Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מודעה למכירת רכב עם QR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי במקרה במכונית אשר תלויות עליה מודעות למכירה עם ברקוד מסוג QR.

רעיון נחמד מאוד שמאפשר קבלת פרטים רבים יותר וגם שמירת הטלפון וכד'.

אני מאמין שיש ברשת מידע לגבי השירות הזה. אני מניח שחלק מהמאפשרים זאת, עושים זאת על בסיס מסחרי ולכן אני נמנעתי מלחפשם ולתת למי מהם פרסום חינם כאן.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

משתמש בשירות כרגע על רכב שאני מוכר. אכן אחלה רעיון!

דבר קטן: למיטב הבנתי זה יעבוד פחות טוב אם בכלל כאשר המודעה תלויה על החלון האחורי.

נ.ב. אני מכיר את מיד 2 (לא רואה סיבה להסתיר זאת).

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

יש המון אתרים שמאפשרים לך להכניס url של דף אינטרנט (למשל מודעה ביד 2) ולהפוך את הלינק ל qr

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מעולם לא טרחתי לסרוק אבל סה"כ מדובר בקידוד, בדיוק כמו מיליוני קידודים אחרים שקיימים בעולם התוכנה והאלקטרוניקה. כמו שרשמו כאן, מקודדי QR כאלו כמו מפענחים מין הסתם תוכל למצוא באתרים שונים ברשת. למשל כאן (הלינק הראשון בהקלדת QR Encoding בגוגל):

http://qrcode.kaywa.com/

אז לא צריך שום "אתר ייעודי". אתה יכול להפוך כל לינק ל QR בשנייה (הרגע הפכתי את העמוד הנוכחי וקיבלתי תמונה כזו...)

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...