Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
Kenworth - אתה רחוק ממש ;)

בקשר למה שאתה אומר לגבי הAPC, מעניין מה יש לי, אם זה הפלוס או לא, אתה בטוח שזה מתכוון לאותה סדרה שנמכרת בגלונים, כי הבנתי שזו סדרה אחרת שמיועדת ל"מקצוענים"..

כל מוצר שנמכר בגלונים לא נמכר לצרכן הביתי ויופנה למקצוענים , ככה אני חושב.

אלו הם המוצרים השונים

רגיל http://www.sparkleauto.com/meguiars-d-10101-all-purpose-cleaner-1-gallon-concentrate.html מחירו $13.99 (גרושים)

פלוס http://www.sparkleauto.com/meguiars-d10301-all-purpose-cleaner-plus-1-gallon.html מחירו $11.99

עובדות שאני יודע:

הפלוס הוא גרסא חדישה יותר

הפלוס פחות נמכר

ככל הנראה (לא מדוייק) הפלוס פחות טוב.

בהרבה אתרים גדולים לא מוכרים את גרסת הפלוס ולמרות שהיא חדשה יותר היא זוכה לפחות "רעש" בענף הדיטיילינג

לך יש את הגרסא הירוקה ולכל מי שקנה בארץ (תקנו אותי אם אני טועה). וזאת גם הגירסא שאני מחפש עבורי.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כל מוצר שנמכר בגלונים לא נמכר לצרכן הביתי ויופנה למקצוענים , ככה אני חושב.

אלו הם המוצרים השונים

רגיל http://www.polishedbliss.co.uk/acatalog/meguiars-all-purpose-cleaner-cat17.html

פלוס http://www.sparkleauto.com/meguiars-d10301-all-purpose-cleaner-plus-1-gallon.html

עובדות שאני יודע:

הפלוס הוא גרסא חדישה יותר

הפלוס פחות נמכר

ככל הנראה (לא מדוייק) הפלוס פחות טוב.

לך יש את הגרסא הירוקה ולכל מי שקנה בארץ (תקנו אותי אם אני טועה). וזאת גם הרסא שאני מחפש עבורי.

אוקי, הבנתי, תודה.

וכן לי יש את הירוק.

אם לא היית רחוק ממני היה על מה לדבר, לצערי אתה תאלץ להתארגן על ליטר ממישהו אחר, או להזמין גלון.

פורסם
אוקי, הבנתי, תודה.

וכן לי יש את הירוק.

אם לא היית רחוק ממני היה על מה לדבר, לצערי אתה תאלץ להתארגן על ליטר ממישהו אחר, או להזמין גלון.

בכל מקרה תודה :-)

בסוף אני אמצא, האמת שזה לא לחוץ לי בשום צורה. פשוט אני קורא יותר מדי ביקורות משבחות ועושה רושם שאכן מדובר במוצר מעולה שנמכר במחיר טוב.

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם
בכל מקרה תודה :-)

בסוף אני אמצא, האמת שזה לא לחוץ לי בשום צורה. פשוט אני קורא יותר מדי ביקורות משבחות ועושה רושם שאכן מדובר במוצר מעולה שנמכר במחיר טוב.

האמת שכן, ב89 שקל שהוא נמכר בגלון זה פשוט משתלם בכול צורה שלא תסתכל על זה, אני מנקה איתו הכול החל מפלסטיקה וריפודים, שטיחים, מנוע אפילו, וגם ג'אנטים, הוא מנקה כול מה שתרצה, הכול תלוי בדילול.

והוא מספיק להמון זמן וחוסך לקנות חומר ייעודי לריפודים, לג'אנטים וכ'ו..

פורסם

תודה על הפירוט של סוגי המשטחים. אולי באמת ארכוש גלון וזהו.

הדבר האחרון שיש לי לומר לגבי גרסת ה PLUS ( קוד יצרן D10301) הוא שהיא כבר לא מופיעה באתר של היצרן העולמי. ולכן אני חושב שמדובר בגירסא ניסיונית שייצאה לשווקים, נכשלה ולא נמכרת עוד בצורה סדירה.

אתם יכולים לחזור לסדר היום ולהמשיך לקנות APC ירוק וזול.

פורסם
רועי ועופר, אתם ״המתמודדים״ על הליטר ;)

אני ממתין בסבלנות לליטר שלי :-D

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

חברים אתם קונים מוצרים הרבה יותר יקרים והרבה פחות משתלמים מהמוצר הזה. קנו לכם גלון זה רק 89 ש'ח ואתם לא תצטערו לרגע. אם אתם מתלהבים מONR וקונים ליטר ממנו בהרבה יותר יקר (מגלון של APCׂ) ובהרבה פחות משתלם אז לא תקנו את זה? ליפעמים אנחנו מחפשים את המבצע הרחק באתרים מחול ולא רואים שיש לנו כאן מוצר מנצח. (שאגב יותר זול מאתרים בחול)

לדעתי זה עניין של הייפ למוצר. אם היה לו את ההייפ של ONR (כמובן בתחום שלו,שזה הניקוי הפנימי) אז המוצר היה נגמר בארץ.

גם מתן (m.l) התלבט ופנה אליי בפרטי לפני שבועיים בערך, ותראו איך הוא משבח את המוצר היום.

פורסם
חברים אתם קונים מוצרים הרבה יותר יקרים והרבה פחות משתלמים מהמוצר הזה. קנו לכם גלון זה רק 89 ש'ח ואתם לא תצטערו לרגע. אם אתם מתלהבים מONR וקונים ליטר ממנו בהרבה יותר יקר (מגלון של APCׂ) ובהרבה פחות משתלם אז לא תקנו את זה? ליפעמים אנחנו מחפשים את המבצע הרחק באתרים מחול ולא רואים שיש לנו כאן מוצר מנצח. (שאגב יותר זול מאתרים בחול)

לדעתי זה עניין של הייפ למוצר. אם היה לו את ההייפ של ONR (כמובן בתחום שלו,שזה הניקוי הפנימי) אז המוצר היה נגמר בארץ.

גם מתן (m.l) התלבט ופנה אליי בפרטי לפני שבועיים בערך, ותראו איך הוא משבח את המוצר היום.

מסכים שהמוצר נותן הרבה יותר ממה שהוא עולה.

לגבי חול ברוב ארה"ב הוא עולה פחות מ15$ שזה חצי מהמחיר בארץ.

בארופה הוא יקר יותר מהמחיר שלנו לדעתי.

פורסם

תגיד לי מה אתה על מצב חמקן או משהו:shock:?איך אתה מנותק ופתאום מגיב?

ברור שבארה'ב הוא יותר זול,אני מדבר על האתרים האנגלים.

חוץ מזה גם אם נניח ונרכוש אותו בארה'ב,רק המשלוח יעלה כפול שלוש.

פורסם
תגיד לי מה אתה על מצב חמקן או משהו:shock:?איך אתה מנותק ופתאום מגיב?

ברור שבארה'ב הוא יותר זול,אני מדבר על האתרים האנגלים.

חוץ מזה גם אם נניח ונרכוש אותו בארה'ב,רק המשלוח יעלה כפול שלוש.

מהנייד שלי הוא מציג אותי לרוב לא מחובר (גלקסי 1, גהנום של מכשיר)

מסכים מסכים מסכים.

אם אנשים קונים חומר ייעודי לדש בורד ב59 ש"ח

או חומר ייעוד לצמיגים ב59 ש"ח

זה יהיה חכם עבורם לרכוש גלון APC במקום ה 2 האחרים.

אני כבר שוכנעתי, עכשיו רק נותר לוודא האם יש חנות באזור השרון שבה ניתן לקנות אחד כזה.

פורסם

המחיר שפוי בהחלט ואני גם צריך חומר שיסיר לי את הכתמים החומים בג'נטים ,אני רק מתעצל לנסוע נסיעה של 10 דקות לאוטוסטור :-D

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

מזל שלי שאני גר מרחק שעות מאוטוסטור...אם הייתי גר 10 דקות משם כמוך אני חושש שהייתי מתחיל לוותר על דברים פחות חשובים, כמו אוכל.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

• תוכן חדש...