Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז אתה אומר שאין אפילו סיכוי קלוש אם אני אבקש בהמשך ואני מוכן לשלם על דלק יש מצב ?

לאחר שירותי הצבאי עבדתי בשלמה סיקסט בין 11.2008 ל11.2009.

בזמנו ה"מגרש" היה עדיין בקריית אריה, פ"ת.

היום אני יודע שהם עברו ל"קריית שלמה" בצריפין.

והתשובה היא לא. נהג לא מקבל רכב, גם אם יתהפך העולם, לא סיכוי קלוש ולא סיכוי מלוש, שכח מזה.

אתה כן תהיה בין רכבים 12 שעות ביום, בשביל לגרד 5 אלף שקל ברוטו בחודש.

היתרונות הם שאם אתה אוהב לנהוג ולא אכפת לך קצת פקקים והבונוס שמדיי פעם נסיעות "רחוקות" (נתניה, ירושלים ובשעות הערב אולי גם של 100 ק"מ פלוס. אז כן זה בשבילך.

החיסרון הגדול, מבחינתי לפחות, זה שאין לך שעות סיום מוגדרת מראש.

הם אומרים לך שזה 8-17 אבל בתכלס הממוצע לצאת משם זה ב18 19 בערב.

פעם יצא לי אפילו לעבוד שם מ8 בבוקר ל2300 בלילה.

היחס אלייך גם בהתאם, בלשון עדינה אני אגיד שהם לא בדיוק מתייחסים אליך כמו אל "זוכה פרס נובל בכימיה יחיד מסוגו בעולם", לא מתאים לך? לך הביתה כל בן 21 פלוס עם רשיון ב' יוכל להחליף אותך בשמחה. אז אל תתלונן וקח את הנסיעה.

מאוד נהניתי שם מהחבר'ה, היו בזמנו אחלה נהגים. בתור עבודה של אחרי צבא, אני מאוד נהניתי, אבל כן עבודה שחורה. לא מלצרות לא גננות, אבל שחורה.

יצא לי לקבל פעם דוח של 8 נק' ו750 ש"ח על מהירות מופרזת בעיר. הייתי לחוץ בזמן ולא שמתי לב לכביש שהיה דווקא דיי פתוח, אל תצפה בכלל שמישהו יכסה לך דוחות. במיוחד לא על טלפון, וישגעו אותך בתקתוקים במירס כל היום תאמין לי.

ואני בין היחידים שהצליח לא להיתפס על טלפון.

בשורה התחתונה, יש לי המון חוויות משם, אם אתה רוצה ללכת לשם בתור עבודה של אחרי צבא מבלי יותר מדיי על הראש, פשוט להחזיר רכבים מהמוסך ללקוח, זה אחלה, מבחינת החומר האנושי בזמנו באמת שנהניתי, אבל אל תבנה על "רכב חברה" הם לא ייתנו לך, בוודאות.

אל תנסה לאכול את כל העוגה בביס אחד, חכה, אם ממש תשקיע גם לך יהיה מתישהו רכב ליסינג מהעבודה, ואני לא מדבר על סוכן מכירות DOOR2DOOR שיחתימו אותך על אלף דברים בשביל להיות על האוטו 12 שעות ביום ובלי נסיעות ארוכות בסופ"שים או על טכנאי ביס, אלא באמת על רכב בתור פינוק, זה יגיע, אבל לאט לאט , רק השתחררת מהצבא.

בהצלחה בהמשך,

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

מבחינת עבודה, כל עוד אתה אוהב לנהוג ואין לך משהו אחר לעשות כרגע לפני הלימודים אז מומלץ.

כמו שאמרו קודמי, השכר לא משהו- מינימום, רק בעזרת הרבה שעות נוספות תוכל להגיע למשכורת סבירה.

התחלופה בחברות הליסינג היא ענקית, משיגים נהג תוך יום- ככה שבאמת צריך להיות טוב בעבודה כדי לקבל יחס בהתאם.

לרכב מהחברה גם אם תשלם דלק- אין סיכוי, לא יאמן כמה חברות הליסינג הן "בונקריות".

פורסם

לגבי הקטע "אוהב לנהוג"

הרבה אוהבים לנהוג.

אבל אני לדוגמא, לנהוג ברגיל זה כמו עבודה (אני לא אומר שעבודה זה לא כיף), זה לא כיף מכמה סיבות:

זה רכב שהוא לא שלך, אסור לעשות טעויות, אם על הרכב הפרטי פותחים 10 עיניים, אז ברכב אחר יותר.

חייב לנהוג לפי חוקים וכל קנס מסכן את המשכורת ואף את העבודה. (ברכב פרטי לפעמים מרביצים, גם אם מגיע קנס לא קורה כלום חוץ מכסף).

זה לרוב מסלולים קבועים, שחורשים אותם אלף פעם ביום, זה כבר מתחיל לשעמם.

בשבילי להניע את הרכב זה נטו כי אני חייב להגיע מA לB, גם אם זה הרכב הנוכחי וגם אם זה היה איזה מרצדס, אין הנאה מזה כבר.

לפעמים אני כן מרגיש שאני חייב לצאת להתאוורר, לשמוע קצת מוזיקה ברכב בפול ווליום, אבל לא יותר מזה.

אולי הקצנתי קצת אבל מקווה שהבנתם הכוונה.

פורסם

אלא באמת על רכב בתור פינוק, זה יגיע, אבל לאט לאט , רק השתחררת מהצבא.

בהצלחה בהמשך,

יוסי.

אתה מודע לכך שעל ה״פינוק״ הזה אתה משלם לא מעט כסף?

במקום לשלם שווי שימוש של מאזדה 3 אתה פשוט יכול לשכור אחת בחוזה לשנה, יש מצב שתשלם הרבה פחות ממה שמורידים לך במשכורת...

לגבי פותח השרשור,

אתה שואל שאלות מוזרות שגורמות לי לחשוב שאתה לא מחפש עבודה, אתה רק מחפש רכב..

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אתה מודע לכך שעל ה״פינוק״ הזה אתה משלם לא מעט כסף?

במקום לשלם שווי שימוש של מאזדה 3 אתה פשוט יכול לשכור אחת בחוזה לשנה, יש מצב שתשלם הרבה פחות ממה שמורידים לך במשכורת...

לגבי פותח השרשור,

אתה שואל שאלות מוזרות שגורמות לי לחשוב שאתה לא מחפש עבודה, אתה רק מחפש רכב..

+1,

אלה עבודות שבאמת צריך לאהוב לנהוג כי אתה כול היום על הכבישים עם נהגים "מגעילים" ,

ואם המטרה שלך זה "לקבל רכב עבודה " , אז כנראה שזה לא בשבילך , מקסימום תפרוש אחרי חודש .

פורסם

תוותר,

שאני רואה את הנהגים שמביאים לנו את המכוניות החלופיות ושאר הליסינג, אני די מרחם עליהם.

עבודה בחום, קור, גשם , חמסין , מרכב לרכב, עולים יורדים לבניינים,

כאב ראש אחד גדול. והשכר בטח לא הולם את העבודה.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

אני מכיר מישהו שעבד עד לא מזמן בעבודה כזו, מעבר למשכורת לא משהו, תיזוזים וכו',

אני זוכר שמידי פעם היה קורה לו מקרה בהחזרות בד"כ כשממלאים את הצ'ק ליסט שאם מפספסים איזו שריטה קטנה, או נזק כלשהו לאוטו\באוטו, (כי ממהרים כל הזמן),

אז אחר כך באו אליו בטענות שישלם את הנזק.

so far so good so what

• תוכן חדש...