Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בקיצור,כל השרשור בעצם נוצר כפרסומת להצתה אלקטרונית.:oops::?

היי אושרי.

אם הייתי מחליף מפלג והבעיה היתה משתנה אז ניחא, הייתי כבר מבין שפה קבור הכלב ומנסה לבדוק מה הבעיה, אולי ציר עם חופש, אולי פלטינה, גוף מקצר.אבל הבעיה נותרה זהה בכל חמשת המפלגים שהחלפתי! עד היום אני תוהה מה היתה בעצם הבעיה.

אתמול בצעתי נסיעה מהמרכז לחדרה, הרכב נסע כמו שלא נסע מעולם, אני מתחרט שלא עשיתי את זה לפני שנה כשרק קניתי את הרכב!

תודה לכל המגיבים!

פורסם

תודה רבה לחבר הפורום ״ נדב 50״ שנבר במצבור החלקים שלו ומצא לי יחידת ואקום שתחליף את הכושלת.

שירבו אנשים כמוך :)

פורסם

נדב אני מקווה שזה הולך למנוע עם הקמשאפט הסטנדרתי עם המשופר זה לא יעבוד טוב הקידום הצתה.

דברנו על זה בעבר אתה צריץ מפלג עם קפיצים מוחלשים לאפשר את הקידום הנדרש בזמן הנכון.

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

היי דורון.

ההצתה היא לאסקורט gt עם ה 1300 הסטנדרטי, הרכב שאני נוסע איתו ביומיום.

לצהובה עם הקאמשפט החם הבאתי בעצתך מאיביי מפלג משופר עם קידום משכולות.

נדב.

• תוכן חדש...