Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמואל, אם זה בשביל התיבה שלך, אני לא ממליץ בכלל

יש לי חבר שהשתמש בזה בעבר, (לפני חודשיים.) הנה תמונה מצורפת, לפני , ואחרי השטיח החדש ששמתי לו:

PICT2403.JPG

PICT2495.JPG

PICT2494.JPG

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

כל שטיח,

כל עוד הוא מספיק יפה עבורך, והוא ניכנס לתקציב שלך, והוא לא קשיח מידי עבורך (שיהיה לך קל לעבוד איתו)..

המלצה שלי, לא להשתמש בדבק, משום סוג, זה רק יכול ליצור בעיות

הכי בריא סיכות.. ואם אתה ממש קצר באקדח סיכות, או אפילו סוג של דבק כגון סיליקון, (שלא מושפע מהחום, בלאי)

אני אישית השתמשתי בשטיח חסין אש, הוא יחסית יקר.. עלה לי באיזור ה100 -120 אולי קצת יותר.

זה בעבור שני תיבות של 50 ליטר נפח,(כימעט)

בכל אופן הסיבה שהשתמשתי בו, זה בגלל שהוא ניראה נחמד, והוא מאוד מאסיבי וקשיח, ואפילו היום

לאחר כל "הבלאי" שלו, לא החליף גוון ולא הראה נכונות לבלאי כל שהו...

(וזה כמובן דיי קשה להאמין אחרי כל ההתעללות שהתיבות שלי עוברות.......)

PICT2368.JPG

PICT2369.JPG

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...