Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כבר עושקים, מבקש הודעה בה"פ כשאתה מחליף סמלון, או שתפתח שרשור ייעודי. :lol:

אכן, הוא לא היה ארטיסט. אמנם היום הוא מזכיר קצת את Crusty the clown וכפי שניתן לראות, גם הד"ר לא יכול לעזור לו:

gilmore-induction1pg-vertical.jpg

אבל אין ספק שהיה לו אפרו מפואר בזמנו:

artisresting.jpg

artis-gilmores-iconic-afro-mutton-chops-and-goatee.jpg

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בקשתך נדחתה שמר (יש לי תנאי בל יעבור לכך :wink: ).

חוץ מזה, בקשר לשרשור - איני זוכר מתי הייתי פעם אחרונה בפאב (זה היה כנראה לפני שהתחתנתי :oops: ).

alfa 156 2.5.

פורסם
אפשר הסבר למה בדיוק?

טני זוכר בזמנו עשיתי חישוב של כמה פאב מרוויח לפי הטיפ של המלצרים שלו(יש לי חבר שעבד מלצר שם ואמר לי כמה הוא מרוויח). שהרי טיפ הוא 10 אחוז ,וככה אפשר לגזור בערך את מחיר הארוחה שהייתה במשך השעה הזאת לכול המלצרים ולדעת בערך מה הרווח.

לא זוכר מספרים מדוייקים,אבל קיבלתי נתונים של הכנסות פשוט פנומנליות, וכמעט ללא הוצאות. שהרי בפאב הזה המלצרים קיבלו רק טיפים ולא משכורת.

אם כבר הסיבה לזה ש"לא כולם מיליונרים" , היא בגלל שהרבה יזמים רצו גם להצטרף לחגיגית הכספים הזאת,ונהיה מצב של עודף פאבים

אין לו הוצאות?

אני מבין שאת המקום נותנים לו חינם, רישוי ומיסים לא משלמים, את המשקאות גונבים מהשכן, לא משלמים תמלוגים על המוזיקה ובכל הולך נטו לכיס.

אתה גם מתעלם מהעובדה שבבירה יש הורמונים נשיים (שים לב שאחרי כמה כוסות כישורי הנהיגה שלך נפגעים קשות ואתה מתחיל לדבר שטויות) ולכן הטיפים הם אף פעם לא 10% אלא הרבה יותר.

חוץ מזה מה זה ענייני כמה הוא מרויח? אני עושה את החשבון שלי מול האלטרנטיבות ובוחר אם לשלם לפאב X הרבה על הבירה או לשבת על המדרכה עם העובדים הזרים על בקבוק בירה נשר מהמכולת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שימו לב שהשירשור נפתח על פאב שמרמה את לקוחותיו.

לא פאב יקרן.

אני לא נכנס לאף אחד לכיס.

פורסם

נכנסתי לשרשור מתוך ציפיה לשמוע על מישהו שהזמין פרוסה של 22 מיקרון וקיבל 45 מיקרון. בסוף סתם אלכוהוליסטים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אין לו הוצאות?

אני מבין שאת המקום נותנים לו חינם, רישוי ומיסים לא משלמים, את המשקאות גונבים מהשכן, לא משלמים תמלוגים על המוזיקה ובכל הולך נטו לכיס.

אתה גם מתעלם מהעובדה שבבירה יש הורמונים נשיים (שים לב שאחרי כמה כוסות כישורי הנהיגה שלך נפגעים קשות ואתה מתחיל לדבר שטויות) ולכן הטיפים הם אף פעם לא 10% אלא הרבה יותר.

חוץ מזה מה זה ענייני כמה הוא מרויח? אני עושה את החשבון שלי מול האלטרנטיבות ובוחר אם לשלם לפאב X הרבה על הבירה או לשבת על המדרכה עם העובדים הזרים על בקבוק בירה נשר מהמכולת.

לא אמרתי שלפאבים אין הוצאות. רק אמרתי שהרווחים שלהם מעולים, ולעשות אותם מסכנים שאין להם ברירה חוץ מלמכור בירה בעלות רווח של 600 אחוז לפעמים, זה גם לא מדוייק.

ובטוח שזה לא ענייני כמה הוא מרוויח. כמו גם שזה לא ענייני כמה חברות הסלולר הרוויחו בעידן פרה-גולן טלקום. אני עושה את החשבון אם לדבר בפלאפון ולשלם X או לחבר 2 גביעי קוטג' לחוט.

פורסם

למבקרים את היציאה לפאבים - יש הבדל עצום בין לסגור יום עבודה בכיף עם בירה על המרפסת ובין להשתכר בחברת אנשים/נשים זרים/פחות-זרות-עם-עלית-מפלס-האלכוהול.

אמנם איני בליין גדול, אבל פעם ב חייב לצאת לפאב, זה ממש לא בשביל האלכוהול. זו הסיבה שלצערי אמשיך גם אם המחירים יוכפלו (רק המינון ירד).

פאב=Public, יש עולם מחוץ לאינטרנט, למרות שלפעמים זה לא נראה ככה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

רק כדרך אגב, הייתה כתבה על מלונות בים המלח בעיתון סוף השבוע. מחיר בירה לחצי ליטר נע שם בין 15 ל 26 שקלים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
נכנסתי לשרשור מתוך ציפיה לשמוע על מישהו שהזמין פרוסה של 22 מיקרון וקיבל 45 מיקרון. בסוף סתם אלכוהוליסטים.

תגובה 10 בסולם חננה...:roflmao: :roflmao: :roflmao:

בנוגע לפאבים - יקר לכם? אף אחד לא מצמיד לכם אקדח לרקה.

זאת ב-ח-י-ר-ה שלכם. אפשר לבחור במשהו אחר,

בלי להתבכיין.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הםםםם, כשאני חושב על זה, במקומות מסויימים (ליאו בלום, מוזס ועוד, פשוט אלה קפצו לי לראש כרגע) יש סימון של 0.5 ו 0.3 על הכוס, מעניין לבדוק אם הסימון אמיתי :-)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תוכן חדש...