Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מותר להשתמש במצב N בDSG7?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה תשלם יותר בעלויות על רפידות בלמים.

שיפוץ גיר יעלה יותר מרפידות בלם.

תשחק עם עוצמת הבלימה כדי להגיע לאופטימום. כל רכב מגיב אחרת ללחיצה. תתרגל.

פורסם
Freak - כשאתה מעביר ל P אתה עלול לגרות נזק גדול לגיר שלך - כי הרכב "נשען" על ההילוך ויוצר לחץ על הגיר. אם כבר, N, להרים את בלם היד, לעזוב את הברקס כדי לתת לרכב "להישען" על הבלמים, ואז לשים ב P. למרות שברמזור זה נראה לי קצת מוזר.

עמידה ממושכת = המתנה למישהו, ניפוח אוויר בגלגלים, פריקת סחורה וכו'. ממש לא בזמן עמידה ברמזורים.

בכל אופן, אם תדפדף בהיסטוריית הפוסטים שלי כאן בפורום תגלה שאני סופר-פדנט בכל הקשור להעברות הילוכים.

בולם לעמידה

לפי המחשב צריכת הדלק יורדת משמעותית כשאני מתדרדר על סרק..

ובלי קשר - האם זה מזיק?

לא נשמע לי הגיוני. אם לסוע על N זה שקול לעמידה במקום, אז אצלי לפחות המצב הוא הפוך וצריכת הדלק לפי מחשב הרכב עולה.

בירידה מנצרת לכיוון עפולה בכביש המנהרה החדש צריכת הדלק (סולר) הכי נמוכה שהגעתי אליה לפי מחשב הרכב הייתה 2:100.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

matanff תתחדש על הראפיד החדשה :-)

אני לפני כשבועיים גם כן עמדתי בפני בחירה איזה רכב לקנות , היה לי דיי קשה לבחור בין הראפיד 1.4TSI או הג'טה 1.2TSI , אהבתי את שני הרכבים , אבל בגלל שאני אוהב רכבים כמה שיותר גדולים , בחרתי בסוף בג'טה , אני צריך לקבל אותה עוד כשבוע-שבועיים , לא שהראפיד קטנה , זה גם רכב גדול אבל אני בסוף בחרתי את הג'טה , מקווה שלא טעיתי בבחירה ואני הולך להנות ממנה הרבה .

דרך אגב , איך חווית הנסיעה בראפיד ?, אתה מרוצה ?, כי לא יצא לי לעשות נסיעת מבחן על הראפיד :roll:

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם

בכל אופן, אם תדפדף בהיסטוריית הפוסטים שלי כאן בפורום תגלה שאני סופר-פדנט בכל הקשור להעברות הילוכים.

בולם לעמידה

אז סלח לי, חשבתי שהתכוונת לכך שברמזור ממושך או סתם בחניה אתה זורק את הרכב על P והולך, כמו האמריקאים.

.Your average Notepad

פורסם

מתוך מוסף TCT, ספר רכב ג'ולייטה:

GENERAL WARNINGS

With the car stationary and a gear engaged,

always keep the brake pedal pressed until

you decide to set off, then release the brake

and accelerate slowly. During prolonged

stops with the engine running, it is advisable

to keep the transmission in neutral (N).

To protect the clutch, never use the accelerator

to keep the car stationary (for example

when stopped uphills/downhills):

clutch overheating could damage it. Use the

brake pedal instead or the handbrake and

only press the accelerator pedal when you

wish to set off.

- לא DSG אך העקרון זהה (תיבה כפולת מצמד).

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

האם אותו דבר חל לגבי תיבה ידנית?

כן. אותו דבר. כל עוד מדובר בהזרקה ישירה אאל"ט.

אלעד, תודה על ההבהרה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...