Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרחב פנימי של וולוו 940

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני במשא של רכישת רכב לאישתי

אנחנו 2 + 3 קטינים (1.5 * 2 + 3.5).

בהתחלה חשבתי על ג'יפ 7 מקומות

עכשיו הרחבתי מרחב חיפושים והגעתי למשהו בטוח (כי בטיחות היא החשהובה בשבילי, לאישתי יש 0 שנות ניסיון בנהיגה) גם כן.

שאלה: 2 סלקלים + כיסא בטיוחות תיכנס במושב אחורי בוולוו 740?

תודה

בעבר:

פיג'ו 206

סוזוקי ליאנה

היום: מזדה 6 2005

פורסם

בשנתונים עליהם מדובר, למיטב זכרוני הפולקסווגן פאסאט עד שנת 97 הייתה עם מרחב פנימי לא פחות ממדהים,

ולמיטב זכרוני בעיתון אוטו ציטטו גם מגזין זר שמדד מדידות ומצא שלפי מדד רלוונטי כלשהו למרחב פנים היא אפילו גברה על BMW סדרה 7 מאותן שנים...

והבטיחות המרווחת הכי זולה שאני מכיר היא בכלל בסיטרואן C5, שעם שלדה מודרנית מאד, 9 כריות אויר, 5 כוכבי ריסוק, ומחיר של מתחת ל10,000 לאוטו יפה - אין לה מתחרים.

פורסם

1. כן.

2. בכותרת שאלת על 940 ובגוף ההודעה על 740. ה 940 יותר מרווחת מה 740.

3. בטיחות - המכוניות הללו היו בטוחות לזמנן. היום הן פחות בטוחות מרכבים מודרניים. כריות אוויר - במקרה הטוב יש כרית אחת מקורית, שחייבת החלפה אחרי 10 שנים. אם מישהו ביצע את ההחלפה אני צפרדע.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
בשנתונים עליהם מדובר, למיטב זכרוני הפולקסווגן פאסאט עד שנת 97 הייתה עם מרחב פנימי לא פחות ממדהים,

ולמיטב זכרוני בעיתון אוטו ציטטו גם מגזין זר שמדד מדידות ומצא שלפי מדד רלוונטי כלשהו למרחב פנים היא אפילו גברה על BMW סדרה 7 מאותן שנים...

תודה, אבל רציתי לדעת על וולוו 940. זה לא אותו מרכב, לא?

בעבר:

פיג'ו 206

סוזוקי ליאנה

פורסם
1. כן.

2. בכותרת שאלת על 940 ובגוף ההודעה על 740. ה 940 יותר מרווחת מה 740.

3. בטיחות - המכוניות הללו היו בטוחות לזמנן. היום הן פחות בטוחות מרכבים מודרניים. כריות אוויר - במקרה הטוב יש כרית אחת מקורית, שחייבת החלפה אחרי 10 שנים. אם מישהו ביצע את ההחלפה אני צפרדע.

תודה, התכוונתי ל940, סליחה על טעות

ראיתי מבחני ריסוק ביוטיוב וגם קטע של נפילה מגובה 40 מטר (זה לא 940, אבל לדעתי דומה) (

http://www.youtube.com/watch?v=YPp5mhl3C2c דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
) - נראה אוטו בטיחותי מאוד.

מאזדה 3 (רכב ראשון שבא לי למוח) בטיחותית יותר?

בעבר:

פיג'ו 206

סוזוקי ליאנה

פורסם
זה הרבה יותר רלוונטי...

לא בטוח...צפה שוב, וקרא את התגובות, 3-4-5 עמודים, דעת-הרוב שלוולוו אין מנוע. [הויכוח נסוב סביב הזמן 6:50]..

פורסם

זפימה, ה - 940 רכב ישן ולא יקר ברכישה אבל יש לקחת בחשבון את עלות אחזקה שלו, וזה לא זול בכלל.

ממליץ לך על על 626 גם מאוד מרווח מאחורה וגם יחסית לא יקר לאחזקה.

פורסם
זפימה, ה - 940 רכב ישן ולא יקר ברכישה אבל יש לקחת בחשבון את עלות אחזקה שלו, וזה לא זול בכלל.

ממליץ לך על על 626 גם מאוד מרווח מאחורה וגם יחסית לא יקר לאחזקה.

הרבה פחות בטיחותית אבל, לא?

תודה

בעבר:

פיג'ו 206

סוזוקי ליאנה

פורסם
זה הרבה יותר רלוונטי...

לפי מחשבון http://www.angio.net/personal/climb/speed ניתן להשיג שמכונית נוחתת במהירות 100 קמ"ש

וממש לא מתפרקת.

בסרט משום מה היא מתפרקת... מוזר, לא נראה לכם?

בעבר:

פיג'ו 206

סוזוקי ליאנה

• תוכן חדש...