Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז מה אתה מצפה בדיוק? שעל מנת להרחיק סמים, כלי נשק ואנשים מסוכנים מהרחובות עכשיו השוטרים יצטרכו גם לבקש צו בימ"ש? אתם לא מבינים מה השוטרים עושים על מנת לשמור עליכם בטוחים ברחובות, כולם יודעים רק להתלונן ולהתלונן ולקרוא לשוטרים טורפי נבלות, פרזיטים וכו' אבל על פעולות חיוביות ששומרות על סדר היום במדינה כמובן שלא תשמעו. כ-ל השוטרים שהכרתי עד היום הם אנשים משכמם ומעלה שאני מאחל לעצמי להיות בחברת אנשים כאלה בעתיד (לאו דווקא בתור שוטר). את האי נוחות שלכם תשמרו לעצמכם, אם יש לכם טענות ומענות יש לכם מח"ש שגם עושים עבודה טובה.

גילוי נאות- אני מתנדב, באחד הסיורים באזור התעשייה חולון ראינו מיצובישי ישנה של ערבים ממזרח ירושלים, עכשיו לא תגידו גזענות או משהו כזה: חשד יש, מה רכב של ערבים ממזרח ירושלים עושה באזור התעשייה חולון השומם ב3 בלילה? עיכבנו את החבר'ה אולי 3 דקות, הם התנהגו יפה מאד והסכימו לבדיקה והדבר היחיד שמצאנו באוטו היה מטרייה...

לעומת זאת באחד הסיורים האחרים ערס לא מסביר פנים החביא ברכבו מספר אולרים, לום, אגרופן ודברים מכל טוב.

אין מה לעשות שי, כדי לחיות בחברה דמוקרטית כולם עושים פשרות, ולפעמים לצערנו זה פוגע בנו בצורה מאוד קשה. הרי אין בכלל ספק שיש פיגועים שהיה ניתן למנוע אם היינו נוקטים כאן בשיטות חקירה של משטר אסד. אתה מבין? אנשים התפוצצו באוטובוסים ובמסעדות כי יש דברים שאנחנו לא עושים. וזה לא שאנחנו לא עושים אותם כדי להיות מלאכים, אלא כי יש לנו עקרונות שמנחים אותנו, ושנועדו להגן על האיש הקטן מהשלטון הכל-יכול. בדיוק בגלל זה כל נאשם הוא זכאי עד שהוכחה אשמתו - כי אנחנו מעדיפים לתת ל-1000 פושעים להסתובב בחוץ מאשר שאדם חף מפשע אחד ישב בכלא.

שוב - זאת פשרה, אני לא טוען שלא. אבל ביום שבו במקרה או שלא במקרה תאלץ לראות את הצד הפחות נעים של המשטר, אתה תודה לאל שיש מערכת שמגינה עליך.

ואני משאיר אותך עם משפט של בנג'מין פרנקלין:

"People willing to trade their freedom for temporary security deserve neither and will lose both."

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אוקיי...מצאתם ברכב של ערס מספר אולרים, לום, אגרופן ועוד ודברים מכל טוב- אז מה ?

מה אתם עושים במקרה כזה?

בונים תסריט ממש מגניב בראש ואז מגלים שאין לכם שום שמץ של ראייה למעשה פלילי, מציקים קצת לערס כדי לעצבן אותו, משחררים משפט לאוויר בסגנון "טוב בסדר בסדר- תתפנה מהמקום בבקשה" נכנסים לניידת ונוסעים. :roll:

אוי הבורות...

נראה לך הגיוני שתופסים מישהו עם אולרים, לום ואגרופן ומשחררים אותו?

רק על החזקת האולרים, ניתן לעצור אותו. אגרופן זה כלי תקיפה ולום הוא כלי פריצה.

אחד כזה גם אם ירצה או לא ירצה יעוכב לתחנה וייחקר.

פורסם

איזו התנהגות ברברית.

לא מבין את כל התגובות על הסרטון בפייסבוק, כאילו התגובות מכוונות לסרטון אחר בכלל. :?

ולמה כל כך הרבה צופים בדף שלו? מי הוא בכלל? :shock:

פורסם
אוקיי...מצאתם ברכב של ערס מספר אולרים, לום, אגרופן ועוד ודברים מכל טוב- אז מה ?

מה אתם עושים במקרה כזה?

בונים תסריט ממש מגניב בראש ואז מגלים שאין לכם שום שמץ של ראייה למעשה פלילי, מציקים קצת לערס כדי לעצבן אותו, משחררים משפט לאוויר בסגנון "טוב בסדר בסדר- תתפנה מהמקום בבקשה" נכנסים לניידת ונוסעים. :roll:

בכל מקום בו מבזים את משטרת ישראל תמצא הרבה מאוד צפיות ותגובות. זה טאבו.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

הרבה צדקנים ושומרי חוק יש פה.

מי יתן ויעצרו אתכם כל יום כי אתם נראים X או שיש לכם אוטו Y ואז נראה איך "הייתם פשוט מניחים לשוטרים לפרק לכם את האוטו ומתנהגים בנימוס רב".

ממש כיף להיעצר כל יום מול כל האנשים מהעיר, קולגות ולקוחות.

תמשיכו להיות בובות "משטרת ישראל", אחד מגופי העבריינים החוקיים היחידים בעולם.

ממש קריטי לנצל את כספי המיסים שלי לאלפי שוטרים, מארבים, רכבים, דלק, בלשים וסיירים בכדי לעצור כמה ילדים שמעשנים מריחואנה (שהיא הרבה פחות מזיקה מכוס הוודקה שהרמתם אתמול בארוחה).

הבחור היה ממש עדין, יחסית להצקות החוזרות והנשנות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתם שופטים אותו בלי לדעת מי הוא ומה היה איתו עד היום. לקרוא למישהו "ערס" רק בגלל צורת דיבור תחת לחץ ועצבים זה מגעיל, בדיוק כמו לקרוא ככה אוטומטית לכל מי שנוהג בהונדה סיוויק ישנה או לכל מי שיש לו חזות מזרחית. אף אחד לא ראה מה קרה לפני תחילת ההקלטה, איך הם פנו אליו, איך השוטרים התנהגו עד הרגע שהוא התחיל לצלם.

אני גם לא טוען שהשוטרים אשמים אוטומטית, אבל גם אסור לטעון ככה כלפי ה"ערס" הזה שלכם.

כן אני לא אתקל בחיפוש כי אני לא מסתובבת ולא מתרועעת עם סוחרי סמים ועבריינים.

ל'

אני לא יודע בדיוק על סמך מה השוטרים עושים סלקציה לחיפוש, אבל אם את נוהגת ברכב שנראה טיפה שונה מהעדר שעל הכביש תהיי בטוחה שיעצרו אותך לחיפוש. אין עם זה בעיה, הבעיה מתחילה כשהם ניגשים אליך מנק' הנחה שעשית משהו רע, וזה מניסיון.

אני מעריך ומכבד שוטרים על העבודה שהם עושים וגם יצא לי לעבוד קצת עם שוטרים מצויינים.

אבל אף אחד לא אוהב כשלעובדי ציבור השתן עולה לראש. זה תמיד נגמר ברע לאזרח ואין מי שיגן עליו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ֿ

השוטרים בסרטון (ששניים מהם אגב מתנדבים) עשו עבודתם בצורה מקצועית, נותרו קרי רוח ולא התפתו לפרובוקציה שהחשוד ניסה לייצר.

מה מקצועית, ככה עושים חיפוש? ממש עבודה יסודית.

אני לא מצדד בבחור, הוא באמת מדבר לא לעניין, אבל השוטרים נגררו מהר מדי למשחק הזה גם כן. מה הבעיה להבליג? להציג תעודה כמתבקש בחוק, להרחיק את הבחור מהרכב ולעשות חיפוש רציני. לפי אופי החיפוש אני חושד שיש משהו בדברי הבחור, וגם עושה רושם שמפקד הצוות כבר נתקל בו פעם פעמיים.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
אתם שופטים אותו בלי לדעת מי הוא ומה היה איתו עד היום. לקרוא למישהו "ערס" רק בגלל צורת דיבור תחת לחץ ועצבים זה מגעיל

בחייאת, תקרא את התגובות שלו, תראה מי מגיב לו, תנתח את צורת הכתיבה שלו ושל חבריו, את צורת ההתנהגות הבהמתית ואחר כך תחזור ותגיד לי שהוא לא ערס. זה טייפקאסט לערס, ואם הוא עורך דין אז אקבור את עצמי באדמה בעודי בחיים. זה נכון שלא צריך למהר לשפוט בן אדם אבל כשבן אדם מתנהג בצורה בהמתית, אלימה וחסרת כבוד כזאת זה לא משאיר שום מקום לספק.

פורסם

1. אל תדון אדם עד שתגיע למקומו.

2. עד כמה שידוע לי, הבילוש נטפל בד"כ לאנשים שיש עליהם מודיעין (לא בהכרח נכון) שהם עושים בעיות, אבל אין עליהם הוכחות.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בחייאת, תקרא את התגובות שלו, תראה מי מגיב לו, תנתח את צורת הכתיבה שלו ושל חבריו, את צורת ההתנהגות הבהמתית ואחר כך תחזור ותגיד לי שהוא לא ערס. זה טייפקאסט לערס, ואם הוא עורך דין אז אקבור את עצמי באדמה בעודי בחיים. זה נכון שלא צריך למהר לשפוט בן אדם אבל כשבן אדם מתנהג בצורה בהמתית, אלימה וחסרת כבוד כזאת זה לא משאיר שום מקום לספק.

בהמתית- אפשר להגיד. אבל אלימה?

יש שם מליון תגובות ואין לי סבלנות לקרוא הכל, זה גם לא מעניין אותי. אנחנו בחיים לא נדע מה קרה לפני ומה הרקע לסיפור.

ערס זה אחד ששם "ז" על כולם ועושה מה בא לו בלי להתחשב באחרים, זה שרמת הכתיבה והדיבור של אדם מסויים נמוכות לא מחייב שהוא כזה. יש יותר סיכוי שכן, אבל מאיפה הקביעה המוחצת?

דווקא ממך לא ציפיתי לתגובות כאלה של שיפוט מהיר ששמור לגיבורי מקלדת.

אני לא טוען שהאיש הזה הוא צדיק תמים, אבל זה כי אני לא מכיר אותו ואת המקרה שלו, לא כי צורת הדיבור שלו לא נראית לי.

הכרתי כבר אנשים שבמבט ראשון אפשר לקרוא להם "ערסים" אבל אחרי שאתה מכיר את האדם אתה מגלה כמה הוא לא כזה ושיש עם מי לדבר.

ד"א, מהיכן הקביעה שעורך דין לא יכול להיות ערס?

פורסם
אתם שופטים אותו בלי לדעת מי הוא ומה היה איתו עד היום. לקרוא למישהו "ערס" רק בגלל צורת דיבור תחת לחץ ועצבים זה מגעיל, בדיוק כמו לקרוא ככה אוטומטית לכל מי שנוהג בהונדה סיוויק ישנה או לכל מי שיש לו חזות מזרחית. אף אחד לא ראה מה קרה לפני תחילת ההקלטה, איך הם פנו אליו, איך השוטרים התנהגו עד הרגע שהוא התחיל לצלם.

אני גם לא טוען שהשוטרים אשמים אוטומטית, אבל גם אסור לטעון ככה כלפי ה"ערס" הזה שלכם.

אם אתה קורא לאדם שרושם בכותרת של הסרטון: "זונות בני זונות, כל פעם שיעצרו אותי אני יעשה (הטעות במקור) להם שחור" בן אדם נורמטיבי, אז אתה לא מכיר אנשים נורמטיבים.

כנראה שלא קראת את כל התגובות שלו בפוסט שהוא פרסם שבהם הוא מקלל, משמיץ ומאיים על כל העולם ואשתו.

אז סליחה, הוא נורמטיבי. עם נורמות כאלה כדאי לסגור את המדינה.

פורסם

אני מסכים שהחיפוש היה רק כדי לצאת ידי חובה. אבל בואו ותראו לי את השוטרים שיישארו אדישים ולא יעצרו את הבחור.

על מה אתם שואלים? העלבת עובד ציבור (חתולים שחורים), הפרעה והכשלת שוטר במהלך מילוי תפקידו (הכל יקרה לפחי סדר שאני אקבע). הוא היה נעצר, מגיע לבימ"ש ומקבל עוד רישום פלילי.

לא חבל?

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אם אתה קורא לאדם שרושם בכותרת של הסרטון: "זונות בני זונות, כל פעם שיעצרו אותי אני יעשה (הטעות במקור) להם שחור" בן אדם נורמטיבי, אז אתה לא מכיר אנשים נורמטיבים.

כנראה שלא קראת את כל התגובות שלו בפוסט שהוא פרסם שבהם הוא מקלל, משמיץ ומאיים על כל העולם ואשתו.

אז סליחה, הוא נורמטיבי. עם נורמות כאלה כדאי לסגור את המדינה.

שמעת פעם על המשפט "אין דנים אדם בשעת כעסו"?

בגלל פוסט אחד באינטרנט שנכתב מעצבים אתה מסיק שהוא מיץ של זבל אנושי, כל ההתנהלות שלו ביום-יום היא כזו ושבגלל אנשים כמוהו צריך לסגור את המדינה?

שים לב, אני לא החלטתי שהוא נורמטיבי, אבל גם לא קבעתי כמוך שהוא זבל.

האנשים הנורמטיביים שאני מכיר לא שופטים אנשים ע"ס פוסטים של עצבים באינטרנט אלא מנסים להבין את פרטי המקרה, מה שאני ואתה לא יכולים לעשות.

פורסם
בהמתית- אפשר להגיד. אבל אלימה?

יש שם מליון תגובות ואין לי סבלנות לקרוא הכל, זה גם לא מעניין אותי. אנחנו בחיים לא נדע מה קרה לפני ומה הרקע לסיפור.

ערס זה אחד ששם "ז" על כולם ועושה מה בא לו בלי להתחשב באחרים, זה שרמת הכתיבה והדיבור של אדם מסויים נמוכות לא מחייב שהוא כזה. יש יותר סיכוי שכן, אבל מאיפה הקביעה המוחצת?

דווקא ממך לא ציפיתי לתגובות כאלה של שיפוט מהיר ששמור לגיבורי מקלדת.

אני לא טוען שהאיש הזה הוא צדיק תמים, אבל זה כי אני לא מכיר אותו ואת המקרה שלו, לא כי צורת הדיבור שלו לא נראית לי.

הכרתי כבר אנשים שבמבט ראשון אפשר לקרוא להם "ערסים" אבל אחרי שאתה מכיר את האדם אתה מגלה כמה הוא לא כזה ושיש עם מי לדבר.

ד"א, מהיכן הקביעה שעורך דין לא יכול להיות ערס?

אוקיי אז זה שההתנהגות בהמתית- הסכמנו. לגבי ההתנהגות האלימה- למיטב ידיעתי לא חייב להגיע לרמה פיזית על מנת להתנהג באלימות. ההשתלחות בשוטרים, האיומים וחוסר הכבוד הם מספיק בשבילי בשביל לקבוע שמדובר באדם אלים, וגם אם לא פיזית, אז לפחות מילולית.

למה אתה חושב ההשוואה לחתולים השחורים? כי הוא מעוניין לירוק על השוטרים כמובן. זלזול וחוסר כבוד כזה שמור לאנשים שמטבעם הם אנשים חסרי כבוד, ולא לאנשים שאיבדו את קוצר רוחם עקב ההטרדות של המשטרה (כן, גם אותי היה מטריף אם היו עוצרים אותי הרבה לבדיקה, אבל אני הייתי שומר על צלם אנוש מול נציגי החוק). A man who is nice to you but is not nice to the waitress- is not a nice man ולא מן הנמנע שאם ככה הוא מתנהג אל מול נציגי החוק, כך הוא גם יתנהג אל מול אדם מן השורה. (וזה ממש, אבל ממש לא משנה כמה הם הטריפו לו את השכל!)

גם אני הכרתי אנשים שפחדתי מהם ולאחר זמן גיליתי את טיבם, ולא טענתי שאין סיכוי שהאיש עוסק בפעילות התנדבותית ושהוא אדם רך ונעים (למרות שהסיכויים נמוכים לפי הרשמים עד עכשיו, הוא לא ממש דואג להבליט את צדו הטוב). גם לא טענתי שהוא אדם רע, אני לא מכיר אותו. כל מה שאני יודע, זה שהוא מתנהג כמו ערס, נשמע כמו ערס, מתבטא כמו ערס (ויש הבדל בין אדם שלא מצליח להתבטא כיאות ושצורת הכתיבה שלו לא גבוהה, לבין אדם ש'זונות בני זונות אני יזיין אותם (טעות במקור)' זו שורה חוזרת אצלו).

וכן, גם עורך דין יכול להיות ערס. השימוש במונח "עורך דין" היה מטאפורה. אני שמח שאתה מכיר אותי בתור בן אדם שלא שופט מהר כמו גיבור מקלדת (אני באמת לא כזה) אבל בבקשה הקדש עוד מעט ממאמציך על מנת לחפור קצת בפרופיל שלו ולקבל את רשמייך ממנו ומחבריו- "אמור לי מי חברך ואומר לך מי אתה".

פורסם
עצרו אותי לביקורת רשיונות מספר פעמים, בדקו במסוף והחזירו לי את הרשיון לאחר מספר דקות.

אין קשר בין היותי אישה לבין חיפוש, אם יהיה חשד שיש לי משהו להסתיר ידאגו להביא שוטרת שתערוך עלי חיפוש.

יש אנשים שהם "מוכרים" לשוטרים, יש יחידות מודיעין ויש מידע על אנשים,

אם עצרו אותו לביקורת ולחיפוש מספר פעמים כנראה שיש "משהו" והוא לא בדיוק הכבשה התמימה בעדר.

יש פעמים שבהם עוצרים אנשים לביקורת והם אכן נורמטיביים אבל יש כאלו שלא ולכן נעצרים לביקורת.

אם אין לך מה להסתיר אתה תתן להם לבצע את החיפוש ואת עבודתם ולא תתווכח ואם יש "משהו" עבריין יעשה הכל כדי להוציא את השוטר מריכוז כדי שידלג על מקומות לחיפוש ברכב.

אני אתן לך דוגמא, בנה של השכנה רוכב על קטנוע, ילד טוב ממשפחה טובה.

בתקופה האחרונה יש תופעה של טרקטורונים/אופנועי/קטנועים שמשתוללים בשטח העירוני במהירות מופרזת שאינה תואמת את השטח העירוני (לא צריך לייזר כדי להבין שהם טסים בעיר).

הבן של השכנה יצא מהבית עם הקטנוע שלו לעבודה, 3 ניידות סגרו אותו כדי שלא ימלט, בדקו רשיונות, ערכו חיפוש בקטנוע והוא שוחרר לאחר מספר דקות.(הם החמיצו את החוליגנים 2 דקות קודם לכן).

הוא לא השתולל לא צעק לא קילל ולא התנגד, נתן להם לעשות את העבודה ושוחרר לדרכו,

מי שהוא "נְקִי כַפַּיִם,וּבַר לֵבָב" לא יחשוש לעולם ממפגש עם המשטרה/ שוטר.

ל'

תסבירי לי דבר אחד בעניין הסיפור שהבאת.

אם העבירה שבוצעה היא השתוללות בשטח עירוני, על סמך מה בוצע החיפוש בקטנוע?

חיפוש אמור להתבצע כאשר ישנו חשד שברכב יש סמים או כלי נשק.

האם לשוטר תנועה, שעוצר אדם על עבירת מהירות נניח, יש את הזכות לערוך חיפוש ברכבו?

יש הבדל גדול בין בדיקת ניירות ולבין חיפוש ברכב.

חיפוש ברכב מהווה חדירה בוטה לפרטיות, וככזה הוא מצריך לדעתי חשד אמיתי.

אם ידפקו עכשיו על דלת ביתך ובפתח יעמדו שוטרים שידרשו לבצע חיפוש בבית, האם תקבלי זאת בהבנה?

ואם לא, ואני מניח שלא, האם זה כי את חוששת מהמשטרה ומפני שיש לך מה להסתיר?

• תוכן חדש...