Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.. צריך עזרה של המבינים:]

חבר נכנס בעץ עם האוטו סיפור ארוך.

הייתה מכה דיי רצינית על המכסה מנוע אז ניסיתי לתקן בעצמי:

שלב 1 שייפתי את המקום טוב טוב

שלב 2 מרחתי שפכטל לרכב

שלב 3 שייפתי גם את השפכטל עד שניראה טוב

שלב 4 צבעתי עם ספריי

כניראה הצבע של הספריי לא מתאים..(תמונות מצורפות)

יש איזה שיטה לשפר את זה?

תודה מראש!

IMG_3271.jpg

IMG_3272.jpg

פורסם

לא ממש עזרת לי.........

מקום מקצועי רוצה הרבה כסף..

לרכב זול כזה לא שווה להשקיע לדעתי.

מישהו יודע מה יעזור??

אולי בגלל שלא שמתי לכה בסוף?

• אחראי פורום
פורסם

קודם כל, אני תמיד בעד להתנסות לבד. זה לא משהו בלתי הפיך, לא הרסת כלום.

לגבי התיקון, חסר שם עוד חומר על מנת להגיע לפני שטח אחידים. צריך לשייף באופן רחב יותר,

כלומר להתחיל ולסיים לפני ואחרי הדפיקה לפחות 15-20 ס"מ מכל כיוון כדי שתשווה את המשטח הפגוע לתקין.

לגבי הצבע, איזה צבע זה? נראה כמו צבע כסף פשוט. גם אם גיוונו לך לפי קוד, ברור שיהיו הבדלים.

מעבר להבדלים שיש עם הצבע הדהוי, גם תיקון נקודתי כזה הוא לא מתכון להצלחה.

את הפחחות אתה יכול לשפר, צבע כבר מומלץ לתת לצבעי מנוסה לעשות.

בכל מקרה, הצביעה הטובה ביותר תהיה על כל המכסה ועם גיוון נכון.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

תשאיר ככה זה לא נראה כל כך נורא.

אם אתה פדנט אז פשוט תחפש ספריי שדומה יותר לצבע הרכב מאשר הספריי שקנית.

סה''כ עבדת יפה :-D

Kia Forte 1.6 126 HP

פורסם

לפי מה שאני יודע על חומר מילוי של פחחים חייב יסוד כי החומר סופג את הצבע וגורם לשוני בגוון .

Horsepower sells cars, torque wins races

פורסם

תודה על התגובות אני באמת אחפש צבע לפי קוד או אבקש המלצה מצבע, פשוט מבאס אותי כשאני ארצה למכור את הרכב אנשים ״ לא ירצו לגעת״

פורסם
תודה על התגובות אני באמת אחפש צבע לפי קוד או אבקש המלצה מצבע, פשוט מבאס אותי כשאני ארצה למכור את הרכב אנשים ״ לא ירצו לגעת״

לא מסכים, אף אחד לא מצפה מרכב ישן שיראה עם רכב חדש.

אני רכשתי רכב ישן עם לא מעט דפיקות, אבל מצב מכני מעולה. בסופו של דבר מי שקונה רכב ישן צריך להגיע ממקום A למקום B במינימום הוצאות, איך הוא נראה חיצונית זה רק בונוס.

פורסם

אולי לצבוע את כל המכסה מנוע.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

צביעה של כל מכסה המנוע כולל תיקון הליקויים במקום "עממי" יעלה לך סביב ה 700-800 ש"ח לדעתי.

לא מעוניין להשקיע?

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

יקר מאוד,יש לי גם קצת קילופי לכה על הדלתות אז אם לצבוע כבר אז הכל... אני אוהב את הרכב אבל לא אשקיע חצי מהעלות שלו על צבע... אולי בכל מקרה יש איזה שיטה או משכה שיכולה לעזור קצת? מה בנוגע למכסה מנוע מפירוק? כמה יכול לעלות בערך?

פורסם

תיקון סביר עצמאי יעלה משהו כמו 350-400 ש״ח. 120 שח בערך לכל מיכל, מיכל צבע, מיכל לכה ומיכל פריימר (בקש פריימר פילר או פריימר סרפסר מהמילה surface). שים מסכה באיזור שאתה צובע מחדש ושייף את הצבע באיזור בעדינות עם נייר לטש עדין (400 ומעלה) . צבע שתיים שלוש שכבות של ספריי פריימר ושייף עם נייר מים 1500 ואפילו 2000 בערך אחרי ייבוש של כמה שעות. נקה היטב עם מטלית מיקרו פייבר כדי שיישאר מינ׳ לכלכוך ואבק. אחר כך יישם שתיים שלוש שכבות צבע לפי קוד חברה, ניתן לרכוש דרך חברות כמו ברק, טופקולור ועוד. תן לצבע להתייבש טיפה לפני שכבת הלק, החברה חנות יגידו כמה זמן לחכות לפני הלכה. נקה שוב את המשטח וצבע עם הלכה שתיים שלוש שכבות. אחרי כמה ימים פוליש עדין לכל המכסה אמור לאזן ברמה כזו או אחרת בין הבדלי הצבע בין הצבע הישן לחדש.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תוכן חדש...