Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לקנות מגאן קופה 1200 טורבו חדשה . היכן ניתן להשיג מידע {מדויק} לגבי הדגם שנמכר בישראל ? בעיקר תמונות מבחוץ ומבפנים , דיפוני דלתות , קונסולה , צבע וצורת המושבים , צורת הגינטים וצבעם וגם אבזור לפרטי פרטים .{בניגוד לפרוספקט של הפיאסטה ששם מופיעה ה"טיטניום"} דיברתי בטלפון עם המכירות ואמרו שזה בדיוק כמו ה-2 ליטר רק עם הבדלים מינוריים שהם ? בנוסף , לאחר שיחות עם חבר טוב שעובד ב"קרסו אילת" נאמר לי שהאמינות השתפרה פלאים , וחוץ מטיפולים שוטפים הרכב באמת ש"לא רואה מוסך" . בינתיים ביצעתי את ההזמנה היום , כדי לשמור צבע {לבן מיטאלי}

ושוב לנושא ה"כואב" של הפיאסטה שלי . לאחר שהשלמתי עם השקרים שהיו במהלך מכירת הרכב , ההבטחות לגבי קיום האחריות , שבינתיים לא מתקיימת , בעיית ריח הדלק שמופיעה מאזור המכל , מבחוץ העיקר ,בימים חמים מאוד {38 מע" ומעלה} , כנראה לא תפתר לעולם . אך מי שגר בקו באר-שבע צפונה לא ירגיש זאת .הדוח שמאי לא שימושי {לי}כל כך כי המשפט ימשך זמן רב . האנשים שעובדים ב"דלק מוטורס" מתמחים במריחות , הבטחות ללא כיסוי ,שקרים , גורמים לייאוש ועוד... בסך הכל הרכב "בסדר" ומשיקנה אותו לא ירגיש ריח אלה רק באילת ובימים חמים מאוד . הוא מוצע למכירה עם 6000 ק"ם בדיוק , במחיר "רצפה" .הרכב יעמוד עד שיהיה לו לקוח שיגיע ויקח אותו .{במחיר גמיש כמובן} . יש הרבה אנשים שדווקא מסתדרים עם היבואן הזה . אחד מהם כנראה ירכוש את הרכב . סבלנות יש לי .

כף רגלי לא תדרוך לעולם בפורד . וזה לא בגלל הרכב , אלה בגלל היבואן החמדן .

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

את זה ראיתי . התכונתי גם לתמונות על איך שהרכב נראה מבפנים , ומבחוץ , מן גלריה כזו של הרכב המסוים הזה . ברוב האתרים מראים רק את ה-2000 או את ה-RS שהם לא רלוונטיים מבחינתי .

פורסם

התקשרתי לקרסו לפני כשבוע וחצי, רציתי לבדוק את הדגם הנ"ל (כולל נסיעת מבחן).

אחרי שכבר תיאמתי הגעה, נזכרו להגיד שהרכב עוד לא הגיע לתצוגה, וכמו-כן אין רכב לנסיעות מבחן בזמן הקרוב.

ביקשתי שיתקשרו אליי כשיגיע רכב שאפשר לעשות עליו נסיעת מבחן. הם ממש נדהמו על התעקשותי להגיע רק כשיהיה רכב לנסיעת מבחן.. כנראה שיש הרבה שקונים רכב "על הנייר".

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
כנראה שיש הרבה שקונים רכב "על הנייר".

פותח השרשור, למשל...

אגב, לא פחות אטרקטיבית ואולי אפילו יותר היא גרסת ה-2 ליטר האוטומטית, המצויידת גם בבקרת אקלים ובגג פנורמי ונמכרת כעת ב-125K, פחות ממשפחתומטית 1.6 ממוצעת.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
פותח השרשור, למשל...

אגב, לא פחות אטרקטיבית ואולי אפילו יותר היא גרסת ה-2 ליטר האוטומטית, המצויידת גם בבקרת אקלים ובגג פנורמי ונמכרת כעת ב-125K, פחות ממשפחתומטית 1.6 ממוצעת.

מה???? לא יתכן. כשאני קניתי אחת בנובמבר 2011 המחירון היה 160,000 ואחרי התמקחות קיבלתי אותה ב-135000. אין שום סיכוי שהמחיר כעת הוא 125,000 בלבד.

מה שכן - קרסו עשו הכל כדי להרוג את הדגם. הם יכלו להביא אותו כבר אז במחיר סביר ולהציף את השוק, כמו הולוסטר. להזכר אחרי שנתיים כבר לא ממש עוזר..

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
מה???? לא יתכן. כשאני קניתי אחת בנובמבר 2011 המחירון היה 160,000 ואחרי התמקחות קיבלתי אותה ב-135000. אין שום סיכוי שהמחיר כעת הוא 125,000 בלבד.

מה שכן - קרסו עשו הכל כדי להרוג את הדגם. הם יכלו להביא אותו כבר אז במחיר סביר ולהציף את השוק, כמו הולוסטר. להזכר אחרי שנתיים כבר לא ממש עוזר..

המחיר הנ"ל של דגם ה-2 ליטר משקף רמת אבזור נמוכה יותר מהדגם שלך (דיינאמיק מול אקספרסיון).

לפי אתר WHEEL לגבי ה-2.0:

הוזלה משמעותית של גרסת המגאן קופה 2.0 ליטר המצוידת במנוע בנזין המפיק 140 כ"ס, ותיבת הילוכים רציפה CVT ומוצעת כעת במחיר אטרקטיבי של 124,900 ₪ בלבד. במחיר הנ"ל תקבלו את המכונית ברמת הגימור אקספרסיון הכוללת: מערכת שמע מקורית (USB+בלוטות') נשלטת מההגה, בקרת אקלים, חישוקי סגסוגת 16" וגג זכוכית פנוראמי חשמלי.

לפי אתר CARTUBE לגבי ה-2.0:

מגאן קופה 2.0 אוטו' - מנוע בנזין 2.0 ליטר 140 כ"ס, ותיבת הילוכים רציפה CVT. רמת אבזור אקספרסיון הכוללת: מערכת שמע מקורית (USB+בלוטות') נשלטת מההגה, בקרת אקלים, חישוקי סגסוגת "16, ועוד, במחיר השקה- 124,900 שקל. המחיר כולל הטבה מיוחדת לרוכשים הראשונים – גג זכוכית פנוראמי ללא תוספת מחיר.

ולגבי דגם ה-1.2 הידני, היחידות הבודדות שנמכרות עם גג פנורמי מאובזרות קצת יותר וכוללות גם בקרת אקלים. מה שכן, אני עדיין לא סגור אם רמת האבזור אקספרסיון שקיימת בדגם ה-1.2 כן כוללת או לא כוללת בקרת אקלים בכל היחידות (עם גג או בלי גג). חלק מהאתרים טוענים X והאחרים Z.

לפי אתר CARTUBE לגבי ה-1.2:

מגאן קופה 1.2 טורבו – עם מנוע טורבו בנזין 1.2 ליטר 115 כ"ס, תיבת הילוכים ידנית עם 6 הילוכים, ורמת אבזור אקספרסיון הכוללת: מערכת שמע מקורית (USB+בלוטות') נשלטת מההגה, בקרת אקלים, חישוקי סגסוגת 16", ועוד, במחיר השקה- 109,000 שקל.

ובכתבה אחרת באותו CARTUBE על ה-1.2:

הדגם ישווק ברמת אבזור הכוללת מערכת שמע מקורית, מזגן מכני, מחשב דרך, ועוד.

ובאתר גלגלים על ה-1.2:

מגאן קופה 1.2 – עם מנוע טורבו בנזין, תיבת הילוכים ידנית עם 6 הילוכים, 115 כ"ס ורמת אבזור אקספרסיון הכוללת: מערכת שמע מקורית (USB+בלוטות') נשלטת מההגה, בקרת אקלים, חישוקי סגסוגת 16", ועוד, במחיר השקה- 109,000 ₪.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

טוב אז עד עכשיו אין להם רכב תצוגה או רכב נסיעת מבחן . לפי האיש מכירות מהאולם תצוגה זה דגם זהה ל 2 ליטר , מלבד גג פנורמי וצבע ריפודים . מעניין שלא ניתן לראות את הרכב הזה בשום מקום , במציאות או ברשת . הם {קרסו} לא מציינים באתר שלהם אבזור לגבי ה 1,2 , כי אין אופציה כזו באתר . רק עכשיו הם נזכרו "לדחוף" לי את התוספת הצבע המיטלי למחיר הרכב . אני כמובן לא מסכים לזה , אחרי שהובטח לי כי אין תוספת כזו .

אז אם אף אחד לא ראה את הרכב במציאות או בתמונות בחוץ או בפנים איך יודעים באולם תצוגה איזה הבדלים יש בין ה 2.0 לבין ה -1.2 ?

פורסם

בינתיים ההזמנה נשארה בעינה . אני מקווה שעד שאשלים להם את יתרת הכסף יהיה רכב בארץ {באולם תצוגה לפחות}, ואוכל לפחות לראות אותו במציאות . יש לו נתונים טובים מאוד {לפחות על הנייר } . נאמר לי היום שהאונייה כבר בארץ . חבל רק שהם לא התכוננו למבצע הזה קצת יותר טוב .

פורסם
בינתיים ההזמנה נשארה בעינה . אני מקווה שעד שאשלים להם את יתרת הכסף יהיה רכב בארץ {באולם תצוגה לפחות}, ואוכל לפחות לראות אותו במציאות . יש לו נתונים טובים מאוד {לפחות על הנייר } . נאמר לי היום שהאונייה כבר בארץ . חבל רק שהם לא התכוננו למבצע הזה קצת יותר טוב .

הייתי באולם של רנו בתל אביב השבוע וכבר הייתה קופה 1.2 לדעתי בתצוגה, תתקשר לברר

Audi S3 8P - APR Stage 2+

פורסם

ה1.2 של Vag עושה רושם יותר טוב מבחינת זמינות הכח ותצרוכת דלק, כמובן שלא נהגתי על אחת כך שאין ביסוס להשוואה רק לפי נתונים יבשים, בכל מקרה נראה טוב.

Subaru Impreza 1.6 04

• תוכן חדש...