Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעללי רשות השידור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה קשור להפרטה? חברות פרטיות לא משתמשות בשיטות דומות לצורך גביית חובות כאלו ואחרים מלקוחות?

האם חסרים סיפורי איימה על חברות תקשורת פרטיות שתבעו לקוחות על לא עוול בכפם? סלקום, נטויז'ן, הוט, פלאפון ועוד - כולן פרטיות ו-ynet מלא בסיפורים על לקוחות שקיבלו תביעה מהם "סתם ככה". רק אתמול שמעתי ב-"יהיה בסדר" בגלי צהל על אישה מבוגרת שהוט כמעט ועיקלה לה את החשבון בגלל שלמישהי עם מספר תעודת זהות דומה לשלה היה חוב של אלפי שקלים על שיחות לחו"ל.

את רשות השידור צריך לפרק ולהעלים מהעולם כי את השירות שהיא נותנת כבר לא צריך. הפרטה זאת לא תרופת קסם לכל בעיה שיש במדינה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

היה לי מנוי לבלייזר,

החלפתי כרטיס אשראי ולא שמתי לב שבלייזר הפסיק להגיע.

יום אחד, מכתב מעו"ד:

אתה חייב לבלייזר 55 שקל.

ועוד 45 שקל על המכתב הזה.

פניתי לבלייזר - אתה בטיפול משפטי אי אפשר לעזור לך,

שאלתי "למה לא שאלתם אותי? הייתי מעדכן אתכם בפרטי אשראי."

"אי אפשר, אתה בטיפול משפטי".

אצל משרד העו"ד ענתה אישה עם יחס של מפלצת,

שילמתי להם את החוב וביטלתי את המנוי לבלייזר,

אם זו הצורת עבודה שלהם, שייחנקו עם העיתון שלהם.

----

פורסם

כן אבל אז אני בוחר למי להיתחבר ,פה לוקחים מכולם כסף על כלום ואתה חייב לשלם גם אם אתה לא צופה בערוץ המגוחך הזה .

פורסם

אין קשר בין התשלום להפרטה. זה שיפריטו את הערוץ לא אומר שיפתחו שניים או שלושה מתחרים נוספים ולא אומר שיבטלו את האגרה. זה שיפריטו את הערוץ רק אומר שמי שיפעיל אותו יהיה אדם או חברה פרטית, במקום המדינה. זה לא אומר שיפסיקו לגבות אגרה, זה אומר שאי אפשר להפסיק לגבות את האגרה כבר היום כשהערוץ בבעלות המדינה.

תראה מה קורה עם מכוני הרישוי לרכב. המכונים פרטיים לגמרי, אבל את האגרה השנתית אתה משלם להם לפי חוק. האם זה פטר את בעיית הקומבינות? האם אין תלונות על מכוני רישוי שמשחילים לקוחות עם תוספים הזויים לדלק ומגבים ב-200 ש"ח?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

את רשות השידור לא צריך להפריט.

פשוט לסגור.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

למה לא להפריט את רשות השידור ולהפוך אותה למסחרית? אני באמת שואל כי אני באמת לא מבין למה היא חייבת להיות ממלכתית.

פורסם

כי אין צורך יותר בשירות שהם נותנים, בין אם הוא ציבורי או פרטי.

מה ההבדל בין הפרטה של רשות השידור לבין סגירה שלה ופתיחת ערוץ מסחרי נוסף בעידן+?

פורסם

פעם היתה משמעות לתקשורת ממוסדת.

היום אין, בטח שהיא לא רלוונטית כמו רשות השידור (להוציא 88fm, שהיא אחלה).

אין שם מה להפריט, אף אחד לא ייקנה את החרא הזה, על עובדיו המאורגנים.

גם ככה לא עושים כסף מטלוויזיה בארץ.

בבריטניה ה-BBC מספקת גם טלוויזיה לא מסחרית, כלומר הפקות שטלוויזיה מסחרית לא היתה עושה.

בארץ זה לא קורה.

לזרוק לפח.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה שעצוב זה שדווקא 88FM נלחמת כל הזמן על חייה וכבר כמה פעמים ניצלה מסגירה ברגע האחרון.

אם אני לא טועה היה שם מנהל שניסה להכניס את שיטת הפלייליסט ולהרוג את התחנה מבפנים, למזלנו זה לא צלח לו.

פורסם

אני מיתכוון למה לא הופכים את הערוץ למתכונת של ערוץ 10 ו-22 ? לסגור אותו ? זה רעיון מצויין אבל אז תקום צעקה שזורקים את כל העובדים ובגילם מי יקח אותם לעבודה ואיך הם הם יחיו

,לביבי הרי יש חבר שמממן את ישראל היום ,בימקום העיתון שיקח מאיתנו את הערוץ :wink: .

פורסם

למה שגוף מסחרי ייקח את החולירע הזו?!

זה לא שערוץ 10 שוחה בכסף...

את העובדים הללו מממנים ממיסים. שייתנו להם חבילות פרישה יפות (שבטח יש להם) וזהו.

לא מחזיקים מקום עבודה מיותר בכספי מיסים, רק בשביל שלעובדים תהיה פרנסה.

אם רוצים לתרום לאנשים שלא עושים כלום כסף, יש לי מועמדים אחרים...

אפרופו רשות השידור ודיוני תקציב, תקציב הרשות הוא מיליארד ש"ח בשנה...

אפשר לחסוך אותו.

וצריך.

פורסם

350 שקל (בערך) אגרה מכל בית ועוד 150 שקל על כל אוטו.

כמה אתם משתמשים ב-500 שקל האלה (או יותר)?

לקחת כמה מליונים, להעביר את כל הארכיון לפורמט שיישמר בצורה נאותה בחוות שרתים נורמלית ולסגור את כל השאר.

פורסם

סקר שראתי לא מזמן בפייס דיבר על זה שאם כל מי שמתרעם על הגביה פשוט לא ישלם תשלום אחד לחצני שנה הראשונה אז כבר בתשלום השני רשות הדישור לא תהיה קיימת

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לרשות השידור שני ענפים:

טלויזיה - שנואה ובעלת שיעורי צפיה נמוכים, למרות שכנראה מדי פעם יש להם גם תוכניות טובות, אבל מה הן שוות ללא צופים?

רדיו - משובח, מעולה, מצויין. במיוחד רשת ב', עם כמה עיתונאים שלא עושים חשבון לאף אחד. אין כמו אריה גולן (חדשות הבוקר בין 6-8), ואני נהנה גם מהתוכנית הבינלאומית (3-4 אחה"צ) והכלכלית (4-5 אחה"צ).

יהיה חבל מאד אם יסגרו את שירותי הרדיו המצויינים האלה. בזכותם גם לא אכפת לי לשלם את אגרת הרדיו לרכב, אני חש שאני מקבל תמורה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...