Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אשתי נוסעת על הפונטו המדוברת מהכותרת, האוטו גמע 209,000 ק"מ.

אני רוצה להעביר את האוטו טיפול 10,000 שיכלול גם החלפת פלאגים.

אני צריך את העזרה שלכם בנוגע למק"טים לחלקים מקוריים (אפשר גם תחליפים נראה את ההבדלים במחיר) ובנוסף המלצה למקומות שבהם אפשר לרכוש אותם בין אם בארץ ובין אם הזמנה מחו"ל (איביי ושות').

הטיפול יתבצע לבד, בעזרת עוד זוג ידיים של חבר טוב שהוא מכונאי במקצוע אבל מתעסק בעיקר בשיפוץ של ג'יפים ולכן הוא לא יכול לעזור לי עם המק"טים.

המלצות יתקבלו בברכה,

החלקים:

* פלאגים.

* פילטר אוויר.

* פילטר שמן.

* שמן מנוע (שמעתי שאנשים ממליצים על מעבר לסינטטי מלא במקרה הזה, עקב ק"מ גבוה,כדאי??).

* פילטר דלק.

שאלה נוספת, ממה שזכור לי הקיבולת של השמן בפונטו היא 2.8, זוכר נכון?

תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור.

יום טוב.:)

פורסם

מ.י.ר חלפים או סודאי בת"א

רצוי לשים חלפים רק מקוריים עקב המחיר הזול שלהם - בסביבות ה 50 שקל לפילטר.

פלאגים NGK או משהו, ברוב חנויות החלפים יש

פילטר שמן מאוד חשוב מקורי כי יש לו שסתום אל חזור

שמן מנוע 10W40 של כל חברה מוכרת, הכמות הנדרשת היא 3.8 ביחד עם הפילטר ככה שישאר קצת בגלון.

פורסם

תודה על התשובה..

חנויות באיזור אשדוד מישהו מכיר?

של איזה חברה החלקים המקוריים? איך זה נקרא שאני אדע לזהות...

לא כל כך מבין בקונצרן הזה של האיטלקיות..

פורסם

פלאגים, תחליפי:

NGK DCPR8E-N

BERU 12 FR-5 DU

DENSO XU24EPR-U

מק"טים של פלאגים מקוריים, אחד מהמ"קטים הללו (הפלאגים המקוריים תוצרת NGK או CHAMPION):

46531917

71736277

46750545

71736280

46531919

פילטר אוויר:

MANN C 3383/1

מקורי 46552777

פילטר שמן:

MANN W 610/3

מקורי: 46544820

71736161

פילטרי שמן ואוויר מקוריים יכולים להיות תוצרת SOGEFI או FRAM.

פילטר דלק: לא מחליפים, הפילטר הינו חלק ממשאבת הדלק ולא קיים פילטר חיצוני.

לגבי איך לדעת שהפילטר מקורי, על חלקי החילוף של פיאט, אלפא ולנצ'יה מוטבע הסמל הבא:

attachment.php?attachmentid=35348&d=1120501978

חפש את הסמל (אם לא מובן אז מדובר בסמל מצד ימין, שילוב של הסמלים של אלפא ולנצ'יה) על האריזה, על הפלאגים עצמם, ועל הפילטר שמן.

ROOONEEYY

פורסם

אין שום בעיה במכס עם הפריטים הנ"ל (הם נמצאים ברשימה לשחרור מהיר של המכס ואינם דורשים אישור משרד התחבורה).

כל עוד מחירי החלפים לא יעברו את רף 75$, לא תשלם עליהם כל מכס או מע"מ.

לפני שאתה מזמין מאיביי (במיוחד חלפים מקוריים), בדוק אצל סודאי ומ.י.ר - לא בטוח שההפרש (אם בכלל) יהיה שווה הזמנה מאיביי.

ROOONEEYY

פורסם

לדעתי,לפני הטיפול תעבור על שאר המכלולים ותראה שאין נזילות מיוחדות (למשל אטם שסתומים).

תבדוק מה מצב נוזל הקרור.

• תוכן חדש...