Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לשניה חשבתי שזה סרטון שיש צורך לראות ועוד פעם להרגיש הינה שוטרים מגעילים אבל לאחר דקה הפסקתי לראות כי הבנתי שזה נעשה על מנת להשביץ. אני גם בטוח שאם הוא לא היה מצלם הוא לא היה צועק ומתחצף. גם דעתי שזה סתם ערס מגעיל שרצה קצת פרסום. אותי עצרו גם בערב וגם מנהל הצוות החליט לעשות חיפוש, התעצבנתי אבל לא צעקתי ולא עשיתי פוזות גם עם זה לא נעים. רק אמרתי שאין בעיה אבל שיחזיר הכול למקום. עיקב אותי 20 דקות סתם וגם אני בסוף זרקתי לו הערות אבל בנימוס שהוא מבזבז זמן עלי ושילך לחפש עבריינים ולא צעיר עם רכב עם כמה מדבקות של חברות שיפור קטנות ואז זה איכשהו נותן להם סיבה לחשד. חבל שאז עוד לא היו מדבקות של הפורום אז אולי הוא לא היה חושד ;-)

החיים הם כמו....

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בארה"ב אחרי המשפט הראשון הוא היה מקבל אלה לפנים ומוצא את עצמו על הרצפה באזיקים.

פשוט הזוי שנפתח ביניהם המשא ומתן הזה, "אנחנו נעשה את זה לפי הסדר שאני קובע". מי אתה בכלל?!

Auto Emoción

פורסם
אתה שמעת על מיקרים בהם שוטרים "נטפלו" לשכן שלהם וביצעו חיפוש כל בוקר עליו וברכבו?

(כי אני לא שמעתי על כך, לא כאן ולא ברשת התקשורת).

אני מאוד שמחה שהחוק מאפשר חיפוש אצל אנשים שיש להם חשד,

ככה הרחובות שלי ושלך נקיים מאנשים שמטרתם היא להפיץ סמים, שגורמים "לצרכנים" (מסוממים) לפרוץ לדירות ולגנוב כדי לרכוש את "המוצר".

ל'

את זה את אומרת כי את מעולם ולעולם לא תתקלי בחיפוש על סמך חשד מצוץ.

אני מניח שאת גם לא מתנגדת לסלקציה במועדונים על סמך חזות "כדי שמקומות הבילוי יהיו בטוחים יותר".

פורסם

כשעוצרים בן אדם פעמיים בחודש ולא מוצאים עליו דבר - אני רוצה לראות את כל ה"גברים הצדיקים" כאן לא מתעצבנים.

Opel Adam S 2017

פורסם

כן ערס מגעיל, לא ערס מגעיל, אדם שעוצרים אותו כל הזמן לבדיקות והוא מרגיש חסר אונים זה מה שנשאר לו לעשות, על אחת כמה וכמה אם זה מול העסק שלו. אם זה באמת המצב, אז טוב מאד שהוא עשה את זה, כי נמאס, ואין משהו אחר.

אני גר במושב ליד קרית שמונה, במהלך כל התואר הראשון לפני כ6 שנים היו עוצרים כל סטודנט, אני חוזר כל סטודנט או סטודנטית לבדיקה משפילה ברכב, לפעמצים גם בירידה מהאוטובוס בתחנה המרכזית!!!. אני מבין שהיה מידע מודיעיני על כל סטודנט וסטודנט כן? הבדיקה כללה איומים, צעקות, וסחיטה לא חוקית, כמו: אם לא תתן לי לעשות חיפוש אצלך בבית עכשיו (מה?!?!) נביא לך בוחן רכב שנמצא כבר על מה לפסול. חברה שלי, שהיא עובדת סוציאלית חזרה פעם אחת הביתה בוכה, ואמרה שהשפילו אותה, ואמרו שהם יודעים שיש לה סמים ברכב למרות שכבר עשו חיפוש. לאחר שהחיפוש נגמר והם לא מצאו כלום אמרו לה שכלבי החיפוש בדרך, עכשיו ברור שזה חרטא, אבל למה לצעוק ולעשות טראומה לאזרח תמים?! לאחר ששחררו אותה אמרו לה שהיא על הכוונת ויבואו גם הביתה.

שחבר שלי חזר ממילואים אשתו עשתה לו הפתעה ולקחה אותו ועוד זוג חברים לקמפינג לכבוד יום ההולדת שלו. כמובן שעצרו אותם לבדיקה משפילה חסרת כל ביסוס, הפכו את כל הרכב, ועכבו אותם סתם בשמש. לאחר שלא מצאו כלום השוטרים החליטו שחייב איכשהו להרוס את ההשקעה של האישה, ועכבו את הבעל בתחנת המשטרה...על מה אתם שואלים...תחזיקו חזק...מצאו סכין בערכת הקפה, סכין למריחת הלחם הממרח שוקולד! :x זה מה שמגיע לאדם שלפני כמה ימים החזיק תמ"ק בשירות המדינה.

בקיצור, טוב שעושים חיפוש עבריינים, או לאדם שיש עליו מידע מודיעיני, אבל כנראה למשטרה יש כל כך הרבה זמן פנוי להטריד סתם אזרחים, ובמקרה של הסרטון אולי את אותם אזרחים, שוב ושוב.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם
את זה את אומרת כי את מעולם ולעולם לא תתקלי בחיפוש על סמך חשד מצוץ.

אני מניח שאת גם לא מתנגדת לסלקציה במועדונים על סמך חזות "כדי שמקומות הבילוי יהיו בטוחים יותר".

מה הקשר בין "סלקציה" במועדונים"?

לבין חיפוש על אדם שיש חשד כי הוא מחזיק סם אסור?

כן אני לא אתקל בחיפוש כי אני לא מסתובבת ולא מתרועעת עם סוחרי סמים ועבריינים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לפני כ 25 שנה שמרתי בשער של הכפר הלבנוני עג'ר (רג'ר).

קיבלנו הנחייה לבדוק כל רכב שעובר משם לשטח ישראל בגלל מודיעין על העברות סמים.

כך עשינו.

הבעיה הייתה שהיו רכבים שעוברים הלוך ושוב 20 פעם ביום.

כמובן שהם לא הפסיקו להתלונן על הבדיקות.

אבל אנחנו עשינו את העבודה בצורה יסודית בדיוק לפי ההנחיות. לא ויתרנו אף פעם.

לא עבר הרבה זמן מאז שהייתי שם ופורסם שהסתבר שהמקום הזה הוא ערוץ הברחה עיקרי.

הטכניקה הייתה פשוטה - הם היו מייאשים את החיילים ע"י מעבר אינסופי ומאוד תכוף...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מאיפה אתם יודעים שעוצרים אותו כל הזמן? כי הוא אמר?

למשטרה יש מסוף והם יודעים בדיוק כמה פעמים נעצר, כנראה יש להם סיבה.

אולי סתם היה חשד מצוץ (אבל אתם לא באמת יודעים) והם רוצים להטיש את העבריין לכאורה מתי שהם רואים אותו.

אני גם לא מכיר סיפורים על אנשים נורמטיבים שהמשטרה מתעסקת איתם מעבר למה שצריך.

אם הבחור היה מכיר קצת את החוקים היה יודע שהם מראים לו את התעודות בהתחלה אם מבקש ובודקים לו כמה שהם רוצים.

צר לי אך נראה שהבחור לא תמים ואני לא מדבר על המקרה שצולם.

מה שכן ככה לא מבצעים חיפוש....

נ.ב מי דיבר על מסיבות כנראה לא היה מעולם בסלקציה, אוכלוסיה מאוד מצומצמת הורסת לאכלוסיה גדולה שנענשת בסלקציה.

תאשים את המשטרה שלא לוקחת ברצינות איומים ושליפות סכין, בעצם אולי בתי המשפט.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם
כאן:

כן אני מכיר את הקטע הקומי הזה של כריס רוק, אבל אני שואל ברצינות בסרטון, עם השוטרים יש קטע שהשוטר אומר "שעם אתה רוצה אפשר לערוך את החיפוש לא בפומבי" זאת למשל זכות שלא ידעתי שיש לאזרח, אז אפשר מידע איפה אני יכול לשלוף את כל שאר הזכויות שלי במפגש עם שוטרים?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

חבל מאוד שהאנשים בפייסבוק תומכים באנשים כאלה צריך לפרק להם את הצורה אין משהו אחר .

וכל הכבוד לשוטרים בגלל שהוא עושה הרבה רעש כנראה יש לו הרבה מה להסתיר מה אפשר לעשות לאנשים מהסוג שלו מה ?

זה משגע אותי כל פעם מחדש.:x

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם
מאיפה אתם יודעים שעוצרים אותו כל הזמן? כי הוא אמר?

למשטרה יש מסוף והם יודעים בדיוק כמה פעמים נעצר, כנראה יש להם סיבה.

אם ככה זה הרבה יותר חמור.

אני אדם ללא שום רישום פלילי, ולא מאמין שיש עלי רישום מודיעיני כלשהו.

כיצד תסביר שעצרו אותי לחיפוש פעמיים ביום, בהפרש של 4 שעות, הרי יש מסוף? כך יצא שהפכו לי את הרכב פעמיים, ולא משנה שהסברתי כי כבר עברתי חיפוש, ואין לי סמים ברכב למעט סיגריות. תהיה בטוח שבפעם השניה שעשו לי חיפוש הייתי הרבה פחות סובלני. אם זה היה ממשיך בתדירות הזאת הייתי אולי מתנהג כמו הנהג בסרטון, זה המשיך, אבל התדירות ירדה. הרכב היה מיצובישי כריזמה, מסודרת, לבנה, ונראה כמו משפחתומטית קלאסית, לא משהו שמשדר "שם זין על החוק".

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם
מה הקשר בין "סלקציה" במועדונים"?

לבין חיפוש על אדם שיש חשד כי הוא מחזיק סם אסור?

כן אני לא אתקל בחיפוש כי אני לא מסתובבת ולא מתרועעת עם סוחרי סמים ועבריינים.

ל'

הקשר הוא אפליה על בסיס דעה קדומה.

במקרה הזה, על בסיס ההיסטוריה של הבחור.

ובמקרה של הסלקציה, על בסיס רקע עדתי.

את לא תתקלי בחיפוש אך ורק כי את אישה.

גילוי נאות:

אצלי ביצעו חיפוש פעם אחת לפני עשרים שנה.

אין לי שום עבר פלילי מכל סוג שהוא.

לא היו לי טענות לשוטרים, הם נהגו בכבוד.

לאחר החיפוש, שאלתי אותם למה הם בחרו דווקא בי.

הם אמרו שזה בגלל הרכב והמיקום שבו הוא חנה.

הרכב: סובארו "פשע" מודל 82.

המיקום: כביש צדדי מתחת לבית ילדותי.

אז אומנם קיבלתי בהבנה, אך אני חייב לציין שזה היה אירוע מאוד משפיל, כאשר כל השכונה שגדלתי בה, כולל אימי, צופה בארבעה שוטרים קופצים עלי כמו ב"היט" ששיחק באותה עת

מה שאני אומר זה שה"חשד הסביר" הזה הוא עניין מאוד בעייתי.

ואני לא מדבר על ספציפית המקרה המדובר בשרשור הזה.

פורסם

הוא לא נשמע כמו ערס - הוא נשמע כמו בחור שלא ממש יודע להתנהל בצורת הדיבור שלו.

שנית כל, ראיתי שוטרים הרבה יותר גרועים.... וגם מנסיון אישי.

פורסם

עצרו אותי לביקורת רשיונות מספר פעמים, בדקו במסוף והחזירו לי את הרשיון לאחר מספר דקות.

אין קשר בין היותי אישה לבין חיפוש, אם יהיה חשד שיש לי משהו להסתיר ידאגו להביא שוטרת שתערוך עלי חיפוש.

יש אנשים שהם "מוכרים" לשוטרים, יש יחידות מודיעין ויש מידע על אנשים,

אם עצרו אותו לביקורת ולחיפוש מספר פעמים כנראה שיש "משהו" והוא לא בדיוק הכבשה התמימה בעדר.

יש פעמים שבהם עוצרים אנשים לביקורת והם אכן נורמטיביים אבל יש כאלו שלא ולכן נעצרים לביקורת.

אם אין לך מה להסתיר אתה תתן להם לבצע את החיפוש ואת עבודתם ולא תתווכח ואם יש "משהו" עבריין יעשה הכל כדי להוציא את השוטר מריכוז כדי שידלג על מקומות לחיפוש ברכב.

אני אתן לך דוגמא, בנה של השכנה רוכב על קטנוע, ילד טוב ממשפחה טובה.

בתקופה האחרונה יש תופעה של טרקטורונים/אופנועי/קטנועים שמשתוללים בשטח העירוני במהירות מופרזת שאינה תואמת את השטח העירוני (לא צריך לייזר כדי להבין שהם טסים בעיר).

הבן של השכנה יצא מהבית עם הקטנוע שלו לעבודה, 3 ניידות סגרו אותו כדי שלא ימלט, בדקו רשיונות, ערכו חיפוש בקטנוע והוא שוחרר לאחר מספר דקות.(הם החמיצו את החוליגנים 2 דקות קודם לכן).

הוא לא השתולל לא צעק לא קילל ולא התנגד, נתן להם לעשות את העבודה ושוחרר לדרכו,

מי שהוא "נְקִי כַפַּיִם,וּבַר לֵבָב" לא יחשוש לעולם ממפגש עם המשטרה/ שוטר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יש שוטרים מכל הסוגים- נניח לצורך הדוגמא...

התקבלה תלונה על בחור בגובה 1.80 לערך 80 ק"ג לערך שהשתולל מחוץ למועדון בת"א - התיאור היה נשמע כמוני ,כאשר בפועל בכלל חזרתי ממסעדה עם החברה.

עיכבו אותי במשך שעתיים - זה שהשוטרות היו נחמדות מעניין לי את ..... כאשר בפועל אני עוכבתי. שעתיים.

• תוכן חדש...