Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים לאחרונה רכשתי רכב חדש סוזוקי סוויפט .

ואני בן אדם מאד פדאנט וכל לכלוך או משהו אני מנקה .

כהיום אני משתמש בנוזל שמשות של CARPLAN לניקוי הליכלוך .

אך חשבתי לקחת טיפה שמפו של רכב לערבב אם מים ולשים בתוך שפריצר לצורך ניקוי מהיר של ליכלוך או חרא של ציפורים ?

האם אפשרי לעשות זאת ?

או שיש משהו יעודי לצורך זה ?

פורסם
שלום חברים לאחרונה רכשתי רכב חדש סוזוקי סוויפט .

ואני בן אדם מאד פדאנט וכל לכלוך או משהו אני מנקה .

כהיום אני משתמש בנוזל שמשות של CARPLAN לניקוי הליכלוך .

אך חשבתי לקחת טיפה שמפו של רכב לערבב אם מים ולשים בתוך שפריצר לצורך ניקוי מהיר של ליכלוך או חרא של ציפורים ?

האם אפשרי לעשות זאת ?

או שיש משהו יעודי לצורך זה ?

שלום mlur,

אשמח אם תחדד את שאלתך.

הכותרת לא ממש ברורה, אם/עם? האם אתה מנקה בעזרת ווקס או שהווקס נמצא על המרכב עצמו?

לגבי נוזל שמשות אתה מוזמן לבדוק את השרשור הזה שפתחתי אודות נזקים פוטנציאלים של נוזלי שמשות ולהתרשם בעצמך.

בגדול המוצר הייעודי עבור לכלוך כמו חרא של ציפורים יהיה QD שזה quick detailer באנגלית וזה בעצם תכשיר ניקוי בעל יכולת סיכוך למניעת שריטות בזמן הניגוב ולרוב הוא גם עדין מספיק על מנת לא להזיק לווקס או האוטם צבע.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

ממליץ לך לקרוא את השרשור שצרפתי.

נוזלי שמשות מכילים אמוניה וריכוזים נמוכים של IPA, אלו מוצרים שעוזרים להוריד מהשמשות לכלוך ושומן. כנראה שהם גם פוגעים בווקסים/אוטמי צבע ויש סיכוי שלאורך שנים הם גם יפגעו בפח של הרכב עצמו.

אני מניח שיש אוטמים חזקים יותר וחזקים פחות ואולי חלקם לא יפגעו מנוזל חלונות שמתייבש בחום.

לגבי ווקסים, כל עוד מדובר במוצרים טבעיים שגם ככה לא מחזיקים זמן רב, שימוש בנוזלי חלונות רק יקטין את אורך חייהם(ואולי אף יוריד את הווקס במגע הראשוני שנוצר בינהם)

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם

ואם אני יקח שמפו ויערבב אם מים בתוך שפריצר ובזה אני ישתמש לניקוי הליכלוך זה יפגע בצבע/ווקס ?

פורסם
ואם אני יקח שמפו ויערבב אם מים בתוך שפריצר ובזה אני ישתמש לניקוי הליכלוך זה יפגע בצבע/ווקס ?

עם* מים אתה מתכוון.

אני לא יודע. שמפו היא מילה כללית (סבון כלים, שמפו גוף, שמפו ייעודי לרכב (אם כן איזה שמפו לרכב?), איזה דילול ( 1:1, 10:1))

כפי שבקשתי ממך מקודם, רצוי שתחדד את השאלות שלך על מנת שאחרים לא יצטרכו לנחש על מה אתה מדבר.

ככה תזכה לקבל תשובות מפורטות וברורות ולא חצי תשובות.

בהצלחה

פורסם

אני חושב שאתה מחפש תערובת לשפריצרים...

במקרה הזה אמרת שאתה משתמש כבר בנוזל ייעודי של קארפלאן אז מה עוד אתה מחפש? לא ברור לי...

למה אנשים מתעקשים לרקוח כל מיני תרופות סבתא לרכב לא ברור לי.

בקבוק של ליטר נוזל עולה 28 שקל שניתן לדילול של 1:10 כמצוין על הבקבוק.

עריכה: אחרי שהרגע קראתי שוב את ההודעה המקורית אני מתחיל לחשוב שאתה מחפש שפריצר "דיטיילר", שפריצר להתזה על איזורים בהם יש לכלוך וניגוב ללא שטיפה.

במקרה הזה יש הרבה חומרים שנקראים "דיטיילר מהיר" או QD בשפת העם.

אתה רוצה המלצות לחומרים שמשמשים לזה ?

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

אני מחפש משהו לשטוף לכלוך מהרכב בלי שטיפה .

נ.ב סליחה על השגיאות כתיב אני רוסי ודיסלקט .

• תוכן חדש...