Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי A3 - 3 דל' Attraction ידני 1.6 (102 כ"ס)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי את הנ"ל למכירה. מדובר על גיר ידני. שנת 2003 עם 109,000 ק"מ. עד כמה צריך להיות עם כיסים עמוקים להחזיק את הרכב ? מישהו יכול לתת חוות דעת לגבי הרכב כללית. המשקל 1800 ק"ג זה הגיוני? על מנוע עם 100 כ"ס?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

לא כיסים עמוקים במיוחד.

אני סטודנט ומחזיק את הגירסה של 1.8T.

אחלה אוטו לצעירים, מזגן טוב,נוח,נראה טוב, 1600 יסחוב אבל ירגיש כבד ומגושם.

😈Seat Leon Cupra 280😈

פורסם
לא כיסים עמוקים במיוחד.

אני סטודנט ומחזיק את הגירסה של 1.8T.

אחלה אוטו לצעירים, מזגן טוב,נוח,נראה טוב, 1600 יסחוב אבל ירגיש כבד ומגושם.

לא רק שירגיש כבד ומגושם

הוא עצל , מנוע חלש יחסית ברמות די מוגזמות , די יציב .

לא עמוק בימיוחד אבל כמו כל גרמנית שהיא טיפול הוא לא כמו טויוטה או פיאט .

אוטו מעולה לצעירים בעיקר למי שלא חושב שאם יש לו A3 הוא אוטומטית נהג פורמולה

HONDA Civic 4doors | AT | 125Bhp | SOHC VTEC AT 6800 RPM:evil:

פורסם

אני מבין שברוב קולות עלי לחפש 1800 ? מה הכוונה בעצל ומגושם ? אני לא מחפש לעשות מ-0 ל-100 בתשע שניות .

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

1.8 מגיע עם 125 כ"ס אחלה מנוע.

1.8T מגיע עם 150 או 180 תלוי בדגם.

לדעתי חפש 1.8 האוטו מרגיש יותר נמרץ.

😈Seat Leon Cupra 280😈

פורסם

שלום רב.

בתור אחד שמחזיק A4 אוטומט עם מנוע 1.8 ללא טורבו :cry: אפשר לומר שהאחזקה לא מפחידה, סה"כ טיפולים תקופתיים במחירים סבירים, צריכת דלק טובה לדעתי (12-13 קילומטר לליטר בחוץ) בעיר לא יודע להגיד לך. אבל משולב יוצא לי בערך 10-10.5.

לגבי המשקל ברור שזה לא הגיוני! הרכב שלי במשקל של 1240 ק"ג, ואני מרגיש שהוא בכלל לא כבד, מאיץ טוב,כח..

לגבי המנוע, אל תיקח את ה-1.6 אם תמצא לך 1.8 ידנית מה טוב.

והינה סקירה שהעליתי לפני כמה זמן:

תקרא את ההודעות שלי שם.http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3752168#post3752168

• תוכן חדש...