Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לאחר שחיפשתי חרמש בנזין חדש , גליתי שהוא מעבר לתקציב שלי .

מצאתי בארץ , חרמש בנזין של חברת Tanaka דגם 2211 , כתוב ושחחתי עם האדם שפירסם את המודעה והוא אמר שהחרמש תקין לחלוטין .

המחיר שהוא דורש עליו זה 400 ש"ח , את הדגם הנ"ל אני לא מצליח למצוא בארץ ע"מ לדעת כמה עולה חדש , אך המחיר הכי זול על חרמש חדש של טאנאקה הוא לערך 1,300 ש"ח ומעלה .

אני לא מבין כלל בחרמשים , הפחד שלי הוא מהמחיר הזול ? . האם יש דרך בה אני יוכל לבדוק את הכלי לפני הקנייה ע"מ לא לקנות כלי הרוס ? .

המחיר פשוט נשמע לי טוב מדי להיות אמיתי .

תודה מראש .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

להניע אותו , לראות שהכל מסתובב כמו שצריך, כמובן לוודא שהוא מניע בלי בעיה.

לגביי החוט, חבילה של חוט חדש עולה גרושים.

haters will hate

פורסם

זה אחד הדגמים הכי קטנים של טנקה אבל המחיר נראה זול.

מנסיון עם החרמשים שלהם, מתג דימום המנוע מתפגר ראשון. זה לא קריטי ואפשר לעבוד כך שנים (מדוממים ע"י פתיחת הצ'וק) אבל חרמש משומש שבו המתג תקין ,לדעתי, מעיד על אחזקה ברמה גבוהה או שלא עבדו איתו.

לדעתי, אם כשהוא קר, הוא מניע מהר, "מחזיק" טורים ולא נחנק כשנותנים מכות גז - זה נראה לי עסקה טובה.

בהצלחה

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

רינג ובוכנה עולים גרושים, במקרה הגרוע, גם צילינדר.

כמו שהאמריקאי אמר + פתח פלאג לראות שאין תופעות מפחידות (אל תפחד מפיח ועקבות שמן שרוף, עלול לקרות בשתי פעימות. אם האלקטרודה שרופה וכו', אז יש מה לחשוב).

להקפיד להניע כאשר יש חוט בחרמש ולראות שהוא מסתובב באופן מאוזן יחסית.

אם כן - סע לשלום.

פורסם

עידכון בנושא , קבעתי עם האדם שמוכר את החרמש לשעה מסויימת היום בבוקר .

נתן לי את שם היישוב בו הוא גר ואת שם הרחוב , אמר לי שתתקרב תתקשר ואני יתן לך את מספר הבית .

אני כבר במהלך הנסיעה מתקשר אליו כמה פעמים , הוא לא עונה .

הגעתי לרחוב שהוא אמר לי , שאלתי שכנים אך אף אחד לא הכיר אדם בשם ששאלתי עליו .

לבסוף אחרי שכמעט התאיישתי ובאתי לנסוע בחזרה הבייתה , הוא מתקשר פתאום .

הגעתי אליו לבית , ראיתי את החרמש והוא ישר אומר אין בו דלק , אמרתי לו אין בעייה בוא ניסע ביחד לתחנת דלק ונקנה דלק .

לאחר שנייה הוא הסתכל שוב בחרמש ואמר שיש דלק , ניסה להניע אותו עם צ'וק פתוח וסגור אולי שלושים פעם עד שהחוט כבר נשאר בחוץ ז"א לא חוזר להתגלגל פנימה .

אמר לי שהוא ממהר לעבודה , במספר שיחות ששוחחתי איתו אמר לי שהחרמש מניע בקלות ובמצב מצויין , בפועל לא מניע כלל .

מעצבן , לפחות באייב שמוכרים כלי הרוס , כתוב לחלקים בלבד , בארץ ה"ישראלים" בלי להכליל מחפשים כל הזדמנות לרמות .

אמרתי למוכר שבאתי מרחוק ולקחתי חצי יום חופש בשביל זה .

פורסם

אני מעוניין לקנות מנוע של חרמש דרך אייבי ולשלוח אותו במשלוח ימי , רק את המנוע שלו - ז"א אני מחפש חרמש שהוא לדוגמא גם מגזמת , את המוט שלו אני יקנה בארץ . מחפש לקנות באייבי רק את המנוע - המשלוח יחסית יהיה זול .

הבעייה שאני לא מוצא באייבי הרבה מנועים בלבד של חרמשים - מה עלי לכתוב בשורת החיפוש ? .

מה ההבדל בין חרמש 2 פעימות ל - 4 פעימות ? .

תודה מראש .

• תוכן חדש...