המאפשרים פענוח מספר השלדה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

טוב אני אנסה לנסח מחדש את שאלתי ואשמח לתשובה ממי שיודע.

יבואן X מוכר רכב X . עכשיו אנחנו ביוני 2013. האם יש לי אפשרות לדעת לפני הקנייה , האם הרכב הוא שנת יצור 2013

ואז הוא ישב במקסימום כמה חודשים במגרש או שהוא שנת יצור 2012 ואז ייתכן וישב במקסימום עד שנה במגרש (כי אחרי שנה

חייבים לרשום אותו כיד 2).

פורסם
שנת הדגם אינה קשורה לשנת ייצור כלומר אם תקנה פחאט פנדה דור קודם יהיה רשום לך 2004 למרות שהיא יוצרה ב2013

סלח לי והרשה לי להיות בוטה: שטויות!!

אתה מדבר על השנה בה יצא הדגם לראשונה. זו אינה שנת הדגם של כל רכב מסדרה זו, ובודאי לא שנת הייצור.

בתחילת שנת 2013 ייוצר רכב המסומן שנת ייצור 2013, באביב או תחילת הקיץ יוחלף לשנתון 2014. בד"כ (אך לא תמיד) חופף למתיחות פנים למיניהן. רכב מדגם 2004 יישא VIN של 2004 וייצורו יהיה בין אמצע 2003 לאמצע 2004.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היבואן יודע מה תאריך הייצור המדוייק, חלק מהסוכנים גם יחלקו איתך את המידע.

בדר"כ אם זה לטובתם -רכב טרי מאוד.

נכון שרכב שיוצר ביולי 2012 ויימכר מחר- ייחשב ליוני 2013 למרות שעמד כמעט שנה בבונדד.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אפשר ע"פ מספר השילדה ,

תקבל אותו כשיוקצה לך רכב

אני יודע שאפשר לפי מספר השלדה.

אבל הבנתי שאת מספר השלדה אתה מקבל רק אחרי שקנית , ואז השאלה האם זה לא מאוחר מידי ואפשר לבטל?

פורסם

מספר השלדה יתן לך את שנת הדגם, לא את חודש הייצור.

אפשרות ביטול - תלוי מה כתוב בחוזה שעליו חתמת. העלה את השאלה בעת המו"מ.

פורסם
מספר השלדה יתן לך את שנת הדגם, לא את חודש הייצור.

אפשרות ביטול - תלוי מה כתוב בחוזה שעליו חתמת. העלה את השאלה בעת המו"מ.

לידיעתך ממספר שילדה אפשר להוציא תאריך יצור , חבל סתם להטעות.

• תוכן חדש...