Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הארוחות בוקר של רויאל ביץ מעולות(כמו בכל המלונות class a של ישרוטל). העוגות גבינה האישיות והריבות המיוחדות מעולות.

הייתי שם 3 פעמים וממש נהנתי, לא שמתי לב למשהו מיוחד בשירות, לא לטוב ולא לרע.

מה שכן, רק בשביל לאכול במסעדות המעולות שלהם בטיילת ב50 שקל לבן אדם(אין לי מושג אם השתנה המחיר, בטח עלה) מנה ראשונה+עיקרית+קינוח מוזל היה שווה את זה. אתה מקבל ארוחות של 150-200 שקל לבן אדם ברבע מזה.

פורסם

לדעתי משלושתם(הרודס/דן/רויאל), דן מנצח, בעיקר בגלל השירות. ישרוטל זו רשת שכל דבר צריך

לבקש או לריב עליו. נתנו לך חדר דפוק, לך תתוכח עם פקידי הקבלה. לא רשמו שאתה זכאי לכניסה

לטרקלין VIP, כל יום מחדש תרוץ להתווכח עם פקידי הקבלה. פיצוי? השתגעת?

בדן, לפחות מהביקורים שלי, השירות היה מצוין. אתה חבר דן? יש חדר יותר טוב, שודרגת. בלי לבקש.

פקיד/ת הקבלה מודיע לך במועד הצ׳ק אין.

הטבח רואה אותך עם תינוקת בארוחת הבוקר. שואל אם רוצים ירקות טחונים עבורה, ואיזה ירקות.

יש בעיה? מיד מטפלים, לא שואלים למה וכמה.

היתרון היחיד שיש ברויאל על דן, הוא בטרקלין שיש להם שנמצא בצמוד לבריכה, ואז אתה יכול להכנס

ישירות מהבריכה, לשתות משהו, לקרוא עיתון במזגן, לאכול משהו קטן, ולחזור לבריכה.

בדן לעומת זאת אתה צריך להכנס חזרה למלון, לעלות במעלית, ואז לחזור חזרה לבריכה. פחות נוח בהרבה.

מבחינת ארוחות, גם ככה האוכל בארץ גובל כבר בטירוף, ואני לא מבין למה צריך 400 סוגי גבינה, 250 סוגי

יוגורט ומעדנים, ו 50 סוגי לחם. אבל זה אני :-)

פורסם

בתור חבר חוג השמש אני לפחות פעם-פעמיים בשנה ברויאל ביץ'.

מעולם לא היה לי בעיות, החדרים תמיד היו לטעמי ואם הייתה בעיה אז שודרגתי לחדר גדול יותר (לפעמים אפילו סתם כך בלי סיבה)

האוכל מעולה (בעיקר הג'חנון בשבת !)

ממליץ בחום

פורסם

רק לי לא נתנו להכנס לטרקלין ברוייל ביץ כשבאתי מהבריכה עם נעלי אצבע?

זה באמת קומם אותי על המלון הזה

האוכל היה פיקס

בכל מקרה בדן הכל יותר טוב, לא בהרבה אבל מקנה תחושת סיפוק טובה יותר מהחופשה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אתה רציני? אז מה הם מצפים שתשים נעליים? שאני הייתי כמה פעמים, לא היתה בעיה. כמובן כל עוד אתה

עם בגדים ולא רק עם בגד ים, מה שמקובל מאוד.

טרנספורטר, אתה צריך להיות בחדר מתאים, או להיות משודרג כדי להנות מכניסה לטרקלין.

פורסם

כן, השומר דרש נעליים סגורות וחולצה, השומר לא דיבר על זה שהמכנס רטוב

הוא אמר שלמרות שזה ליד הבריכה והראה לי שבפנים סועדים בביגוד מלא ושהמקום מכובד למרות שהוא על שפת הבריכה

לא היתה לי ברירה אלא לחזור ל...מיטת שיזוף. ורעב

מראש לא הבאתי איתי לאילת נעל סגורה אלא 3 זוגות נעלי אצבע 8)

אצלי זה היה כלול בהזמנה של החדר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יואו איך אתם עושים לי חשק לאילת, בריכה בטן-גב... לפרק את החדר אוכל...ביקיני/חוטיני...

איך רויאל גרדן לעומת המלונות שהוזכרו פה? באותה רמה או פחות?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

רויאל גארדן מלון לא רע בכלל, בעיקר למשפחות, אך הוא לא ברמה של אלו שהוזכרו כאן.

לדעתי, מבחינת שירות, דן הוא הטוב ביותר. רויאל ביץ' מאכזב קצת מכמה בחינות (חדרים קטנים יחסית, אין תחזוקה מושלמת של המקום ובאופן כללי עושה רושם שלא משקיעים מספיק בשמירתו כמלון ברמה הגבוהה ביותר). לא יצא לי להיות בהרודס או במלכת שבא.

עם זאת, עבורי, החדר הכי טוב באילת, למרות מיקום פחות טוב, ורמה נמוכה קצת יותר של מלון זה חדר על המים באגמים. זה חדר שפשוט כיף להיות בו, בין אם אתה עם ילדים ובין אם אתם זוג או קבוצת חברים.

הבעיה - הוא מאוד יקר..

פורסם

דן היה על התפריט הקבוע שלי כל שנה עם המשפחה, כולל חברות במועדון שלהם, עד שפעם אחת הם שמו אותי בדן אילת בחדר מעל פחי האשפה, וסירבו בתוקף להעביר חדר.

גם העדר היחס שלהם לתלונה שלי, שום תגובה שום התייחסות קומם אותי מאוד.

מאז אני לא נכנס לשם יותר.

את המשפחה באילת לוקח לאגמים (אוכל משובח - אל בכמויות המטורפות של דן אילת - אבל ממש גורמה), פעם אחת ניסיתי את U קוראל ביץ' - נפילה שקשה לתאר, ומעדיף בכלל בצפון עם המשפחה.

אגב, מי שיש לו הזדמנות להגיע עם האישה / חברה / פילגש למלון הסקוטי בטבריה - לא תצטערו. המלון לא כשר. האוכל שם הוא האוכל הכי טוב שאכלתי במלון / מסעדה בארץ. מקום פשוט קסום.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...