Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתם שוכחים דבר אחד פשוט, בין 10-15% מגודל הכוס (אם לא יותר) מיועד לראש הקצף שמשתנה מכוס לכוס, לכן הרבה פעמים כוסות מגיעות ריקות מעט ביחס לגודל הכוס כולה. כמעט לכל כוס יש סמן לכמות נוזל ומעליה אמור להיות אך ורק קצף. אגב, פיינט הוא לא חצי, אלא 420 מ"ל אם אני זוכר נכון.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אם הפאב מוכר לך פיינט ומציין בתפריט שאתה הולך לקבל פיינט אז שיגבה כמה שהוא רוצה על הבירה, אבל לא יתכן שהפאב ימכור לך פחות מפיינט כאשר בתפריט כתוב שאתה תקבל חצי ליטר. חזירות לשמה.

ד"א פיינט לפי ויקיפדיה ( http://en.wikipedia.org/wiki/Pint ) נע בין 568 מ"ל ל-473 מ"ל.

עריכה נוספת : זאת תגובת הפאב לבחור שביצע את הניסוי : https://docs.google.com/file/d/0B1qOiZ_0AOtedGJoSmx4dlAwbHc/edit

אני מאוד מחבב פאבים, אבל למקום הזה אני לא אתקרב

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

ראיתי את הסרט בדיעבד, כי חשבתי שהמקרה הוא מה שובר עליו, אבל כן. בגדול אתה מוזג 400, תרשום 400, מוזג 330, תרשום 330. אין תירוצים. זו נטו הטעיית צרכן.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

חצי ליטר לא עולה לבעל מקום 15 שקל ולא 20, אחרת מזמן כולם היו סוגרים את הפאבים.

המטרה של הקצף למעלה היא שהגזים לא יברחו.

כמות הקצף זה כבר משהו אחר.

Got To love It

פורסם

לפני כמה ימים דיברתי עם בעל פאב על גינס, אמר שחצי ליטר עולה לו 11.5 ש"ח (מחיר הנוזל בלבד). מן הסתם רוב האחרות עולות פחות.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

הפסקתי להבין את הרעיון של הפאבים בארץ. באמת.

באירופה למשל, מקובל אחרי יום עבודה לקפוץ לפאב, לנוח, לשתות בירה(במחיר מאוד הוגן ביחס למשכורת) לזמן קצר, ואז לחזור הבייתה.

בארץ, פאב זה הפך למקום עשיקה ברמות מטורפות. אתה משלם בצורה פשוט שערוריתית על המשקאות(בעלי עסקים מתים על עליות מס. זה אחלה תירוץ לעלות את המחיר בכמה אחוזים נוספים מעבר לאחוז העליה), אתה משלם על המלצרים, וגם בהרבה מקומות אתה משלם על האבטחה.

ואחרי כול זה, גם עושקים את זמן האיכות, בכך שמפעילים מוזיקה בווליום מטורף שלא מאפשר שיחה נורמלית מעבר למי שלא יושב לידך.

באמת לא מבין מי הולך למקומות כאלה.

פורסם

אני כל הזמן אומר, כל עוד יש מי שמשלם, אז למה שלא יקחו?

אם אנשים יבינו שהכוח נמצא אצלם, ובכיס שלהם, אז יתחילו לצרוך פחות,

וגם לצרוח פחות, ואז כאילו זה פלא, פחות ביקוש, המחירים יורדים, זה

ממש פשוט. אבל היי, יותר קל לבכות ולהמשיך לעשות כרגיל, אולי איזה טוקבק

נוסף יוריד את המחיר.

ותיכף יגידו לי שמה בנאדם מבקש, ללכת לשתות איזו בירה אחרי יום קשה,

להנות קצת. צאו, אבל שתו פחות, לכו למקומות זולים יותר, לא חייבים תמיד

את הנוצץ והעמוס. שהייתי סטודנט אז אני והחברים היינו יוצאים למקומות שלא היו

עושקים, או לפעמים לוקחים כמה בירות ויורדים לחוף אחרי יום עבודה מפרך.

תאמינו לי שלא סבלנו, וידענו להנות, אבל לא שפכנו מאות שקלים בבילוי,

בעיקר כי לא היה לנו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בהמשך למה שאמר אושרי, בחיפה ב ruben, חצי ליטר tucher עולה 19 ש"ח.

רק שתדעו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
נמאס.

מוכרים 360 מ"ל במחיר של חצי. מעניין אם מישהו יעשה עם זה משהו.

וזה שהברמן מנפח לך את החשבון, ואם אתה והחברים שלך שיכורים במיוחד, יכול להגיש לך חשבון כפול ומשולש, זה בסדר גמור. :roll:

חשבתי שזה שאני לא מעשן השתלם לי, אבל אני רואה שזה שאני לא שותה, משתלם עוד יותר.

eUYHrSD.png

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
הפסקתי להבין את הרעיון של הפאבים בארץ. באמת.

באירופה למשל, מקובל אחרי יום עבודה לקפוץ לפאב, לנוח, לשתות בירה(במחיר מאוד הוגן ביחס למשכורת) לזמן קצר, ואז לחזור הבייתה.

בארץ, פאב זה הפך למקום עשיקה ברמות מטורפות. אתה משלם בצורה פשוט שערוריתית על המשקאות(בעלי עסקים מתים על עליות מס. זה אחלה תירוץ לעלות את המחיר בכמה אחוזים נוספים מעבר לאחוז העליה), אתה משלם על המלצרים, וגם בהרבה מקומות אתה משלם על האבטחה.

ואחרי כול זה, גם עושקים את זמן האיכות, בכך שמפעילים מוזיקה בווליום מטורף שלא מאפשר שיחה נורמלית מעבר למי שלא יושב לידך.

באמת לא מבין מי הולך למקומות כאלה.

מה קרה לחזור הביתה אחרי העבודה ולהוציא בירה מהמקרר ופשוט לשבת בגינה או במרפסת ולהינות מבירה קרה וצוננת? מה הבעיה להיפגש אצל אחד מהחברה? למה צריך פאב רועש וסואן?

דרך אגב בירות, אתם יודעים שהאמריקאים מאוד אובססים לבירה טריה? היה בזמנו איזה קטע שאחת מחברות הבירה (באדוויזר אם אינני טועה) הייתה מביאה את הבירות ישר מהמבשלה קרה וטריה למספר מקומות קבועים. עוד פטנט של אחת החברות הוא שהפחית משנה את הצבע שלה כאשר הבירה נמצאת בטמפרטורה מסויימת. הם מתים על הביטוי ICE COLD BEER. אם אינני טועה, בזמני שם פחית בירה (330 סמ"ק) הייתה עולה לא הרבה יותר מפחית קולה. זה שנהיגה בשיכרות ובכלל השתוללות של אנשים שיכורים הפכה שם לכמעט מגפה זה כבר משהו אחר.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

בכל כוס של בירה יש סימון לכמות

אם תשימו לב יש לקראת סוף הכוס (למעלה) מן סימון כזה שרשום עליו 0.3 עם הפס, ומעל הפס הזה זה המקום לקצף.

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם
שהייתי סטודנט אז אני והחברים היינו יוצאים למקומות שלא היו

עושקים, או לפעמים לוקחים כמה בירות ויורדים לחוף אחרי יום עבודה מפרך.

תאמינו לי שלא סבלנו, וידענו להנות, אבל לא שפכנו מאות שקלים בבילוי,

בעיקר כי לא היה לנו.

אז זהו, שהיום אסור לעשות את זה.

חוק היובש אומר שאם אתה שותה בירה בחוף הים בשעות הערב - אתה עבריין.

אני לא מבין מה הקטע של להיכנס לבעלי הפאבים לכיס. לא חסרים פאבים כמו הדרינק-פוינט שמוכרים בירה במחירי ריצפה, לא חסרים פאבים עם ערבי בירה ללא תחתית וצמיגים של שתייה חופשית. בימים חמישי ושישי, כשיש מלא אנשים, משלמים יותר על הבירה וזה נראה לי הגיוני. אחרי הכל, כשאתה יושב לשתות בירה בפאב אתה משלם לא רק על הבירה, אלא בעיקר על האווירה.

אם אתם חושבים שבעלים של פאב הוא מיליונר, תפתחו אחד. רק אל תחזרו לבכות פה בפורום אחרי שתבינו שזאת טעות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אפשר הסבר למה בדיוק?

טני זוכר בזמנו עשיתי חישוב של כמה פאב מרוויח לפי הטיפ של המלצרים שלו(יש לי חבר שעבד מלצר שם ואמר לי כמה הוא מרוויח). שהרי טיפ הוא 10 אחוז ,וככה אפשר לגזור בערך את מחיר הארוחה שהייתה במשך השעה הזאת לכול המלצרים ולדעת בערך מה הרווח.

לא זוכר מספרים מדוייקים,אבל קיבלתי נתונים של הכנסות פשוט פנומנליות, וכמעט ללא הוצאות. שהרי בפאב הזה המלצרים קיבלו רק טיפים ולא משכורת.

אם כבר הסיבה לזה ש"לא כולם מיליונרים" , היא בגלל שהרבה יזמים רצו גם להצטרף לחגיגית הכספים הזאת,ונהיה מצב של עודף פאבים

פורסם

כולם עושקים אותנו - הממשלה, הרשויות (מיסים), המוסכים...

יש לי רעיון - תנסו לבקש מהפאב להביא את המשקאות בעצמכם. האווירה, הכוסות והזיתים וריח העשן - ע"ח הפאב ובחיוב (כמו מוסך - שמביאים אליו את החלקים, ומקבל תשלום רק על העבודה... :wink: )

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...