Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מילואים ורכב פרטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעוד כמה זמן יש לי מילואים ל3שבועות למטרת תרגיל.

בגלל שהבסיס נמצא בחור, אני אבוא עם הרכב הפרטי.

לפי מה שהבנתי , נוסעים לשטח עם רכבים צבאיים ועושים את התרגיל ( לא יודע כמה ימים ניהיה שם בשטח ) .

עלה בי החשש של מה עושים כשהרכב יעמוד הרבה זמן ללא הנעה ?

בדרך כלל איך מילואימניקים מתנהלים כשהם באים עם הרכב פרטי בשביל לא להגיע למצב שהמצבר יתרוקן ?

פורסם

3 שבועות בלי להניע את הרכב אולי תהיה בעיה אם המצבר ישן או שיש משהו שאוכל חשמל ברכב.

אצל ההורים שלי למשל רכב בן שנה עם מצבר בן שנה הניע אחריי שבועיים בלי שנגעו בו כמו גדול בלי בעיות.

אין לך שירות מהביטוח?

ואני מאמין שיהיו שם עוד הרבה במצב כמוך, אפשר תמיד להיעזר בשירותים של החימוש שיבואו להניע לכם את הרכבים.

איפה התרגיל אגב?

אין כאלו שנשארים בבסיס שתשאיר להם מפתחות ויניעו לך?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם אין ברכב מצערת אלקטרונית, נתק את הכבל של הקוטב השלילי מהמצבר. אם יש, ניתוק המצבר לפרק זמן ממושך עשוי לגרור את הצורך בכיול מצערת לאחר חיבורו מחדש, וזה צריך לעשות במוסך. בדוק מול מוסך הבית שלך אם זה בסדר לנתק את המינוס מהמצבר ל X זמן.

פורסם
בעוד כמה זמן יש לי מילואים ל3שבועות למטרת תרגיל.

בגלל שהבסיס נמצא בחור, אני אבוא עם הרכב הפרטי.

לפי מה שהבנתי , נוסעים לשטח עם רכבים צבאיים ועושים את התרגיל ( לא יודע כמה ימים ניהיה שם בשטח ) .

עלה בי החשש של מה עושים כשהרכב יעמוד הרבה זמן ללא הנעה ?

בדרך כלל איך מילואימניקים מתנהלים כשהם באים עם הרכב פרטי בשביל לא להגיע למצב שהמצבר יתרוקן ?

תרגיל 3 שבועות? כמו שאתה יודע לא מתאמנים בשישי שבת . איפה התרגיל

פורסם

עוד לא נתקלתי בתרגיל שנמצאים בו רצוף 3 שבועות בשטח, סביר להניח שלפחות את הסופ"ש מעבירים בבסיס ככה שתוכל להניע אז. בנוסף - על פרק זמן של 3 שבועות מגיע לך חופשה של 48 שעות עפ"י חוק ככה שמתישהו באמצע השירות בטח תוכל להתייחד עם הרכב. במקרה הכי גרוע, גם אם אתה תקוע בשטח תמיד יש אנשים שמגיעים לבסיס לכל מני צרכים (רספ"ים וכאלה) אז אולי מישהו יוכל להניע בשבילך. ולכל מקרה שלא יהיה - תכין כבלים בבגאז'.

פורסם

השתתפתי בתרגילים ארוכים יותר, תרח"טים, תרגילים של קורס מג"דים ומח"טים, ועוד הרבה.

וחלק מהתרגילים הללו התקיימו גם בשישי-שבת.

פורסם

אגב, יש בסיסים שמאפשרים להכניס אולי רכב, תנסה לדבר עם מי שאחראי עליך. אולי חיילים/מפקדים שנשארים בבסיס יניעו עבורך את הרכב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אגב, יש בסיסים שמאפשרים להכניס אולי רכב, תנסה לדבר עם מי שאחראי עליך. אולי חיילים/מפקדים שנשארים בבסיס יניעו עבורך את הרכב.

מניסיון אם מדובר על בסיס גדול ולא על מוצב אין מה לבקש פשוט לא יאשרו .

פורסם

שורה תחתונה- אין מצב שתהיה 3 שבועות רצופים מחוץ לבית ולא תוכל להניע את האוטו.

מהיכרות שלי עם תרגילים (זה כל מה שאני עושה במילואים)-גם בתרחט"ים ותראו"גים לא מתאמנים בשישי שבת.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

הבנתי, המקצוע הצבאי שלי הוא נהג משא כבד.

נהגתי על כול מיני רכבים כמו פרייט\אינטר\אמבולנס\בט"ש \מכלית מים\קירור וכו'.

בלי קשר למילואים ,אני לא מוצא עבודה באזרחות (גר בדרום) .

פניתי לחברות גרירה\ בטון וכו' והם לא צריכים נהגים :?.

בשביל לחזור לקבע, מה אני צריך לעשות או למי אני פונה ?

פורסם

אם המצבר בסדר ומערכת החשמל ברכב תקינה, אני לא מאמין שצריכה להיות בעיה.

אני הנעתי את הפונטו ספייס 01 שלי בנגיעה אחרי שעמדה כ 3 שבועות כשהייתי בחו"ל.

חוץ מזה, כמו שאמרו גם קודם - זה לא סביר ש 3 שבועות לא תיהיה לך כל גישה לרכב.

אם לא ישחררו אותך הבייתה במהלך התקופה אז כניראה שלפחות תבקר בבסיס כמה פעמים.

• תוכן חדש...