Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גם זמני הגיע- גיוס יולי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם פורק את העצבים, אולי תמצאו יתרון בגיוס יולי...

אני גדול ביחס לשכבה - יהיה לי 19 בספטמבר, בצו ראשון קבעו לי גיוס ל 22.7 ואמרתי לעצמי שאין מצב שאני לא דוחה אותו. (לאזור נובמבר) שלחתי פקסים, דיברתי איתם בטלפון אבל התשובה שלילית. אז מה היתרון בגיוס מוקדם חוץ מהשחרור המוקדם? שבוע וחצי אחרי בגרות אחרונה אני על מדים, בלי כסף שיכולתי לחסוך, אפילו בלי חופשה קטנה מהלימודים יוצא לשירות קרבי :snipersmi

עוד מישהו התגייס ביולי?

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני התגייסתי ב1.8 וזה לא כזה נורא,נכון שאתה מתגייס לפני כולם אבל כמו שאמרת ההיתרון להשתחרר לפני כולם הוא ענק.

בזמן שהרבה מהחברים שלי עוד שירתו בצבא אני עבדתי חסכתי כסף וטסתי להודו , ורק בתקופה שטסתי הם השתחררו והתחילו את כל התהליך שאני כבר עשיתי.

וגם אני הייתי בגיל שלך בגיוס.

בקיצור אל תתבאס על עצמך יהיה בסדר,

מקסימום תסגור איזה טיסה מהירה לכמה ימים לנקות את הראש באיזה נופש טוב וזהו.

בהצלחה ותשמור על עצמך.

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

פורסם

אני יתן לך קונטרה מהצד השני- אני התגייסתי מאוחר. אפריל.

בזמן כשכל החברים כבר שנה חצי- כמעט שנתיים בצבא אני רק שנה וחודשיים. חברה שלי כבר עוד רגע משתחררת (התגייסה ב-17 ליולי ככה שאצלך זה עוד בסדר) ולי יש עוד מלא זמן.... גם החברים ישתחררו לפחות חצי שנה לפני.

ככה שאצלי זה ממש מבאס! אז קח בקלות, אני מבטיח לך שבכיף הייתי שמח להתגייס ביולי ולא אפריל.

פורסם

אני התגייסתי בין האחרונים- מרץ.

חוץ מהסטלבת של 8 חודש והרבה כסף שאתה יכול לחסוך, אין באמת יתרונות.

להשתחרר מוקדם זה עדיף לדעתי, והכסף שהיית יכול לעשות אם היית עובד לפני גיוס-אתה תעשה כשתשתחרר ושאר החבר'ה עוד יהיו בצבא.

פורסם

דווקא לחסוך כסף לפני הצבא זה יתרון די חשוב כשאתה מקבל משכורת זועמת ורוצה להתפנק בסופ״ש.

גם אני התגייסתי מוקדם, תחילת אוגוסט. התאריך גיוס שלך די מבאס

מבחינת טיסה לפני צבא, תצטרך למצוא זמן מתאים וגם שחברייך יסכימו.

חוץ מהסיבה הזו וכסף, לפי דעתי לא רע להתגייס לפני כולם. אני רק מחכה ליום שאני אשתחרר ולחברים שלי יהיו עוד מס׳ חודשים בצבא.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

התגייסתי ראשון בכל השכבה (17/7/2008 גיוס טיס), גם איזה יומיים-שלוש אחרי הבגרות האחרונה.

אין ספק שזה שווה את זה, אתה הכי פז"מניק מבין כל החברים, אתה מתחיל את האזרחות לפני כולם (יש לי חברים שהתגייסו יותר מחצי שנה אחרי והם רק מצטערים על זה), וכמובן שעדיף טירונות קיץ עם עומסי חום שנותנים מנוחה מטירונות חורף עם עומסי קור שנותנים תיזוזים.

הרבה בהצלחה!

אם מותר לשאול, לאן אתה מתגייס?

פורסם

הדבר היחיד שיש לומר לך הוא שאתה יכול להרים את הראש.

לא כל כך משמעותי העניין - וכמו שהחבר'ה אמרו, באמצע השירות תתחיל לחייך רק בגלל שתהיה פז"מניק בזמן ששאר החבר'ה שלך לא רואים את השחרור אפילו באופק הרחוק במיוחד.

הכי חשוב - תתעודד - קח את הדברים בקלות, ובעיקר אבל בעיקר, שים קצוץ על הכל 8)

בהצלחה

פורסם

תראה, גם אני הייתי בהתחלה מיועד לגיוס יולי/אוגוסט.

בעקבות מיונים ומבחנים קיבלתי צו גיוס לנובמבר (עדיין קרבי).

באחד המיונים נאמר לי שאם אתקבל, אקבל צו גיוס לדצמבר 11' או אפריל 12'.

הייתי בטוח שבגלל שאני יליד תחילת 93', אקבל לדצמבר.

אז כן, התגייסתי לפניי שנה וחודשיים בסך הכול. ובין חבריי אני "הצעיר".

אבל אל תשכח - הספקתי להיות בחו"ל, לעשות כסף לא רע, לנוח הרבה. אני ידעתי בכל מקרה אפסיד שנה בלימודים, אז לא ממש אכפת לי.

בסופו של דבר יצא לי טוב - אני עושה יומיות ויש לי תנאים סבבה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הכי אידאלי-להתגייס בנובמבר. יש זמן לנשום לפני הצבא אבל אתה לא מתגייס מאוחר מדי. להתגייס ביולי עדיף על להתגייס במרץ בכל מקרה, אל תתבאס יותר מדי!

פורסם

אם זה כל כך מפריע לך, יכול להציע לך לנסות משהו שאח שלי וגם כמה חברים שלו עשו - הזמינו כרטיס טיסה, ושלחו אותו לצבא בצירוף מכתב בטוענה שקרוב משפחה מתחתן. תוך יומיים אישרו להם דחיית גיוס לנובמבר.

פורסם

שכחתי מהאשכול לגמרי.

אתמול דיברה איתי אחת מהמזכירות שם ודיברנו לעומק לגבי הדחיה לנובמבר, היא העבירה את הבקשה שלי הלאה לקצין שלה, נראה.

תודה לכם, השלמתי עם זה כבר ואין לי בעיה להתגייס גם ביולי.

פורסם
השאלה היא האם אתה מעדיף את הטירונות שלך בחום או בבוץ.

בתכלס 3 שנים זה 3 שנים, לא משנה איך תספור את זה.

אני לא עשיתי טירונות בבוץ ולא בחום.

באפריל מזג האוויר היה נאה.

למרות שהטירונות הייתה במרכז (בה"ד 7), לא היה חם מדי ולא היה קר מדי. לרוב לא הייתי צריך להסתובב עם מעיל, אפילו לא בבקרים. רק במטווחים שהיו דווקא בדרום, היה קר.

(אסור לשכוח שבבה"ד 7 בטירונות יש מזגן! :-D)

ככה או ככה, אחר כך להיות בבה"ד 7 בקורס (מאי עד אוגוסט) היה סיוט של החיים. הלחות הרגה אותי. הייתי יוצא מהמקלחת ומזיע כאילו לא התקחלתי.

יש מצב שאת הקורס הייתי מעדיף לעשות במחזור לפניי (ינואר עד אפריל). אבל לא כזה נורא בתכלס.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
ככה או ככה, אחר כך להיות בבה"ד 7 בקורס (מאי עד אוגוסט) היה סיוט של החיים. הלחות הרגה אותי. הייתי יוצא מהמקלחת ומזיע כאילו לא התקחלתי.

.

כולם ביחד "אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא"

לא אכפת לי מתי לעשות את הטירונות, אני רוצה קרבי בראבק :oops:

ככה צריך.

• תוכן חדש...