Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגעתי סניף אוויס רמת גן לפני כשבועיים כדי להתעניין ברכישת הסיטרואן שבכותרת.

ביקשתי לעיין בהיסטוריית טיפולים עבר דגם 2010 , 7 מקומות , ליסינג שהיה בעל ק"מ גבוהה.

מוסך הבדיקה כתב שרצוי להחליף ר. טיימינג. שאלתי את הבחור מה פשר השורה.

הוסכן אמר שזה לא משנה כי ב פיקאסו C4 יש גיר דיגיטלי שאינו דורש רצועת טיימינג. הוא התעקש שזה לא גיר רובוטי ושכיום כל דגמי 2013 מחברות שונות מאמצות את הגירים הללו.

זה נשמע לי קצת מוזר . אז חזרתי פה לפורום וגיליתי שבסיטרואן הזו ב 120000 מומלץ להחליף רצועה זו. האם אני צודק?

עכשיו אני בדילמה: האם הוא מסבן אותי , אולי הוא צודק. אולי הוא סתם לא יודע מה יש מתחת למכסה מנוע.

אחרי שקראתי פה בפורום תגובות טובות על אוויס : איפה האמינות ? איפה?!

דרך אגב: יותר מתאים לפורום טכני : ברכב הנ"ל מה אמור ל"התפוצץ" אחרי 120000 ?

פורסם

אתה מבלבל פה כמה דברים לא קשורים.

בסיטרואן C4 פיקאסו יש כמה דגמים. דגמי ה1.6 ליטר טורבו מגיעים עם גיר אלקטרוני/רובוטי אבל יש גם דגמים עם גיר אוטומטי רגיל. כיוון שאתה כל כך עסוק בלהשמיץ את אוויס, שכחת לציין באיזה נפח מנוע מדובר ולכן קשה לענות לך במדויק.

לגבי הטיימינג, זה כסת״ח קבוע שמופיע בכל בדיקות הרכב ואפילו ברכבים שעברו שבוע קודם טיפול טיימינג. צריך לבדוק מה הקילוטראז׳ של הרכב ומתי, אם בכלל, בוצע כזה טיפול ולפי זה להחליט. אין קשר בין הגיר האלקטרוני לגיר, אלו שני דברים שונים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
הגעתי סניף אוויס רמת גן לפני כשבועיים כדי להתעניין ברכישת הסיטרואן שבכותרת.

ביקשתי לעיין בהיסטוריית טיפולים עבר דגם 2010 , 7 מקומות , ליסינג שהיה בעל ק"מ גבוהה.

מוסך הבדיקה כתב שרצוי להחליף ר. טיימינג. שאלתי את הבחור מה פשר השורה.

הוסכן אמר שזה לא משנה כי ב פיקאסו C4 יש גיר דיגיטלי שאינו דורש רצועת טיימינג. הוא התעקש שזה לא גיר רובוטי ושכיום כל דגמי 2013 מחברות שונות מאמצות את הגירים הללו.

זה נשמע לי קצת מוזר . אז חזרתי פה לפורום וגיליתי שבסיטרואן הזו ב 120000 מומלץ להחליף רצועה זו. האם אני צודק?

עכשיו אני בדילמה: האם הוא מסבן אותי , אולי הוא צודק. אולי הוא סתם לא יודע מה יש מתחת למכסה מנוע.

אחרי שקראתי פה בפורום תגובות טובות על אוויס : איפה האמינות ? איפה?!

דרך אגב: יותר מתאים לפורום טכני : ברכב הנ"ל מה אמור ל"התפוצץ" אחרי 120000 ?

אשמח לבדוק את הנושא עבורך ,יוצר איתך קשר בפרטי.

פורסם

אכן דגם 1600 . דגם 2000 כמעט ואינו קיים בליסינג של אוויס. התיבה האוטומטית הרגילה (לא חד שלבית) - גם היא דגם שכמעט לא קיים.

אני לא בא פה להשמיץ. אני לקוח של אוויס הרבה שנים בליסינג ודווקא מאד מרוצה מהשרות.

אבל קצת צרם לי המפגש הזה שהוציא אותי מבולבל.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב , לאחר שמחקתי את סוכנות רמת גן מהרשימה שלי , ניגשתי לסוכנות AVIS פי גלילות.

פגשתי שם בחור נחמד שהציע לי רכב אחר עם 30000 ק"מ

ביקשתי יותר פרטים ובבדיקת המכון שבמחשב רשום: "לחיצות פח סביב ופגמים ושריטות בצבע ופגושים. עובי צבע שונה במרכב סביב ובגג. " . אני יכול לצרף תמונה אבל תאמינו לי שזה מה שכתוב.

שאלתי את הסוכן האם הרכב עבר תאונה והוא מתעקש שלא.

ועכשיו לשאלתי: אני מאד מוטרד, לא מתחילת המשפט, אלא בעיקר מחלקו השני. למה רכב חדש מודל 2012 עם 30000 ק"מ יהיה עם צבע שונה בגג . ממתי גג נצבע מחדש ? האם זה בגלל שעבר תיקון (התהפך חס וחלילה?) או אולי זה סתם הערה שולית.

שלושה ימים אחרי הבוחן, האוטו נכנס למוסך לשם "עבודות פחחות וצבע" (נוספות) . שהה שם כשבוע.

חוץ מזה היה בבחינה גם : נקישות בהגה,רעש מערכות אביזרי מנוע,תיקון וכיוון ציר קידמי, צמיג קידמי שמאל שונה".

הקפיצים ומערכות התאורה תקינים.

בכל מקרה אני אקח אותה לבדיקה פרטית אבל אולי עדיף לא לבזבז על זה כסף ולהמשיך לחפש רכב אחר . מה דעתכם.

• תוכן חדש...